2777
2789
عنوان

مشاوره بدید

35 بازدید | 2 پست

سلام دوستان . شوهرم خواهر ندارع چهارتا برادرن . برادرزاده بزرگش دختر ۹سالسه . خیلی تحویلش میگیرن نسبت به پسر چهار ساله من ولی با حرف میگن دوستش دارن. سه چهارماه قبل داشتن این دوتا بازی می‌کردن دختره داشت با بالشت پسر منو میزد منم خیلی مودبانه گفتم عزیزم با اون بالشت نزن سفته . برادرشوعر بزرگ مجرد ه سیوپنج سالشه . فحش دادن به همه براش راحته . یهو برگشت با دادو فحش به من حق نداری به این چیزی بگی پاشو برو بیرون .‌‌‌‌‌‌‌‌‌خلاصهه شوهرم فقط می‌گفت دهنتو ببند و آمدیم . نه مادرسوعرم نه پدر شوهرم به من زنگ نزدن فقط به شوهرم . شوهرمم یک مدت نرفت خونشون به منم نگفت بریم . خلاصه سه هفته قبل رفتیم خونشون نشسته بودم به پسرم که رفته بود تو اتاقش رفتم دنبالش گفتم بیا کنار من بشین مامان دوباره آمد بالا سرم فحش داد و بیداد و گفت بیرون حق نداری بیای دیگه اینجا . پاشدیم آمدیم شوهرم میگه این عصبیع آدم نیست تحویلش نگیر . من میگم چرا مامان و باباش یک زنگ به من نمیزنن. خلاصه برادرزاده پدر شوهر م فوت کرد هفته قبل باهاشون رفتیم شهرستان منم رفتم جاریم نیومد بخاطر همین رفتاراشون قهره . من کنار شوهرم رفتم . حالا آمدن .  ‌‌‌‌‌‌‌امشب قرارع خاله ها دایی هاش برن خونه باباس برای فاتحه خوانی . من برم یا نه ؟ اگه نه چه جوری به شوهرم بگم نه که دلخوری ایجاد نشه ؟چون بهم محبت می‌کنه . طفلی می‌دونه هیچکس پدر و مادرش و بخاطر همین رفتارها تحویل نمیگیره .شوهرمم از سر دلسوزی محبت می‌کنه. 

واا برا چی میری؟؟تو از منم ساده تری

به شوهرمم بگم عزیزم تو برو به مامان کمک کنی من نیام بهتره میترسم باز ناراحتی پیش بیاد منم نمی‌خوام به مامان و بابا بی احترامی بشه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷