2777
2789
عنوان

آرزوهامون

501 بازدید | 50 پست

براتون پیش اومده که یه ارزویی تو دلتون باشه ولی ببینی راه رسیدن بهش نداری و فراموشش کنی ولی بعد یه مدت دیگه باز همون ارزو تو دلت جوونه بزنه 

میگن وقتی ارزوی یه چیزی رو خدا تو دلت انداخت توانایی رسیدن بهش رو داری ولی با وجود اینکه این ارزو رو تو دلم انداخته  هیچ راهی واسه رسیدنش بهم نشون نمیده حداقل راهشو جلو پام نمیزاره وقتی ناامید میشم بعد یه مدت بت انرژی بیشتر تو دلم جوونه میزنه تنها راهش اینه خودش بام جور کنه کاری از دستم بر نمیاد جالبیش همینه !!!!

کسی تجربه شو داره ؟ به نظرتون علتش چیه خدا میخواد چی بگه !! 

دوست دارم یا کلا از دلم بندازه بیرون یا کمکم کنه راحت بهش برسم🥺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اینارو باور ندارم

مثلا بچه بودم دوست داشتم قد بلند باشم نشد

یا پزشک بشم نشد

دوست داشتم کسی عاشقم باشه ۲۴ سالمه از بدو تولد سینگل🤣

فک می کردم وضع مالیم خوب میشه سرکار هنوز حقوقمو ندادن

کلا گره تو زندگیمه

منم‌دیگه هیچ آرزویی ندارم فقط خواسته دارم اونم حفظ آبرو 

دقیییقا من الان چند ساله میخام اونکارو انجام بدم ولی هی نمیشد هی فراموش میکنم باز بعد ی مدت یادم میاد باز راهی نیس نمیدونم چیکار کنم

یک قاتل درپی کشتن من است،گاهی او را در آینه میبینم:

حتما ی راهی داره ک تو بش توجه نکردی

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

وای منم ۲ تا آرزو 

این ارزوی من از ۹ سالگی تا الان تو دلمه ولی هیچ راهی نیس هیچ خبری نیس که بهش برسم واقعا دیگه نمیدونم خدا میخواد چی بگه هدفش چیه با این کارش 

اون جمله که دروغی بیش نیست

ولی کلا بیخیال آرزوت شو یعنی بسپارش بخدا بگو اگه خواستی بهم بده ممکنه نخوادم ها ولی تو نگرانش نباش

من خودم انبار آرزوهای دفن شده م ، همیشه هم فقط و فقط از خدا خواستم ولی به هیچکدومش نرسیدم 

دقیقا حال من همینه. اون جمله خدا به دلت انداخته پس بهت میده هم فراموش کن.  قرار نیست همه به آر ...

حداقل از دلت بره خودم تلاش زیادی کردم فراموش کنم ولی باز بعد یه مدت همون اش و همون کاسه