2777
2789
عنوان

شوهر بد قلق

328 بازدید | 18 پست

بچه ها با شوهری که هیچی حالیش نیست-لجباز-با خانوادم رفت و آمد نمیکنه همش رو مخ-بچه ننس-ان خانوادشو میخوره-چه جوری باید برخورد کرد واقعا نمیدونم چی کار کنم

خسته ترینم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

غر نزن تو خونه بهش محبت کن

کاری کن فقط دوست داشته باشه بیاد خونه

مثلا خواست بره خونه باباش قیافه براش نگیر با روی خوش برخورد کن که نفهمه حساسی بخواد حرصتو درآره...

آیا می‌فهمی یعنی چه که هنگامِ خواب با خودت تکرار کنی:خدای من کمک کن این روزها را پشتِ سر بگذارم...
حرص میخورم این جوری-یعنی بی تفاوت باشم

آره بی تفاوت باش

مثله من

چند ماهه با خونوادم رفت و آمد نمیکنه بی احترامی کرده منم متقابلاً همین کار رو با خانوادش کردم و دیگه برام مهم نیست که نیاد خونه پدرم

خدایا شکرت🤍
غر نزن تو خونه بهش محبت کن کاری کن فقط دوست داشته باشه بیاد خونه مثلا خواست بره خونه باباش قیافه ب ...

تا میخوام محبت کنم یاد کاراش میفتم حرصم در میاد یاد عوضی بازیاش-همش هوای خانوادشو داره به خانواده من بی احترامی میکنه ولی انقد حرص میخورم قلبم آتیش میگیره

خسته ترینم