2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

منم بلایک اگر گفتن سایت الا خوبه کلیپ درسی داره انتشارات خیلی سبز برای علوم فنون خوبه و ریاضی

تو کنکور واسه ریاضی بیشتر رو چی توجه کرده بودن؟

تو برنامه آلا کدوم معلم انسانی خوبه؟

منم بلایک اگر گفتن سایت الا خوبه کلیپ درسی داره انتشارات خیلی سبز برای علوم فنون خوبه و ریاضی

کتابا مشاوران نسبت یه خیلی سبز خیلی بهترن 

من خیلی پشیمونم که چرا مشاوران نگرفتم

بنظرم کتابا مشاوران عالین خیلی خویه  فقط ریاضی خیلی سبز بگیر  استاد عربی پویا کریمی عالی ...

چجوری واسه عربی و علوم فنون بخونم؟

حس میکنم عربی رو باید از راهنمایی شروع کنم یا فقط ی نگاهی به قواعدش کنم؟

کتابا مشاوران نسبت یه خیلی سبز خیلی بهترن  من خیلی پشیمونم که چرا مشاوران نگرفتم

مشاوران عربی دارم درسنامش طولانیه هنوز نخوندم اما خیلی سبز درکل بدک نیست بستگی به خوندنت داره 

بالاخره پیداش میشه رنگین کمون🌱💚🌈 اللهم عجل لولیک الفرج . 
کتابا مشاوران نسبت یه خیلی سبز خیلی بهترن  من خیلی پشیمونم که چرا مشاوران نگرفتم

میشه راهنماییم کنی واسه عروض علوم فنون؟نمیدونم چجوری بدون این که تقطیع کنم سریع بفهمم چی وزنی داره

چجوری واسه عربی و علوم فنون بخونم؟ حس میکنم عربی رو باید از راهنمایی شروع کنم یا فقط ی نگاهی به قوا ...

واسه فنون استاد یکتا توی کلاسینو عالیه خیلی خوبه خوذش نقشه راه بهت میگه کلا عالیه 

واسه عربی یه نگاه کلی به قواعد هفتم تا نهم بکن ،،بعدم شروع کن خوندن،کلیپا کریمی هم نگاه کن🤗