2821
2789
قربونتون برم من ،شما لطف دارید ❤😘😘😘😘 خب بیان جلو،شاید جوابم مثبت بود😂😂

عزیزم😂😂😍😍

خودم بیام جلو جواب مثبت میدی بهم؟؟😂😂🥺🥺

لطفا در تاپیک من غیر از دوستان خودم کسی لایک و کامنت نگذارد. با تشکر

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

بچه هاخوبین همگیدیشب اتفاقی تاپیک جانا رو دیدمبرگشتهولی اونقد ناراحت بودم که هیچی توش حرف نزدمانگار ...

سلام عزیزم تو خوبی ؟

من یه تاپیک شو که نوشته بود بارداره دیدم 

تاپیک دیگه ای هم زده بود؟

زیاد اینجا رو جدی نگیر به جز عده کمی بقیه خیال باف و دروغگو هستن 

من با وجودی که خوش باورم این بهم ثابت شده

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭
سلام عزیزم تو خوبی ؟من یه تاپیک شو که نوشته بود بارداره دیدم تاپیک دیگه ای هم زده بود؟زیاد اینجا رو ...

سلام فداتشم

خداروشکر خوبم

از خدا میخوام شما هم خوب باشین

منم عین شمام ..اینجا میرن با سناریو و فیلنامه جدید برمیگردن

اگه این گروه که همه راهنماییشون میکردن مهم بودن که به  احترامشون همه رو تگ میکرد

حداقل چنتایی که از ما بیشتر راهنمایی میکردن 

اتفاقی تاپیکشو دیدم...اره زده بود و همه رو پاک میکنه

دنیا دنیای بازیگریه

ما ساده دل

خدا به خیر کنه

درخواست دوستی ممنوع...

سلام فداتشمخداروشکر خوبماز خدا میخوام شما هم خوب باشینمنم عین شمام ..اینجا میرن با سناریو و فیلنامه ...

الهی من قربون دل مهربونت بشم عزیزدلم🥺🥺🫂🫂

بیا بغلم🫂🫂🫂🫂

میفهمم ناراحتی، حقم داری اما دلگیر نباش قربونت بشم 

منم مثل شما خیلی اتفاقی تاپیکشو دیدم و باهاش چت کردم، از رو عکس حمومش شناختمش، و از اون روز اصلا از فکرش در نیومدم🥺🥺امیدوارم حالش خوب باشه اما جانای همیشگی نبود💔💔از خدا میخوام زندگیش رو به راه بشه🥺🥺

بهشم گفتم بچه ها رو تگ کنم ، یا حداقل رسپینا رو تگ کنم اما نزاشت، گفت معلوم نیست دوباره کی برگردم، دوست ندارم بچه هارو چشم انتظار بزارم و نگرانشون کنم🥺🥺

ازش ناراحت نباش دورت بگردم، فقط برای خوشبختیش دعا کن، راستش من هیچوقت، هیچوقت به بچه های جمع خودمون کوچکترین شکی نداشتم و ندارم که خود واقعیشون نباشن، همتون نازنین و دوست داشتنی هستین🥰🥰

لطفا اگر دیدین بازم تاپیک زد باهاش حرف بزنین، بهش دلگرمی بدین، این تنها کاریه که از راه دور برای همدیگه از دستمون برمیاد.

روی ماهتو میبوسم😘😘😘😘

هوای قلب مهربونتو داشته باش عزیزم💞💞💞💞

سلام به همه ی عزیزان🥰🥰

من یه تاپیک زدم، هر کدوم از شما که دوست داشتین میتونین اگر دلتون خواست تو اون تاپیک حرف بزنین. 

2790
2823
2791
2779
2792