2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دم کرده آویشن برای معده خیلی خوبه

اره ولی خب این اتفاق یه روزه دو روزه نمیتونم هر روز دم کرده بخورم که  یه چن وقته اصن نمیتونم غذا درستو حسابی بخورن 

میترسم یه چیز جدی باشه😬😬

اره ولی خب این اتفاق یه روزه دو روزه نمیتونم هر روز دم کرده بخورم که  یه چن وقته اصن نمیتونم غذ ...

یکی دبار بخوری خوبت میکنه هر روز نمیخواد بخوری

من یه مدت اینجور بودم یکبار یعنی فقط یکبار خوردم تمام شد در حالی که کلی دارو خورده بودم خوب نشده بودم

ان شالله چیزی نیست امتحان کن ضرر نداره

هر گاه نتوانستی اشتباهی را ببخشی آن از کوچکی قلب توست، نه بزرگی اشتباه...
چی بگم اخه عادی نیست اوایل میگفتم ویروسه ولی خوب نمیشه 

دکتر رفتی؟

(اونجایی که دلت شکسته💔💔💔ولی با بغض و لبخند میگی اشکال نداره😐همونجا غمگین ترین جای مهربون بودنه😔😔😔)
چی بگم اخه عادی نیست اوایل میگفتم ویروسه ولی خوب نمیشه 

منم تو دوران کرونا اینجوری شدم وقتی کرونا گرفتم ولی خوب نمیشد تا اویشن مصرف کردم نابود شد کل مشکلاتم

منم تو دوران کرونا اینجوری شدم وقتی کرونا گرفتم ولی خوب نمیشد تا اویشن مصرف کردم نابود شد کل مشکلاتم

عههه خب دم کردش چطوریه باید برم تازشو بخرم یا با خشک شدشم میشه؟

عههه خب دم کردش چطوریه باید برم تازشو بخرم یا با خشک شدشم میشه؟

ساقه های خشک رو بریزید داخل قوری اب جوش بریزید چند دقیقه بجوشه بعد ولرم شد میل کنید ان شالله مشکل برطرف میشه

دکتر رفتی؟

نه 😂😂

عین سگ امتحان دارم گذاشتم بعد اون 

بد حوصله ندارم بیاد بگه حالا بیا اندوسکوپی حالا بیا ازمایش مدفوع 

دارم تلاش میکنم خود درمانی کنم شاید خوب شم

نه 😂😂 عین سگ امتحان دارم گذاشتم بعد اون  بد حوصله ندارم بیاد بگه حالا بیا اندوسکوپی حالا بی ...

خود درمانی🤣برو دکتر دیوونه از جونت که مهمتر نیست 

(اونجایی که دلت شکسته💔💔💔ولی با بغض و لبخند میگی اشکال نداره😐همونجا غمگین ترین جای مهربون بودنه😔😔😔)
خود درمانی🤣برو دکتر دیوونه از جونت که مهمتر نیست 

😂😂😂😂از اندوسکوپی وحشت دارم 

البته اون بد ترین حالته 

ولی خب من همیشه به سقفش نگا میکنم 

امیدوارم خوب شم 😪😪

😂😂😂😂از اندوسکوپی وحشت دارم  البته اون بد ترین حالته  ولی خب من همیشه به سقفش نگا میک ...

چه جوریه ؟