2777
2789
عنوان

دلیل بچه دار شدن؟

303 بازدید | 18 پست

شما چرا بچه دار شدین یا دوست دارین بچه دار شین؟

من فقط می خوام دلایل مختلفی ببینم. لطفاً کسی به دلیل دیگران ایراد میگیرن. هر کی دلایل خودشو داره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من نابارورم 

سال‌هاست مشکل دارم درمان نکردم تا امسال

از وجود خودم راضی نبودم ک بخوام یکی دیگه رو هم ب دنیا بیارم

درنهایت بخاطر عشق همسرم ب بچه دارم میرم سراغ درمان 

اگر اون نمیخواست هرگز نمیخواستم ک مادر بشم

من نابارورم  سال‌هاست مشکل دارم درمان نکردم تا امسال از وجود خودم راضی نبودم ک بخوام یکی دیگه ...

شاید همین که نمیخواستین از نظر روانی، از نظر جسمی هم بدنتون هم با روانتون همراهی کرده

شاید همین که نمیخواستین از نظر روانی، از نظر جسمی هم بدنتون هم با روانتون همراهی کرده

درسته 

و من سالها سهل انگارانه زندگی کردم و نرفتم پی درمان... امروز موقع عکس رنگی گریه میکردم ن بخاطر دردوحشتناک بخاطر ظلمی ک  خودم در حق خودم کردم 

خودم یه دونه دارم بچگی خیلی تنهابودم دلم میخواست مامانم بچه بیاره که نیورد به همین دلیل یه دونه اوردم اما دیگه نمیخوام اون موقع بچه بودم نفهمی کردم

ماازدلگیری روزهایمان به" شب" پناه میبردیم....                        وازدلتنگی شبهایمان به" روز " واینگونه بودکه تمام جوانی امان ؛  درناتمام یک "انتظار" تمام   شد
درسته  و من سالها سهل انگارانه زندگی کردم و نرفتم پی درمان... امروز موقع عکس رنگی گریه میکردم ...

اخی عزیزم. منم باید برم عکس رنگی بگیرم. بعد اقدام میکنم. امیدوارم روزای خوبی در پیش داشته باشی. مهم اینه الان تصمیم درستو گرفتی