2777
2789

دوستان کسی بلد بوده چطور حس خوبی نسبت به خودش داشته باشه و عزت نفس و اعتماد به نفسش رو زیاد کنه؟ مثلا چکار کردین؟ دورا شرکت کردین کتاب خوندین؟ ممنون میشم راهنمایی کنید😊

من استادشم

اومم خب باید بگردی خوبیا و ویژگیای برترتو پیدا کنی

یه سری نی نی سایتیا اونقدرررر دوست داشتنین و مهربووون ک آدم دلش میخواد برشون داره جاشون کنه تو قلبش❤️یه سری نی نی سایتیام!هعییی💔🤧بیخیال اصلا نمیگم ولشون کن همون قبلیا رو عشقه🥳🥰😍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه چیزی که برا من خیلی تاثیر داشت شاد بودن بود

ینی وقتایی که شاد وشنگول بودم خود به خود اعتماد بنفسم وعزت نفسم میرفت بالا 

این شاد بودن هم با بیخیالی وخودتو زدن به کوچه علی چپ بدست میاد😅😂

اگه خدا بخواد میشه 😍😘

بالاترین مرحله عزت نفس خود شناسی تا زمانی که خودت را نشناسی نمیتونی عزت نفس داشته باشی در کنار عزت نفس باید خودت را قبول داشته باشی جوری که حرف مردم اصلا برات اهمیت نداشته باشه چون هر چقدر هم عزت نفس داشته باشی و حرف مردم مهم باشه با کوچیک ترینش حرف یک نفر اعتماد به نفس خودت را از دست میدی و خودت را کوچیک میبینی 

میشه کمکم کنی..؟

چیکار کنم

یه سری نی نی سایتیا اونقدرررر دوست داشتنین و مهربووون ک آدم دلش میخواد برشون داره جاشون کنه تو قلبش❤️یه سری نی نی سایتیام!هعییی💔🤧بیخیال اصلا نمیگم ولشون کن همون قبلیا رو عشقه🥳🥰😍
راهنمایی کنی عزت نفسم رو بنا کنم؟ خودمو با دیگران مقایسه نکنم

سعی کن با. همه ارتباط برقرار کنی

روی صحبت و حرف زدنت تمرکز و تمرین کن

مطالعه داشته باش

به هیچ وجه پول برا این دوره ها که کاسبی شده نده عزیزم

یه ویدئو رایگان دیدم که چکیده کلی کتاب و دوره رو در نیم ساعت میگه

بنظرم حتما این ویدئو رایگان یوتیوب رو ببین 😊

50 روش افزایش عزت نفس رو یاد داده که چند تاشم بکار ببندی مثل من نتیجه می گیری

https://youtu.be/uxmiq4ZThdk

حاشیه هم نمیره و سریع میره سر راهکارها

توی گوگل هم سرچ کنی ( عزت نفس نوروزی آکادمی ) برات میاره

اینم کانال تلگرامشه

https://t.me/norouzi_academy

و حداقل هفته ای یکبار مرورش کن تا کم کم تغییر کنی 😊

2790
2778