2777
2789
عنوان

🌹🌹🌹خدایاشکرت🌹🌹🌹

| مشاهده متن کامل بحث + 284 بازدید | 53 پست

واااای❤😭😭💚💚💚💚🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲خدایاااا شکرت

خدایا ممنوونم

چجوری شکر کنیم که لایق خداییت باشه اخه ای کریم😭

چقدر نی نی سایت بی در و پیکر شده.متاسفم برای این مدیریت.دیگه هرگز نمیام.ده سال پیش کجا و الان کجا

@ملوسکتونم1     @قدرتمندترینم۲     @اعتصامی     باهمه وجودم ...

طاهره الهی صد هزار مرتبه شکر شکر 😍😍😍الهی خوش خبر باشی الهی خبر رسیدن به عشقت بدی الهی سایه مامان گلت بالای سرت باشه منم 100صلوات هدیه به امام زمان قول دادم میفرستم😍😍😍😍😍😍😍😍😍

به درخواست خودم کاربریم تعلیق میکنم،خدانگهدار همه دوستان خوبم🌹

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

طاهره الهی صد هزار مرتبه شکر شکر 😍😍😍الهی خوش خبر باشی الهی خبر رسیدن به عشقت بدی الهی سایه مامان ...

قربونت برم حانیه مهربونم 😍😍😍😍😍

اینروزا با دعاهات با حرفات خیلی بهم کمک کردی ممنون خواهریم 😍😍😍😍😍😍 

انشاالله که همین روزا تاپیک رسیدنت به عشقت بزنی 😍😍😍😍😍

یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی       خدایا شکرت که همیشه هوامو داری خدایا شکرت بابت اینهمه اتفاقا قشنگ خدایا شکرت که همه چی درست شد و کمک کردی مابه هم برسیم😍😍😍😍 خدایاشکرت خدایاشکرت خدایاشکرت 
 واااای❤😭😭💚💚💚💚🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲خدایاااا شکرت خدایا ممنوونم چجوری شکر کنیم که لای ...

ممنون دوست خوبم این روزا همش برام دعا میکردی ان‌شاالله هزاران برابرش به زندگیت برگرده 😍😍😍😍😍

هرچقدرم شکرش کنیم در مقابل داده هاش بازم کمه 

این روزا بودن شما دوستای خوبم باعث شد دلم اروم باشه 

یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی       خدایا شکرت که همیشه هوامو داری خدایا شکرت بابت اینهمه اتفاقا قشنگ خدایا شکرت که همه چی درست شد و کمک کردی مابه هم برسیم😍😍😍😍 خدایاشکرت خدایاشکرت خدایاشکرت 
قربونت برم حانیه مهربونم 😍😍😍😍😍 اینروزا با دعاهات با حرفات خیلی بهم کمک کردی ممنون خواهریم 😍😍 ...

خدا نکنه طاهره مهربونممممم😍😍😍😍😍😍

خواهش میکنم خواهرم هستی 😍😍😍😍تو هم واسه من خیلی دعا کردی انشالله اون حاجت مهمت هم میگیری به امید خدا😍😍😍😍😍

طاهره مرسی تشکررررر😍😍😍😍😍👰👰👰👰👰👰

به درخواست خودم کاربریم تعلیق میکنم،خدانگهدار همه دوستان خوبم🌹

ان شاالله دیگه بعدی عروسیمون 😍😍😍😍😁😁😁😁😁😁👫👫💏👪👨‍👩‍👧

سلام 

خیلی خیلی خوشحال شدم خدا را شکر

اتفاقا امروز خیلی یاد شما و مادرتون بودم ولی خبری نشد گفتم ان شاالله که خیر باشه که همونم شد 

ممنون که با این خبر ما رو هم خوشحال کردید 

ان شاالله که سالیان سال سایه مادر و پدرتون بالای سرتون باشه و از کنار هم بودن کلی لذت ببرید 

خدایا ممنون که دل بنده هات را شاد می کنی تو بهترینی  

سلام  خیلی خیلی خوشحال شدم خدا را شکر  اتفاقا امروز خیلی یاد شما و مادرتون بودم ولی خبری ...

سلام مهربونم 

ممنون که این چند وقت کنارم بودین و برای سلامتی مامانم دعا کردین 

خدا روشکر که دوستای مهربونی مثل شما دارم فک نمیکنم اگر خواهر میداشتم از شماها مهربونتر و عزیزتر میبود 

ان شاالله هزاران برابر اینهمه خوبی به زندگیتون برگرده 

😍😍😍😍

@ملوسکتونم1     @قدرتمندترینم۲     @اعتصامی     باهمه وجودم ...

الحمدالله رب العالمین خداروشکررررررررر🤲🤲🌷🌷🌷

ما کاری نکردیم خواست خدا بوده

بخاطر دل پاک و مهربون خودت بوده 

خداروشکر خیلی خوشحال شدم

دلتون شاد الهی سایشون بالای سرتون باشه

اللهم عجل الولیک الفرج بحق حضرت زینب (س) اللهم صل علی محمد اول محمد وعجل فرجهم💐🌺 ..تو تاپیکای مذهبی صدام کنید....خوشحال میشم براتون ذکر بگم و دعا بخونم....التماس دعا داشتی بهم بگو 🌷🌷🌷

الحمدالله رب العالمین خداروشکررررررررر🤲🤲🌷🌷🌷 ما کاری نکردیم خواست خدا بوده بخاطر دل پاک و مهرب ...

ممنون سمیه عزیزم 

همش بخاطر دعاهای شما دوستای خوبم و لطف خدا بود 

خداروشکر میکنم بخاطر لطفی به مامانم کرد 

ان شاالله دلت شاد بشه خواهر قشنگم 😍😍😍😍

ممنون سمیه عزیزم  همش بخاطر دعاهای شما دوستای خوبم و لطف خدا بود  خداروشکر میکنم بخاطر ل ...

خواهش میکنم 

انشالله لطف خدا همیشه شامل حالتون بشه

لطف دارین

اللهم عجل الولیک الفرج بحق حضرت زینب (س) اللهم صل علی محمد اول محمد وعجل فرجهم💐🌺 ..تو تاپیکای مذهبی صدام کنید....خوشحال میشم براتون ذکر بگم و دعا بخونم....التماس دعا داشتی بهم بگو 🌷🌷🌷

خواهش میکنم  انشالله لطف خدا همیشه شامل حالتون بشه لطف دارین

ان شاالله لطف خدا شامل حال همگیمون🌹🌹

ان شاالله لطف خدا شامل حال همگیمون🌹🌹

الهی امین

ای جانم عزیز دلم خدارو شکر که حاجت روا شدین نازنین جان 💚انشالله خدا مادرتونو برای شما و شما رو برای مادرتون حفظ کنه دختر مهربون😍یه سر اومدم ببینم که این خانم خوبو مهربون کیه که برامون اینهمه دعاهای قشنگ میکنه دیدم الحمدلله خودش حاجت روا شده انشالله به همه ی حاجت های دلت برسی نازنین جان😘

دوستای گلم اسم کاربریم و هرچی زدم سایت قبول نکرد مجبورشدم نصفی از اسم خودم و نصفی از اسم پسرم رو بزارم سمیرا هستم مامان سبحان😊خوشحالم که هستین❤عزیزان به اینکه  سوره واقعه  چطوری میتونه  روزی رو زیاد کنه کاری نداشته باشین شما فقط هر شب یه بار بخونینش💕حدیث داریم اگر کسی نماز شب بخونه و روز بگه من گرسنه ام شما باور نکنید 💖راستی عزیزانم لطفا درخواست دوستی ندین ممنون میشم🙏
ای جانم عزیز دلم خدارو شکر که حاجت روا شدین نازنین جان 💚انشالله خدا مادرتونو برای شما و شما رو برای ...

ممنون دوست خوبم آره خدا روشکر خدا بهم لطف کرد بواسطه دعاهای شما دوستای خوبم و یکی از مهمترین حاجتهام رو برآورده کرد و سلامتی مادرم رو بهش هدیه داد 

و من همچنان چشم به دستای خدا دارم که برام معجزه کنه و حاجت دیگم هم براورده بشه 

ان شاالله بهترینا برات رقم بخوره عزیز مهربونم