2777
2789
تو سرکتاب میگه سنگینی داری یا نه بهت چیزی نگفتن

الکی میگن خواهر..

من پیش دعانویسم رفتم ،گفت واست سوزوندم و بختت واکردمو اینچیزا.. هیچی نشد 

کسی ک میخواد دعواراه بندازع نیاد تایپکم رو بهم نریزه ممنونم❤به تایپک هام گیرندید ، سوال دیگرانو هم میپرسم اینجا💙  درخواست دوستی قبول نمیکنم  درخواست ندید🙏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله البته با تلاش عزیزم شما صبح تا شب بشین گریه کن جز اعصاب خوردی و نا امیدی چی نصیبت میشه؟

عزیزم من بدون تلاش هم ماشین بدست اوردم هم خونه هم ماهانه پول.

ولی ن زحمت کشیدم ن میخوام..بلکه دوسداشتم برم تلاش وسرکار ک خانوادهنمیزارن..

ب تلاش،ربطی نداره ب پیشونیه ب شانسه..

کسی ک میخواد دعواراه بندازع نیاد تایپکم رو بهم نریزه ممنونم❤به تایپک هام گیرندید ، سوال دیگرانو هم میپرسم اینجا💙  درخواست دوستی قبول نمیکنم  درخواست ندید🙏
واسه کدوم استان هستید؟

جنوبم

اگه سمت تهرانی بودی این طرفو معرفی میکردم کارش خوبه شماره تماس داره ولی اصلا جواب نمیده

دعانوبس الکیه گلم..

من خیلی تلاش کردم همه میگفتن کارش خوبه و فلان..

نمازشو اعمالسو میخونه و فلان وبسال

دعانوبس الکیه گلم.. من خیلی تلاش کردم همه میگفتن کارش خوبه و فلان.. نمازشو اعمالسو میخونه و فلان و ...

من اینی که میشناسم سرکتاب باز میکنه همه چی درست میگه سرشم خیلی شلوغه . سرکتاب واقعیت داره همه چی طرف میبینه میگه بهت

خو شاید طرف خوب نبوده من یکی میشناسم درست میگه همه چیو

چندین نفر رفتم ، همه مث شما تعریف میکردن.

الکیه شانس دست خداس..

منی ک کلی خرج کردم ب اینا..چندین نفر.. میگم قیدشو بزن

چندین نفر رفتم ، همه مث شما تعریف میکردن. الکیه شانس دست خداس.. منی ک کلی خرج کردم ب اینا..چندین ن ...

نمیدونم والا انشالله زودتر آدم خوبی نصیبت بشه همه این فکر وخیال ها واست خاطره یه خنده باشه به این روزا بخندی

نمیدونم والا انشالله زودتر آدم خوبی نصیبت بشه همه این فکر وخیال ها واست خاطره یه خنده باشه به این رو ...

خداکنه ، شانس ندارم خواهر شانس ..

وگرنه خیلیاصدتاخواستگارمیادخودشون کلانمیخوان..ردمیکنن ، ما ک نه درحسرتیم یکی بیادحداقل بگیم ن ، دهن خانواده بسته شه نگن کسی نمیادسرکوفت نشنویم..

باید،رهاکنی خواهر ذهن رو  بهتره

خداکنه ، شانس ندارم خواهر شانس .. وگرنه خیلیاصدتاخواستگارمیادخودشون کلانمیخوان..ردمیکنن ، ما ک نه د ...

ازدواج چیز قشنگیه ولی آدم بخت خوب نصیبش بشه انشالله بهترین آدم سرراهت قرار بگیره چندسالته گلم؟

ازدواج چیز قشنگیه ولی آدم بخت خوب نصیبش بشه انشالله بهترین آدم سرراهت قرار بگیره چندسالته گلم؟

۲۶