2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نه واقعا 😐🤦‍♀️اولش خنثی بودم بعد تازه تبدیل به حس بد هم شده بود البته این تحت تاثیر یکی از نزدیکان ...

چه حرف ناجوریییی زده 

من کاری ندارم چه نسبتی داری باهاش احتمالا هم نسبت نزدیک دارید

ولی این حرف اونم موقع عقد یه دختری که همینجوری هم استرس داره و مثل بقیه دخترا ذوق و اشتیاق ندارع

خیلی وحشتناکههه

نه واقعا 😐🤦‍♀️اولش خنثی بودم بعد تازه تبدیل به حس بد هم شده بود البته این تحت تاثیر یکی از نزدیکان ...

اون طرف خیلی کارش اشتباه بوده 

اگه بر فرض اون ازدواج به غلط هم بوده باشه

باید بعدش دنبال راهکار و سازش بود 

نه اینکه طرف رو دلسرد کنی که اول مسیر جا بزنه 

خداروشکر که الان اوضاع خوبه 

گذشته رو نمیشه کاری کرد

از الان به بعد سعی کن که لحظه های قشنگی بسازی❤

و پاییز زنی اصیل و عاشق بود که برای معشوق ،گیسوان خود را طلایی کرده بود🧡🍁و معشوقِ بی اعتنا ،نه عشق او را دید ، نه موهای تازه رنگ شده را...🧡🍁سالهاست که از مرگ پاییز میگُذَرد ،اما هنوز هم از هر تارِ مویِ طلایی رنگِ پاییز ،درختانی میرویند به وسعت عشق و تنهایی🧡🍁و از هر کدامشان غربتی میریزد به اندازه ی احساسی مدفون شده...🧡🍁آری پاییز همان زنیست که عاشقانه هایش دیده نشد🧡🍁
پاشو بریم یه دعای برامون بخونن طلسم شدیم😂😂

تو این جمع خدا زده اشون منو تو هستیم میرا 

میدونم که میگم 

فعلا یه فالگیر پیدا کنیم بعد میریم مرحله دعا نویس😉😂

و پاییز زنی اصیل و عاشق بود که برای معشوق ،گیسوان خود را طلایی کرده بود🧡🍁و معشوقِ بی اعتنا ،نه عشق او را دید ، نه موهای تازه رنگ شده را...🧡🍁سالهاست که از مرگ پاییز میگُذَرد ،اما هنوز هم از هر تارِ مویِ طلایی رنگِ پاییز ،درختانی میرویند به وسعت عشق و تنهایی🧡🍁و از هر کدامشان غربتی میریزد به اندازه ی احساسی مدفون شده...🧡🍁آری پاییز همان زنیست که عاشقانه هایش دیده نشد🧡🍁
واقعا نمیفهمم چرا فقط هی ازم تعریف میکنن و به به و چه چه میکنن ولی زنگ نمیزنن خونه مون😂

از بس دختر خوب و کاملی هستی خودشون رو در شان تو نمیبینن و میترسن پیش قدم بشن جواب منفی بشنون، 

دنیا خانوم ما یه فرشته ست😍😍👌👌🥰🥰

لطفا در تاپیک من غیر از دوستان خودم کسی لایک و کامنت نگذارد. با تشکر

از بس دختر خوب و کاملی هستی خودشون رو در شان تو نمیبینن و میترسن پیش قدم بشن جواب منفی بشنون، دنیا خ ...

قربونتون برم من ،شما لطف دارید ❤😘😘😘😘 خب بیان جلو،شاید جوابم مثبت بود😂😂

2790
2823
2791
2779
2792