2821
2789
عنوان

کیت تخمک گذاری

1000 بازدید | 9 پست

سلام دوستان کسی بوده با کیت تخمک گذاری باردار بشه ؟ اینجا بعضی تاپیک هارو دیدم که میگفتن اگر تخمک بارور بشه کیت تخمک گذاری تا اخر مثبت میمونه ، میخواستم بدونم ایا این موضوع صحت داره ،؟؟؟!!! اخه من کیت گذاشتم اولش کمرنگ بود بعد دو روز پررنگ و مثبت شد بعدش دوباره کمرنگ شد ، یعنی الان برلی من لقاح صورت نگرفته؟؟؟

کلا اشتباه متوجه شدی 

وقتی قبلش هاله داره یعنی نزدیک به تخمک کذاریته 

وقتی دو خط پررنگ شد یعنی ۲۴ ساعت بعد آزاد میشه 

وقتی بعد پررنگ شدن دوباره هاله انداخت کمرنگ شد یعنی آزاد شده 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام عزیزم اگر در کیت تخمک گذاری یک نوار رنگی در قسمت T و یک نوار رنگی در قسمت C  ظاهر بشه نتیجه تست مثبت هست اگر یک خط رنگی روی خط C ظاهر بشه نتیجه منفی هست  اگر هیچ خط رنگی روی c ظاهر نشود نتیجه نامعتبر است و دولاره باید تکرار شود.

کی اینو گفته بعد تخمکگذاری باز منفی میشه اون ک تست بارداری نیست ک مثبت بمونه🤦

والا یکی دو تا تاپیک خوندم که حتی گفته یود اگه تست بارداری تون هاله انداخت به جاش کیت تخمک گذاری بزنید پررنگ بشه یعنی باردارید 😕

کلا اشتباه متوجه شدی  وقتی قبلش هاله داره یعنی نزدیک به تخمک کذاریته  وقتی دو خط پررنگ ش ...

نه اینو که میدونستم عزیزم ، اینجا یه چند تا تاپیک خوندم که میگفت اگه کیت تا اخر دوره مثبت بمونه یعنی تخمک بارور شده برای همین کیت تخمک و تشخیص میده و مثبت میمونه میخواستم ببینم کسایی کیت زدن و باردار شدن مثل من بودن یا واقعا تا اخر مثبت مونده براشون

والا یکی دو تا تاپیک خوندم که حتی گفته یود اگه تست بارداری تون هاله انداخت به جاش کیت تخمک گذاری بزن ...

نه اخه تست بارداری حساسیت 

به  یه هورمون رو داره ..کیتم هم ی هورمون جدا ...ربطی بهم ندارن 

🧿🧿 الهی برقصاند خدا بساز دلت جهانت را 🧿🧿
سلام عزیزم اگر در کیت تخمک گذاری یک نوار رنگی در قسمت T و یک نوار رنگی در قسمت C  ظاهر بشه نتیج ...

ممنون گلم ، میخواستم بدونم بعد از تخمک گذاری دوباره قسمت قسمت c کمرنگ میشه یا همچنان پررنگ میمونه ، برای کسایی که بعد از کیت باردار شدن

نه اخه تست بارداری حساسیت  به  یه هورمون رو داره ..کیتم هم ی هورمون جدا ...ربطی بهم ندارن ...

اره دیگه دقیقا اون hcg میسنجه کیت تخمک گذاریlh ,. مرسی گلم از پاسخت♥️🌹

2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز