2777
2789
عنوان

بستگی بخت

196 بازدید | 14 پست

کسی اعتقاد داره نمی‌دونم چرا ولی بختم بستس سگ هم محلم نمیده 

تاپیک افغان زدم یه ماه تعلیق بودم به خاطرش🥹🥹🥹من نمیگم افغان ها همشون بدن بخدا من آدم خوبم دیدم اما تهدید برای نژاد اریاییی و برای مذهب شیعه هستن اون هام انساننن ولی مهمان جند روز اول حبیب خداست بعدش ذلیل بنده خداس

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من کاملا اعتقاد دارم بهم ثابت شده

یه دختر خوشبخت اونی نیست که درس خونده کار میکنه زبان بلده و مستقل شده دختر خوشبخت اونیه که یک نفرو داره که عاشقشه 💔 من اون دختر خوشبخت نیستم 🙃امیدوارم یه روز منم حس دوست داشته شدنو تجربه کنم 🦋                                                                   اینکه میگم دوست دارم عشق و ازدواج رو تجربه کنم معنیش این نیست که از مردی که تو نی نی سایت درخواست دوستی بده حالم به هم نمیخوره 🤮
چند سالته این اراجیف رو داخل مغزت فرو نکن

چرا توهین میکنی خوب اراجیف چیه ،خوب تو بگو چیه بستس هیشکی محلم نمیزاره نه دوست دختر دارم نه پسر 

تاپیک افغان زدم یه ماه تعلیق بودم به خاطرش🥹🥹🥹من نمیگم افغان ها همشون بدن بخدا من آدم خوبم دیدم اما تهدید برای نژاد اریاییی و برای مذهب شیعه هستن اون هام انساننن ولی مهمان جند روز اول حبیب خداست بعدش ذلیل بنده خداس

بختت بسته نیست . یکم زندگی سخت شده .پسرها و دخترها بی مسیولیت . تا تقی ب توقی میخوره میرن طلاق . صبر کم شده ب بهانه ی اینکه مگه چند بار بدنیا میایم .پسر بدبخت باید نیومده مهر بده یه عمر . در مقابلش دختره بد بختم مهر طلاق میخوره و خدا می‌دونه چ بختی گیرش بیاد. کسی جرات ازدواج ندارن . اینا یه طرف .از یه طرف پسره تا زن میگیره یاد دوست دختر قبلیش خیانت می کنه و یه بدبختیه جدید .ازونطرف زنهای شوهر داری ک خیانت میکنن و پسرها میبینن و ترس دارن از زن گرفتن . بختتون بازه بازه . جامعه خراب شده . 

منم نمیدونم راسته یا نه منم ۳۳ سالمه ازدواجم جور نمیشه که نمیشه چن سالته؟

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡

وجود داره

من از نزدیکانم طرف پزشکم هست فکرشو بکن 

خودش کاملا بی میل و منزوی بود و اصلا هم اعتقاد نداشت

بلاخره تو سن ۴۵ سالگی به خاطر کابوس های وحشتناکش رفت رفع کرد بعد سه ماه هم ازدواج کرد

اون شخصی هم براش انجام داد بوده طرف میخواستش جواب نه داده بود از اقوامش بود

♥️ اللهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم ♥️ 
منم نمیدونم راسته یا نه منم ۳۳ سالمه ازدواجم جور نمیشه که نمیشه چن سالته؟

اخه من بطور قیافه م که هرکی میبینه میگه وای چه دافه چه خوشگله حتما چلتا دوس پسروخواستگار آنچنان داره اما سگ سگ هم ندارم چه برسه خواستگار بخدا ینی دارم حرص میخورم یدونه آدم فقیر هم خواستگار ندارم

اخه من بطور قیافه م که هرکی میبینه میگه وای چه دافه چه خوشگله حتما چلتا دوس پسروخواستگار آنچنان داره ...

چن سالته ؟

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡

باز شدن شخصی بسته آیات ۷۴_۱۵۶بقره وآیه ۸۲اسرا نوشته همراه خود گرداند .

بخور  باطالسحر هر هفته دود کنید  .

نمک+دارچین+عنبر نسارا  دود کن تو خونه هفته ای دو مرتبه

ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ_اَلَّلهُمـّ؏جِّل‌لِوَلیِڪَ‌الفَرَج