2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من که عاشقشم اون روزا که پارکینگ پروانه بود هر هفته میرفتم چقدرررر جنس خریدم نصف زندگیمو از اونجا خر ...

دخترم خیلی اصرار داره بره ببینه سمت عباس آباد همون باغ هنر میشه؟

من که عاشقشم اون روزا که پارکینگ پروانه بود هر هفته میرفتم چقدرررر جنس خریدم نصف زندگیمو از اونجا خر ...

راست میگی؟ منم دوستم خیلی تعریف میکنه ازش، میگه تمام خریدامو اونجا انجام میدم. چرا نرفتی عباس آباد؟

راست میگی؟ منم دوستم خیلی تعریف میکنه ازش، میگه تمام خریدامو اونجا انجام میدم. چرا نرفتی عباس آباد؟

آره خیلی خوب بود من کلی ظروف مسی،گل مرغی گل سرخی حتی سرويس چینی،فرش،قاشق چنگال و کفگیر ملاقه قدیمی روتختی گلدوزی دست قدیمی روتختی مخمل...اووووه یه چیزایی از اونجا خریدم ولی خب اگر به وسایل قدیمی علاقمند باشی خوبه دیگه مثلا خواهر من وسواس داره سالی یه بار میاد خونه من انگار رو سوزن نشسته همش پیف پیف میکنه ور صورتیکه وسایلم فوق‌العاده تمیز و زیبا هستن اصلا کهنه و خنزر پنزر ندارم،ولی بازم حتی اگر خرید نمیکنی همینطوری بری یه دوری بزنی خیلی کیف داره،بعد کرونا دیگه قسمت نشد برم نمیدونم هربار تصمیم گرفتم برم یه کاری پیش اومد نشد شوهرمم پایه نیست هر روز هفته سر کاره جمعه‌هام که تعطیله نمیاد نمیزاره منم برم هر دفعه میخوام برم میگه هفته دیگه برو 

آره خیلی خوب بود من کلی ظروف مسی،گل مرغی گل سرخی حتی سرويس چینی،فرش،قاشق چنگال و کفگیر ملاقه قدیمی ر ...

مرسی عزیزدلم پس حتما باید برم چون منم واقعا عاشق اینجور چیزام😍