2777
2789
عنوان

بالای ۲۵ مجرد

273 بازدید | 30 پست

دوستان شما که بالای ۲۵ سالتونه واسه ازدواجتون استرس ندارید؟

البته هرکسی شرایطش فرق می کنه....

با کسی در ارتباط هستید یا برای اینکه ازدواج کنید برنامه ای دارید؟

از ازدواج متنفرم و با کسی هم نبوده و نیستم. انقدر زندگی های سمی اطرافیان رو آدم دیده چشمش ترسیده. دوست دارم مستقل بشم و مهاجرت کنم ولی خب شرایطشو فعلا ندارم یا بهتره بگم تلاشی نمیکنم. ولی خب ته دلم همیشه یه ترسی از تنهایی توی آینده دارم. کلا دچار دوگانگی شدم

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام و وقت بخیر من ۲۷ سالمه یکم استرس دارم با کسی در ارتباط نیستم فعلا برنامه ای هم ندارم 😅😅

من بعضی وقتا میزنن بیخیالی میگم شد شد نشد هم نشد دیگه یه ذره زندگیه تموم میشه میره ولی بعضی وقتا خیلی واقع گرایانه نگا می کنم استرس میگیرم 🤣

من بعضی وقتا میزنن بیخیالی میگم شد شد نشد هم نشد دیگه یه ذره زندگیه تموم میشه میره ولی بعضی وقتا خیل ...

خوب هر چیزی سن و زمان خودشو داره

دیر بشه فایده ای نداره

کاربر آقا هستم
از ازدواج متنفرم و با کسی هم نبوده و نیستم. انقدر زندگی های سمی اطرافیان رو آدم دیده چشمش ترسیده. دو ...

نه ازدواج خوب خیلی خوبه  بلاخره مستقل میشی تر از خونه پدری ولی تنهایی از ازدواج بد بهتره. 

من ۳۳ سالمه اره استرس دارم ولی فک نکنم ازدواج کنم اگه فضولا بزارن فعلا که قیدشو زدم با کسی ام در ارتباط نیستم

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡
من ۳۳ سالمه اره استرس دارم ولی فک نکنم ازدواج کنم اگه فضولا بزارن فعلا که قیدشو زدم با کسی ام در ارت ...

ازدواج بعضی وقتا یهویی پیش میاد دختر خاله و دختر عموی من تو ۳۵ و ۳۶ ازدواج کردن البته اطرافیانشون به فکرشون بودن...

نه ازدواج خوب خیلی خوبه  بلاخره مستقل میشی تر از خونه پدری ولی تنهایی از ازدواج بد بهتره.

نمیشه پیش بینی کرد تهش خوب میشه یا بد

من معتقدم هیچی از هیچکس بعید نیست. حوصله چالش هاش رو ندارم و سیاستم بلد نیستم (البته من مینویسم سیاست، تو بخون دو رویی)

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»