2821
2789
راستی رسپیناجان یکی دیگه از غایبای اصلی هم تپش😁😁عقد که کرد کلا رفت که رفت 🥺🥺😁😁چرا همه تا ازدوا ...

هنوز اولشه میچسبن به شوهر یه مدت که بگذره دلشون رو میزنه میان همینجا😂

# یک _ مینیمالیستِ _ دارا 🌱 

سلام خانوم خونه مهربونم خیلییییی زیاد ازتون ممنونم که یادم بودید چون توی شرایط سخت زندگی که دارم تحم ...

سلام به روی ماهتون مامان مهربون😍😍😍😍

فدای شما بشم من🥰🥰😘😘

الهی که هیچوقت چشماتون اشکی نباشه و همیشه لبخند شادی رو لبتون باشه، نمیدونم چی دل مهربونتون رو غمگین کرده، اما از خدا میخوام هر چی که هست هر چه سریعتر حل بشه و دلتون شاد شه و به آرامش برسین🤲🤲🫂🫂

دنیا همین عزیزم، یه روز غمِ و یه روز شادی🥺🥺

خیلی خیلی ممنونم از لطف و محبت و دعای خیرتون🙏🙏😘😘🥺🥺

لطفا در تاپیک من غیر از دوستان خودم کسی لایک و کامنت نگذارد. با تشکر

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

هنوز اولشه میچسبن به شوهر یه مدت که بگذره دلشون رو میزنه میان همینجا😂

پس تا اون روز باید منتظر بمونیم😁😁 ولی حالا حالاها زوده که بیان😁😁😂😂

جانا زود دامنش سبز میشه چون ممد اتیشش تند بود😂

ان شاءالله هر چی خیر براشون پیش بیاد🤲🤲😁😁

دلم واسه برا چی، برا چی گفتناش تنگ شده🥺🥺 آخرش آقا محمد عزیزدل رو ازمون گرفت و بردش 🥺🥺😁😁

@kimiaa12 سلام عزیزدلم حالت خوبه ؟؟🥰🥰💞💞

سلام به خوبی شما ممنون ❤️

خداروشکر اوضاع خوبه 

امیدوارم شما هم اوضاع بر وفق مراد تون باشه 🥰

در جستجوی آنچه که برایم مقدر نکرده ای خسته ام مکن ✨
سلام به خوبی شما ممنون ❤️خداروشکر اوضاع خوبه امیدوارم شما هم اوضاع بر وفق مراد تون باشه 🥰

زنده باشی عزیزدلم🤲🤲🤗🤗

خیلی ممنونم از محبت و مهربونیت قشنگم🥰🥰😘😘

سلام به روی ماهتون مامان مهربون😍😍😍😍فدای شما بشم من🥰🥰😘😘الهی که هیچوقت چشماتون اشکی نباشه و هم ...

خدا نکنه عزیزدلم 

حرفاتون بی نهایت به دل میشینه ممنونم از دعاهای زیباتون😘😘😘😘😘

از یه سنی به بعد شما دیگه وقت نداری بشینی گریه کنی         مجبوری همراه با اشک ریختن رانندگی کنی؛ظرف بشوری و به بقیه کارای عقب مونده ات برسی.....

خدا نکنه عزیزدلم حرفاتون بی نهایت به دل میشینه ممنونم از دعاهای زیباتون😘😘😘😘😘

زنده باشین الهی مهربون جانم🤲🤲🫂🫂😘😘

سلام عشق دلم🥰🥰😍😍💜💜خدا رو شکر که خوبی آذینم، همیشه خوب باشی دورت بگردم🥰🥰🫂🫂🤲🤲فدات بشم من ع ...

قربونت عزیز دلم💜💜❤️❤️😘😘

مرسی از محبتتون💛💛🫂🫂

خداروشکر که خوبین و همه چی رو به راهه😍😍

این نیـــز ، بُگـــذَرَد!... 
قربونت عزیز دلم💜💜❤️❤️😘😘مرسی از محبتتون💛💛🫂🫂خداروشکر که خوبین و همه چی رو به راهه😍😍

فدایی داری قشنگم🥰🥰🤗🤗💜💜

دوستت دارم مهربونم😍😍😍😍

محبت داری به مهربونم🥰🥰😍😍😘😘توکل بر خدا🥺🥺 ان شاءالله هر چی خیر براتون پیش بیاد و دلتون با یه خ ...

ان شاالله

ممنونم ازت عزیزم 😘😘😘

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭
سلام عزیزای دلم حالتون خوبه ؟؟🥰🥰💞💞@___niki___‍ @_مهتاب_‍ @marianas‍ @ستیا_سلین‍ @جانا۳۶۹‍

سلام عزیز دلم 

شما خوب هستی؟

مرسی که یاد من بودین 

من خوبم خداروشکر 

سر میزنم اینجا میبینم خبری نیست بی سر و صدا میرم 

یادش بخیر قبلا چه خبری بود اینجا

و پاییز زنی اصیل و عاشق بود که برای معشوق ،گیسوان خود را طلایی کرده بود🧡🍁و معشوقِ بی اعتنا ،نه عشق او را دید ، نه موهای تازه رنگ شده را...🧡🍁سالهاست که از مرگ پاییز میگُذَرد ،اما هنوز هم از هر تارِ مویِ طلایی رنگِ پاییز ،درختانی میرویند به وسعت عشق و تنهایی🧡🍁و از هر کدامشان غربتی میریزد به اندازه ی احساسی مدفون شده...🧡🍁آری پاییز همان زنیست که عاشقانه هایش دیده نشد🧡🍁