2821
2789
😂😂😂 بخدا با اون شرایطی که من با اون خواستگار داشتم، مامانم میگه دیگه فعلا کسی و راه نمیدم😂😂

الهی بمیرم 😂😂🤦‍♀️🤦‍♀️❤️❤️

لطفا در تاپیک من غیر از دوستان خودم کسی لایک و کامنت نگذارد. با تشکر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهی بمیرم 😂😂🤦‍♀️🤦‍♀️❤️❤️

میدونید دست خودمم نبود واقعا ، یه نکته مثبت که خیلیی برام مهمه رو داشت ولی ۱۰ ها فاکتور دیگه که  مهم ن و اولویت ن نداشت . منم که ساده و بچه ، با خودم میگفتم حالا بقیه رو میشه حل کرد و به مرور درست میشه..

ولی بابا و مامانم گفتن نه به هیچ وجه . دیگه به هر صورتی بود قانعم کردن . منم وقتی که تب و تابم خوابید و با چشم باز نگاه کردم ، دیدم درست میگفتن ، اصلا آدم من نبود

میدونید دست خودمم نبود واقعا ، یه نکته مثبت که خیلیی برام مهمه رو داشت ولی ۱۰ ها فاکتور دیگه که مهم ...

میفهمم چی میگی عزیزم❤️❤️

مامان و بابات بهترین زمان نشستن و باهات حرف زدن و متوجه ی اشتباهت کردن، چون بیشتر طول میکشید معلوم نبود چی پیش میاد.

الهی که بهترین ها واست رقم بخوره و کسی بیاد تو زندگیت که همه جوره به دلت بشینه🤲🤲😍😍

لطفا در تاپیک من غیر از دوستان خودم کسی لایک و کامنت نگذارد. با تشکر

بابا منم یه جوجه ی تنهاممم😂😂😂

یجوری گفتی حس جوجه رنگیا رو گرفتم نسبت بهت😂😂

و پاییز زنی اصیل و عاشق بود که برای معشوق ،گیسوان خود را طلایی کرده بود🧡🍁و معشوقِ بی اعتنا ،نه عشق او را دید ، نه موهای تازه رنگ شده را...🧡🍁سالهاست که از مرگ پاییز میگُذَرد ،اما هنوز هم از هر تارِ مویِ طلایی رنگِ پاییز ،درختانی میرویند به وسعت عشق و تنهایی🧡🍁و از هر کدامشان غربتی میریزد به اندازه ی احساسی مدفون شده...🧡🍁آری پاییز همان زنیست که عاشقانه هایش دیده نشد🧡🍁
واقعااامن با این که خیلی حس تنهایی دارم اما به این نتیجه رسیدم که الان وقت ازدواجم نیست ، هنوز خیلی ...

ببین حس تنهایی همیشه هست 

حتی در خیلی از مواقع میگن این حس بعد ازدواج هم بیشتره 

چون طرف تمرکزش رو کار خوشه و تو مجردی دلخوش به این هستی که یکی میاد و پر میکنه خلا تورو !

اما تو متاهلی خودتیو طرف!حالا هر جور که هست 

منم مثل تو حس تنهاییم زیاده 

ولی واقعا نمیشه فعلا 

نه کسی به دلم میشینه 

نه حس حمایتگری از کسی میگیرم 

و نه وضعیت زندگیم اجازه چنین تصمیمی رو میده

و پاییز زنی اصیل و عاشق بود که برای معشوق ،گیسوان خود را طلایی کرده بود🧡🍁و معشوقِ بی اعتنا ،نه عشق او را دید ، نه موهای تازه رنگ شده را...🧡🍁سالهاست که از مرگ پاییز میگُذَرد ،اما هنوز هم از هر تارِ مویِ طلایی رنگِ پاییز ،درختانی میرویند به وسعت عشق و تنهایی🧡🍁و از هر کدامشان غربتی میریزد به اندازه ی احساسی مدفون شده...🧡🍁آری پاییز همان زنیست که عاشقانه هایش دیده نشد🧡🍁
واقعااامن با این که خیلی حس تنهایی دارم اما به این نتیجه رسیدم که الان وقت ازدواجم نیست ، هنوز خیلی ...

دنیا خیلی اتفاقا دختر عاقلی هستی 

یادمه اون زمان واقعا حرفایی میزدی 

نصیحت هایی میکردی که تلنگر خوبی بود واسه من 

دنیا خیلی اتفاقا دختر عاقلی هستی یادمه اون زمان واقعا حرفایی میزدی نصیحت هایی میکردی که تلنگر خوبی ب ...

فدات شم😘😘😘 ولی خب میدونی من مشاوره های خوبی به دوستام و بقیه میدم ولی وقتی نوبت خودم میرسه......😂😂 

البته یه چیز بگم همیشه به خدا توکل کردم ، خیلی وقت ها تا لبه پرتگاه رفتم و وقتی گفتم خدایا به خودت میسپرم ، خدا منو نجات داده . یه دفعه اون بعد منطقی م خیلیی پررنگ میشه.. که همه تعجب میکنن که چطور منم

ببین حس تنهایی همیشه هست حتی در خیلی از مواقع میگن این حس بعد ازدواج هم بیشتره چون طرف تمرکزش رو کار ...

اره منم کم کم میفهمم که باید تنهاییم و دوس داشته باشم و برای فرار از این قضیه خودمو تو چاه نندازم

سلام عزیزای دلم حالتون خوبه ؟؟🥰🥰💞💞@مولار‍ @آذین1380_a@nilou_far‍ @tapesh1999‍ @پناه828

سلام عزیزم 

قربونت شما خوبی ؟

امیدوارم حال همگیتون خوب باشه 

امروز روز شهادت امام رضا ع داخل حرمشون نشستم 

یدفعه ای یاد اینجا افتادم گفتم بیام یه سر بزنم 

و بگم که یادتون کردم 

انشالله به حرمت همین حرم  حال دل همگیتون خوب خوب باشه ❤❤❤

مخصوصا خانم خووونه گل و دوستداشتنی 💛💛💛

سلامم قشنگم خوبی ؟ ن بابا کنسل شد😂😂 یه خواستگار بود که من ازش خوشم اومده بود و باعث شده بود کور بش ...

سلام عزیزم

خداروشکررررر که زود فهمیدین عزیزدلم

همون بمون ور دل خودمون😂😍

دوستان تاپیک قبلیمو ببینید

و چون تو مرا دوست داری دنیا بزرگ تر ، آسمان وسیع تر ، دریا آبی تر ، گنجشک ها آزاد تر و من هزار بار زیباتر شده ام💕 خدایا بزرگیتو شکر🤍 بیشتر میخونم و رد میشم کم پیش میاد پست بزارم برای سرگرمی میام و حوصله بحث ندارم ندارم ممنونم

سلام سلام شب همگی بخیر😍امیدوارم غیبت کبری منو ببخشید😂 دلم کلی براتون تنگ شده بود🫠اول بگم که بی مع ...

سلام عزیزم 

خدارو شکر که حالت خوبه و با خبرای خوبی اومدی 

من که تو دوران غیبتت دلم هزار راه رفت 

الان انگار که یه باری از دوشم برداشتن

خوش بگذره سفر 💜💜💜

جانا تو ام اگه هنوز اینجا رو چک میکنی بیا یه خبر از خودت بده 

من نگرانتم💔

2790
2823
2791
2779
2792