2777
2789
عنوان

پیدا شدن کک در خانه

312 بازدید | 13 پست

خانما از دیشب تو خونمون فهمیدم کک هست. یکی رو  همون دیروز گرفتیم. اول فکر میکردم ساسه اینجا از خانما پرسیدم آخرسر هم فهمیدم ککه. کل خونه رو تمیز کردم جارو زدم همه ی لحاف تشکا رو از تو اتاق دراوردم بیرون محکم کوبیدم گذاشتم سرجاش هیچی داخلشون نبود. لحاف تشک دم دستی رو‌همه رو شستم. همه جا رو طی کشیدم فرشا رو شستم. بعد این همه کار باز یکی دیدم.

الان چیکار کنم. به نظرتون خیلی خطرناکه؟ سم قوی بزنم بچه ام کوچیکه از زمین چیزی برداره بزاره دهنش چی؟

عزیزم کک با این چیزا نمیره کل زندگیتو باید زنگ بزنی بیان سم پاشی کنن سه چهارروزیی هم خونه نباشی از ک ...

به خدا خودمم نمیدونم وسط شهر کک چرا باید باشه. اصلا حیوون خونگی هم نداریم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو تاپیک قبلیتم گفتم انگاری شوهرتون از باغ با خودش آورده...‌ اندازه ش قد یه مورچه ست انگاری سوسکه در سایز مورچه... پرواز نمیکنه و میپره... جهشی میره بالا انگار مسابقه پرش داره

خدایا فقط از تو یاری میطلبم.پناهم باش  
تو تاپیک قبلیتم گفتم انگاری شوهرتون از باغ با خودش آورده...‌ اندازه ش قد یه مورچه ست انگاری سوسکه در ...

بله درسته همینه. آخه بیشتر از ما پدرشوهر و خانواده همسرم اونجا رفت و آمد دارن و هیچی تو خونشون نیست. یا تو خونه باغ هیچی نیست

نه عزیزم

آخه میدونی الان خونه ی مامانم دو هفته بود از کک گلایه داشتند دیدند تو یکی از خونه های نیمه کاره ی اطراف چند تا سگ توله آوردند و  اونجا پر کک بود سه الی۴ روزه همسایه سمپاشی کرده خدا رو شکر ما تو خونه هم نمیبینیم.

باید پیدا کنی ببینی از کجا میان.

خدایا فقط از تو یاری میطلبم.پناهم باش  
به خدا خودمم نمیدونم وسط شهر کک چرا باید باشه. اصلا حیوون خونگی هم نداریم

عزیزم فرزند درگیر اسهال بود خوب شد بچه منم یک ماهی هست درگیر شده خوب نمیشه چیکار کردی خوب شد ثواب داره به منم بگو دکتر زیاد بردمش هی مترونیدازول میدن طفلی

چند سالیست اسهال امانم رابریده برایم دعا کنید بهتر شوم خداوند نگهدارتان

عزیزم فرزند درگیر اسهال بود خوب شد بچه منم یک ماهی هست درگیر شده خوب نمیشه چیکار کردی خوب شد ثواب دا ...

بله خوب شد. بردمش دکتر گفتن ویروسیه. داروهاشو عوض کردن بهتر شد.دکترشو عوض کن عزیزم.

بله خوب شد. بردمش دکتر گفتن ویروسیه. داروهاشو عوض کردن بهتر شد.دکترشو عوض کن عزیزم.

مرسی عزیزم دارو چی داد واسه ویروس ؟

چند سالیست اسهال امانم رابریده برایم دعا کنید بهتر شوم خداوند نگهدارتان

کک اصلا به این سادگی ها نمیره باید لحاف تشکا رو ببری پهن کنی زیر افتاب کل زندگیتونم سم پاشی کنی 

براتون آرزو میکنم هیچ وقت حروم نشید ، حروم آدم اشتباه ، مکان اشتباه ، رشته اشتباه و ... :)                

چکار کردین ؟ رفتن ؟ منم چند وقتی بود یه چیزی نیشم میزدن هرچی میگشتم چیزی پیدا نمیکردم تا امروز یدونه کک پیدا کردم پتو ها رو با آب داغ شستم و کل خونه رو جارو برقی زدم حیوون خونگی هم ندارم نمی‌دونم از کجا اومده 

سرنوشت مثل دیواریه که نمیشه ازش رد بشی