2777
2789
عنوان

نوزاد تک کلیه

1954 بازدید | 25 پست

من برای آنومالی اسکن های بچم توی هفته ی 11 رفتم سونوگرافی باران پیش دکتر نعمتی، ایشون تشخیص دادن که کلیه چپ جنین مشکل داره و من خیلی گریه کنان رفتم پیش دکترم که مریم غلامپور بود ایشون گفت در طول روز صد تا از این گزارشا برای ما میاد و هیچ کدوم هم مشکلی نبوده بعد هم گفت آنومالی اسکن های بعدی رو باید یه سری جاهایی بری که برای جنین بزرگتر انجام‌ میدن مثل خدارحمی وپارس و... پارس که خودم قبلا رفته بودم افتضاح بود انتخاب نکردم رفتم خدارحمی . تو تمام چهار تا سونوگرافی بعدی تا به دنیا اومدن جنین گفت که کلیه ها نرماله بعد از به دنیا اومدن بچم هم رفتم برای غربالگری شکم پیشش اونجا هم گفت کلیه سایزش نرماله و یکم پایینتر از جای درستش هست. وقتی بچم دو ماهش شد برای سونوگرافی لگن رفته بودم یه سونوگرافی دیگه که اونجا گفتن کلیه ی چپش اصلا نیست و تحلیل رفته و بعدش هم رفتم عکس DMSA گرفتم و اونجا معلوم شد کلیه ی بچم کلا از بین رفته و عملکرد نداره. به تشخیص پزشک نفرولوژیست کودکان ظاهرا این کلیه از همون دوران جنینی مشکل داشته و اصلا از داخل لگن بیرون نیومده بوده که متاسفانه خدارحمی آشغال تشخیص نداده  بوده. همه ش میگفت جای کلیه و اندازه ی کلیه نرماله!!! خدا لعنتش کنه الهییی

الان حال نی نی خوبه؟

روایت شده از امام صادق(ع)که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨امام علي (ع)در ترسيم مظلوميت و غربت فرزندش مهدي (عج) مي فرمايد: «صاحب هذا الا مر الشريدُ الطريدُ الفريدُ الوحيد؛ صاحب اين امر، همان رانده شدهِ دور شده يگانه و تنها است»واسه ظهور آقا امام زمان یه صلوات بفرست لطفا💚🌱

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

الان حال نی نی خوبه؟

بله فقط یک کلیه داره و این برای یه مادر هر چقدر هم مکشل ساز نباشه سخته. من تو زمان بارداری کلی وقت و انرژی و پول میذارم که همین چیزا تشخیص داده بشه! 

بله فقط یک کلیه داره و این برای یه مادر هر چقدر هم مکشل ساز نباشه سخته. من تو زمان بارداری کلی وقت و ...

خداروشکر که خوبه عزیزم دلم راحت شد 

دکترا همشون ابکی شدن فقط بلدن پول مفت از ما ببرن‌...

روایت شده از امام صادق(ع)که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨امام علي (ع)در ترسيم مظلوميت و غربت فرزندش مهدي (عج) مي فرمايد: «صاحب هذا الا مر الشريدُ الطريدُ الفريدُ الوحيد؛ صاحب اين امر، همان رانده شدهِ دور شده يگانه و تنها است»واسه ظهور آقا امام زمان یه صلوات بفرست لطفا💚🌱
نه متاسفانه

بگم درک میکنم دروغه ولی دعا میکنم همیشه موفق شاد باشه

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

اگه حال کوچولو خوبه شاکر باش برای سلامتیش خداروشکر که مشکل بدتری پیش نیومد ...

ولی خوشم اومد انقد پیگیر هستی مطمئنم من بودم بعد به دنیا اومدنش نمی بردمش وقتی میدیدم سالمه.