2777
2789
عنوان

🌹🌹🌹خدایاشکرت🌹🌹🌹

| مشاهده متن کامل بحث + 284 بازدید | 53 پست
ممنون دوست خوبم آره خدا روشکر خدا بهم لطف کرد بواسطه دعاهای شما دوستای خوبم و یکی از مهمترین حاجتهام ...

الحمدلله 💚بله درسته👍 هدیه ی ارزشمندی رو خدای بزرگ بهتون بخشید _خواهش میکنم عزیز دل  دل خودت لایق این معجزه بود ممنون که ما رو یادت نمیره نازنین جان❤انشالله عاقبت بخیر بشی عزیزم💕

دوستای گلم اسم کاربریم و هرچی زدم سایت قبول نکرد مجبورشدم نصفی از اسم خودم و نصفی از اسم پسرم رو بزارم سمیرا هستم مامان سبحان😊خوشحالم که هستین❤عزیزان به اینکه  سوره واقعه  چطوری میتونه  روزی رو زیاد کنه کاری نداشته باشین شما فقط هر شب یه بار بخونینش💕حدیث داریم اگر کسی نماز شب بخونه و روز بگه من گرسنه ام شما باور نکنید 💖راستی عزیزانم لطفا درخواست دوستی ندین ممنون میشم🙏
الحمدلله 💚بله درسته👍 هدیه ی ارزشمندی رو خدای بزرگ بهتون بخشید _خواهش میکنم عزیز دل  دل خودت ل ...

😍😍😍🌹🌹🌹🌹🌹

یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی       خدایا شکرت که همیشه هوامو داری خدایا شکرت بابت اینهمه اتفاقا قشنگ خدایا شکرت که همه چی درست شد و کمک کردی مابه هم برسیم😍😍😍😍 خدایاشکرت خدایاشکرت خدایاشکرت 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیززززم 

اتفاقی اینو دیدم خیلی خوشحالم خداروشکر انشالله همیشه تنشون سالم باشه و سایه اش بالای سرخانوادتون😍🙏

انشالله خودتم به زودی با همونی که مدنظرت هست و دلت میخواد به سعادت و خوشبختی برسی🌺🌺

گلم کدوم دعا رو میگی که دوستمون گفت همه باهاش حاجت میگیرین میشه لطفا برام بفرستی

تاپیک رکورد سلامتی عضو گروه ۵ وزن فعلی۵7/5۰۰ وزن هدف ۵۷ من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏خدایا شکرت بخاطر پرنسس کوچولوم😍🙏🏻 روز اخر بارداریم به ۸۲ رسیده بودم هاا اما بازم شدم فنچ😎

عزیززززم  اتفاقی اینو دیدم خیلی خوشحالم خداروشکر انشالله همیشه تنشون سالم باشه و سایه اش بالای ...

ممنون عزیزمهربونم اون مدت واقعا روزای سختی رو گذروندم و خدا روشکر که خدا ناامیدم نکرد 

ان شاالله توهم به زودی حاجت بگیری 

یه قسمت از دعای ۴۸ صحیفه سجادیه بود که از ۳ روز قبل عید قربان باید مینوشتیم و حاجتمون هم زیرش مینوشتیم 

البته این دعا۴۸ صحیفه رو امام سجاد برای عید قربان و جمعه ها گفتن برای حاجت روایی و فردا هم جمعه هست حتما بخون واقعا تاثیر داره من روز عید خود دعا رو خوندم و ۱۰۰۰ صلوات بعدش و معجزه خدا رو دیدم 

یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی       خدایا شکرت که همیشه هوامو داری خدایا شکرت بابت اینهمه اتفاقا قشنگ خدایا شکرت که همه چی درست شد و کمک کردی مابه هم برسیم😍😍😍😍 خدایاشکرت خدایاشکرت خدایاشکرت 
ممنون عزیزمهربونم اون مدت واقعا روزای سختی رو گذروندم و خدا روشکر که خدا ناامیدم نکرد  ان شاال ...

عزیزم انشالله که دیگه هیچوقت اون روزا برنگرده🙏🙏

مرسی عزیزم لطف کردی میخوام تلاش کنم دوباره دلمو آروم کنم خداکنه خدا هم نگاهم کنه و کمکم کنه...

از خدا پنهون نیست از تو چ پنهون من چند وقته نتونستم نمازامو بخونم خیلی بدجور دلم‌شکست و رو گردون شدم میدونم اشتباهه میدونم نباید اینجوری رفتارکنم و معامله کنم باخدا ولی خیلیییی بد کم اوردم من کلی ذکرو دعاو چله داشتم کلی صلوات و همه چیییی ولی خدا نخواست دلم شاد بشه از نظر روحی داغون شدم بیشتر ازهمین جریان.من روز تولد امام رضا عیدی گرفته بودم چرا ازم گرفتش🥺😔الانم اشکم اومد ولی نمیدونم چجوری خودمو با حکمت ومصلحت خدا آروم کنم برام دعا کن توروخدا 

روم نمیشه ب کسی بگم😔

تاپیک رکورد سلامتی عضو گروه ۵ وزن فعلی۵7/5۰۰ وزن هدف ۵۷ من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏خدایا شکرت بخاطر پرنسس کوچولوم😍🙏🏻 روز اخر بارداریم به ۸۲ رسیده بودم هاا اما بازم شدم فنچ😎

عزیزم انشالله که دیگه هیچوقت اون روزا برنگرده🙏🙏 مرسی عزیزم لطف کردی میخوام تلاش کنم دوباره دلمو آ ...

عزیزدلم‌هممون این روزا روگذروندیم روزایی که کم آوردیم قهر کردیم توخودمون رفتیم وخب ماها واقعانمیتونیم‌بفهمیم مصلحت نرسیدنامون چی هست و همین باعث میشه خسته بشیم 

اما خب خدا تو قلبمون هست و نمیذاره این حسا دائمی بشه ببین اینکه اتفاقی اومدی تو این تاپیک و پیام‌اون دعا دیدی دلت لرزید و خواستی بخونی یعنی خدا داره باهات حرف میزنه اول از نمازات شروع کن دوباره باخدا حرف بزن من مطمئنم خدا به زودی زود دلت رو شاد میکنه و اینبار نی نی رو سالم تو بغلت میگیری 

منم ازفردا صبح تا ۵ روزیس میخونم ازطرف حضرت ابوالفضل به مادرشون خانم ام البنین هدیه میکنم ان شاالله که برات ویژه دعا کنن

عزیزدلم‌هممون این روزا روگذروندیم روزایی که کم آوردیم قهر کردیم توخودمون رفتیم وخب ماها واقعانمیتونی ...

مرسی عزیززززم واقعاااا ممنونم ازت به این حرفا احتیاج داشتم انشالله گلم 🙏🙏🙏

خیلی مهربونی ک واسطه حال خوب بقیه میشی انشالله خدا اجرت بده🌺🌺

مرسی عزیززززم واقعاااا ممنونم ازت به این حرفا احتیاج داشتم انشالله گلم 🙏🙏🙏 خیلی مهربونی ک واس ...

عزیزدلمی از همون موقع ک تو تاپیک صلواتم اومدی همیشه به یادت بودم و امیدوارم بهترینا برات رقم بخوره 😍😍😍

[QUOTE=300508962]عزیزدلمی از همون موقع ک تو تاپیک صلواتم اومدی همیشه به یادت بودم و امیدوارم بهترینا برات رقم بخوره  ...[/QUOTE

قربونت برم🌹🌹

اگه‌زحمتی نیست بازم‌تگم کن تو ختم ها.خیر ببینی انشالله🌺🙏