2777
2789

من جدا از مامانم زندگی میکنم چون مامانم ازدواج کرد دوباره الان یه مدته خونه مامانم اومدم و خب اونجا رو دوست ندارم خونه خودمو .... از ی طرفم نمیشه اینجا زندگی کنم ... بعد دیروز بهم گفتن دلت تنگ نشده برا اونجا ؟؟ گفتم نه گفتم میخواین برم اگر راحت نیستین گفتن نه ..

بعد میگم شاید منظورتون این هست که چند روزی ام برم اونجا ولی خب شاید میترسن بگن من ناراحت بشم یا روشون نشده ؟؛...

گفتم یعنی هرچقدر بمونم نمیگین برو گفتن نه😂

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قرار بود جدا باشم دیگه 💔 ولی خب گاهی میام میمونم چند روزی هم اینجا

خوب پس مادرتون موقع ازدواج بااون اقا نگفته د۷ترم باخودم زندگی میکنه به صورت دایم.پس عزیزم برو یه سری بزن و زیاد نمون شما با پدرت زندگی میکنی؟

نه .... تنهام .... پدر فوت کردن

خدارحمتشون کنه.اسکال نداره از الان سعی کن مستقل باشی.منم همسرم فوت شده دوتاپسردارم تا ابد ازدواج نمیکنم میخوام کنارپسهام باشم.اما مادرشما هم حق زندگی داره.انشاالله چنووقته دیگه خودتم ازدواج میکنی

خدارحمتشون کنه.اسکال نداره از الان سعی کن مستقل باشی.منم همسرم فوت شده دوتاپسردارم تا ابد ازدواج نمی ...

خدا رحمتش کنه ... خوب میکنید موفق باشید عزیزم پسراتون خدا حفظشون کنه 🙂🌺..

درخواست دوستی فرستادم اگر مایل بودین گهگاهی باهم درودل کنیم گاهی دوست دارم از تجربیات بزرگترها بهره مند بشم و ضمن اینکه همیشه خانواده در کنارم نیستن گاهی تو تصمیم گیریام به مشورت و راهنمایی نیازمندم 🙏♥️