2777
2789
عنوان

قبولی پزشکی

| مشاهده متن کامل بحث + 4265 بازدید | 122 پست

خصلت پشت کنکور اینه که گولت میزنه سال بعد میخونه ولی دستت نمیره برا خوندن این باعث میشه کند خوان بشی باز نرسونی بخونی

و اگر بر تو ببندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤
والا من با دیپلم فنی و دور بودن از درس می‌خوام کلاس کنکور تجربی بگیرم + آزمون+ کتاب  تو یسال ...

سال اولته ؟؟؟ آره پیش زمینه دارم اونقدرم صفر نیستم میترسم نشه آبروم بره😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به خودت دروغ نگو

بشین درست فکر کن

اگر میخونی بشین

اگر قراره مثل همین چهار سال بشه برو دانشگاه

دلم میخواد یکی رو اونقدر بزنم اونقدر بزنم تا خونش بپاشه اینور اونور، بعدش تیکه تیکش کنم بندازمش سطل اشغال، تهشم همونجا بشینم گریه کنم که چرا اینکارو کردم/ یا دلم میخواد برم بالای کوه اونقدر جیغ بزنم تا تمام غم، درد، خشمایی که رها نکردم رو رها کنم، اونقدر جیغ بزنم تا خالی بشم، اونقدر جیغ بزنم تا از گلوم خون بیاد و اخرشم همونجا بیفتم بمیرم/ فقط دلم یه خونه توی یه جنگل بی نام و نشون و بی حاشیه میخواد که تا صد قدمیم هیچکس نباشه، کنار خونم یه رودخونه داشته باشم، دورو بر خونم پر از گلای قشنگ و خوشبو باشه، هر روز صبح با صدای گنجشکای اونجا بلند بشم، پاهامو توی اب تکون بدم، و موهامو رها کنم توی باد تا برقصن، فقط بخندم و بخندم، بدون فکر اینکه کی چه فکری میکنه دربارم، بدون اینکه استرس و اضطرابی داشته باشم، به دور از حملات عصبی و خشم و ناراحتی/میدونستین وقتی بچه میارید باید تربیتشم بکنید دیگه نه؟/امیدوارم روزی همه به این درک برسن که چه ازار کلامی و فیزیکی جرمن، در برابر این ادما و این ازار اذیتا سکوت نکنیم، همونجا فریاد بزنیم و بدونیم که هیچکس قرار نیست با جواب ندادن به این ادما به ما بگه با حیا و خانم و به به چه چه کنه

اينجا ي كاربري هست ٢٨ رفت دندونپزشكي خودش پرستار بود فكر كنم 

اگه واقعا بخاي ميشه و از همين هفته بعد از كنكور شروع كن

مشاور خوب حضوري  بگير و شروع كن

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.
خب چرا تو اين سالها نخوندي؟ هر سال نزديك كنكور ب خودت وعده سال بعد ميدادي؟ اگه اينجوري هست خب سال بع ...

ن این وعده رو نمی‌دادم میدونی انگار واقعا معزم امسال خسته بود درک نکرده بود تو چ موقعیتم ولی وااقعا امسال درک کردم و خیلی پشیمونم هیچ سالی اینطوری نیمشدم 

اگه ته ته ته دلت میدونی نمیخونی دیگه نمون

خودت میدونی که میخای بخونی یا نه:) 

دکترم فهمیده دردم درد بی درمان توست                            دیدنت را نسخه حال خرابم کرده است                              بی وفا داروی من گرمای دستان تو بود                              لطف کن دیگر نیا دکتر جوابم کرده است 🖤
ن این وعده رو نمی‌دادم میدونی انگار واقعا معزم امسال خسته بود درک نکرده بود تو چ موقعیتم ولی وااقعا ...

حالا ببين يكم بگذره بعد از كنكور بازم همين حس رو داري يا بخاطر دوران ندامت چند روز قبل كنكور هست

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.
به خودت دروغ نگو بشین درست فکر کن اگر میخونی بشین اگر قراره مثل همین چهار سال بشه برو دانشگاه

بخدادخیلییی دوست دارم بخونم میترسم میگم من هوش ندارم اگ نشه چی نمیدونم به هوش ربط داره یا نه

یعنی قبول نیشم؟

اون به خودت بستگی داره من دارم تجربه پشت کنکور موندنمو میگم مثل باتلاق میمونه

و اگر بر تو ببندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤