همتارها مدیر عضویت: 1401/08/08 تعداد پست: 584 عنوان طالع سنگین یعنی چی بچه ها کسی میدونه | مشاهده متن کامل بحث + 2117 بازدید | 29 پست خانم ها میگن طالعت سنگین هست یعنی چی کسی میدونه توضیح بده؟؟ 1402/04/11 | 09:50 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
همتارها مدیر استارتر عضویت: 1401/08/08 تعداد پست: 584 طالع یعنی سرنوشت سنگین بودن طالع معنی سخت بودن سرنوشتت رو میرسونه من این برداشتو دارم& ... یعنی دیر اتفاق واست میفته؟!درسته
شقققایق عضویت: 1399/07/17 تعداد پست: 9376 تو سرکتاب میگه سنگینی داری یا نه بهت چیزی نگفتن الکی میگن خواهر..من پیش دعانویسم رفتم ،گفت واست سوزوندم و بختت واکردمو اینچیزا.. هیچی نشد کسی ک میخواد دعواراه بندازع نیاد تایپکم رو بهم نریزه ممنونم❤به تایپک هام گیرندید ، سوال دیگرانو هم میپرسم اینجا💙 درخواست دوستی قبول نمیکنم درخواست ندید🙏
همتارها مدیر استارتر عضویت: 1401/08/08 تعداد پست: 584 من ک دیونه شدم ،خسته شدم ازنگاها وسدکوفتا خانواده و... وقتش کاش،برسه من ک نمتونم فشارخانواده زوم زی ... واسه کدوم استان هستید؟
شقققایق عضویت: 1399/07/17 تعداد پست: 9376 بله البته با تلاش عزیزم شما صبح تا شب بشین گریه کن جز اعصاب خوردی و نا امیدی چی نصیبت میشه؟ عزیزم من بدون تلاش هم ماشین بدست اوردم هم خونه هم ماهانه پول.ولی ن زحمت کشیدم ن میخوام..بلکه دوسداشتم برم تلاش وسرکار ک خانوادهنمیزارن..ب تلاش،ربطی نداره ب پیشونیه ب شانسه.. کسی ک میخواد دعواراه بندازع نیاد تایپکم رو بهم نریزه ممنونم❤به تایپک هام گیرندید ، سوال دیگرانو هم میپرسم اینجا💙 درخواست دوستی قبول نمیکنم درخواست ندید🙏
همتارها مدیر استارتر عضویت: 1401/08/08 تعداد پست: 584 الکی میگن خواهر.. من پیش دعانویسم رفتم ،گفت واست سوزوندم و بختت واکردمو اینچیزا.. هیچی نشد خو شاید طرف خوب نبوده من یکی میشناسم درست میگه همه چیو
شقققایق عضویت: 1399/07/17 تعداد پست: 9376 واسه کدوم استان هستید؟ جنوبم کسی ک میخواد دعواراه بندازع نیاد تایپکم رو بهم نریزه ممنونم❤به تایپک هام گیرندید ، سوال دیگرانو هم میپرسم اینجا💙 درخواست دوستی قبول نمیکنم درخواست ندید🙏
همتارها مدیر استارتر عضویت: 1401/08/08 تعداد پست: 584 جنوبم اگه سمت تهرانی بودی این طرفو معرفی میکردم کارش خوبه شماره تماس داره ولی اصلا جواب نمیده
شقققایق عضویت: 1399/07/17 تعداد پست: 9376 اگه سمت تهرانی بودی این طرفو معرفی میکردم کارش خوبه شماره تماس داره ولی اصلا جواب نمیده دعانوبس الکیه گلم..من خیلی تلاش کردم همه میگفتن کارش خوبه و فلان..نمازشو اعمالسو میخونه و فلان وبسال کسی ک میخواد دعواراه بندازع نیاد تایپکم رو بهم نریزه ممنونم❤به تایپک هام گیرندید ، سوال دیگرانو هم میپرسم اینجا💙 درخواست دوستی قبول نمیکنم درخواست ندید🙏
همتارها مدیر استارتر عضویت: 1401/08/08 تعداد پست: 584 دعانوبس الکیه گلم.. من خیلی تلاش کردم همه میگفتن کارش خوبه و فلان.. نمازشو اعمالسو میخونه و فلان و ... من اینی که میشناسم سرکتاب باز میکنه همه چی درست میگه سرشم خیلی شلوغه . سرکتاب واقعیت داره همه چی طرف میبینه میگه بهت
شقققایق عضویت: 1399/07/17 تعداد پست: 9376 خو شاید طرف خوب نبوده من یکی میشناسم درست میگه همه چیو چندین نفر رفتم ، همه مث شما تعریف میکردن.الکیه شانس دست خداس..منی ک کلی خرج کردم ب اینا..چندین نفر.. میگم قیدشو بزن کسی ک میخواد دعواراه بندازع نیاد تایپکم رو بهم نریزه ممنونم❤به تایپک هام گیرندید ، سوال دیگرانو هم میپرسم اینجا💙 درخواست دوستی قبول نمیکنم درخواست ندید🙏
همتارها مدیر استارتر عضویت: 1401/08/08 تعداد پست: 584 چندین نفر رفتم ، همه مث شما تعریف میکردن. الکیه شانس دست خداس.. منی ک کلی خرج کردم ب اینا..چندین ن ... نمیدونم والا انشالله زودتر آدم خوبی نصیبت بشه همه این فکر وخیال ها واست خاطره یه خنده باشه به این روزا بخندی
شقققایق عضویت: 1399/07/17 تعداد پست: 9376 نمیدونم والا انشالله زودتر آدم خوبی نصیبت بشه همه این فکر وخیال ها واست خاطره یه خنده باشه به این رو ... خداکنه ، شانس ندارم خواهر شانس ..وگرنه خیلیاصدتاخواستگارمیادخودشون کلانمیخوان..ردمیکنن ، ما ک نه درحسرتیم یکی بیادحداقل بگیم ن ، دهن خانواده بسته شه نگن کسی نمیادسرکوفت نشنویم..باید،رهاکنی خواهر ذهن رو بهتره کسی ک میخواد دعواراه بندازع نیاد تایپکم رو بهم نریزه ممنونم❤به تایپک هام گیرندید ، سوال دیگرانو هم میپرسم اینجا💙 درخواست دوستی قبول نمیکنم درخواست ندید🙏
همتارها مدیر استارتر عضویت: 1401/08/08 تعداد پست: 584 خداکنه ، شانس ندارم خواهر شانس .. وگرنه خیلیاصدتاخواستگارمیادخودشون کلانمیخوان..ردمیکنن ، ما ک نه د ... ازدواج چیز قشنگیه ولی آدم بخت خوب نصیبش بشه انشالله بهترین آدم سرراهت قرار بگیره چندسالته گلم؟
شقققایق عضویت: 1399/07/17 تعداد پست: 9376 ازدواج چیز قشنگیه ولی آدم بخت خوب نصیبش بشه انشالله بهترین آدم سرراهت قرار بگیره چندسالته گلم؟ ۲۶ کسی ک میخواد دعواراه بندازع نیاد تایپکم رو بهم نریزه ممنونم❤به تایپک هام گیرندید ، سوال دیگرانو هم میپرسم اینجا💙 درخواست دوستی قبول نمیکنم درخواست ندید🙏
setaresbdi عضویت: 1403/05/05 تعداد پست: 176 یه خانومی هست کارش خیییلی درسته اسمش یلداس ۰۹۲۲۴۹۴۳۲۳۷ برای خواهرم خیییلی کارا کرد خدارو شکر