2821
2789
سلام رسپینا جان خوبی عزیزم؟ راستش دوست داشتم داخل خصوصی باهات حرف بزنم . میشه اگر وقت داشتی ، درخواس ...

سلام عزیزم 

حتما خوشحال میشم از هم صحبتی باهات💚

اگه راجب خواستگاره بنظرم همینجا حرف بزنیم چون چند تا کله بهتر از یدونه کله فکر میکنه و مشورت میده😄

# یک _ مینیمالیستِ _ دارا 🌱 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

سلام عزیزم خوبی؟💚

سلام قربونت بشم 🥰🥰😍😍 من خوبم خدا رو شکر 

تو خوبی عزیزم ؟؟ سلامتی ؟؟ بهتر شدی به امید خدا ؟؟

لطفا در تاپیک من غیر از دوستان خودم کسی لایک و کامنت نگذارد. با تشکر

سلام قربونت بشم 🥰🥰😍😍 من خوبم خدا رو شکر تو خوبی عزیزم ؟؟ سلامتی ؟؟ بهتر شدی به امید خدا ؟؟

فدات

شکر خدا خوبم

یه مدت جسمی خیلی ضعیف شدم خداروشکر الان به تنظیمات کارخانه برگشتم دیگه دردا ازم دور شدن فعلا😄

ولییییییی

دلم خیلی تنگ شده برا یاسی و جانا😭

من اصولا ادم سختیم و دلم برا هیچکس تنگ نمیشه حتی بچه هامم چند روز نبینم عین خیالم نیس،ولی الان واقعا دل تنگ این جمع و این دونفرم💔

فداتشکر خدا خوبمیه مدت جسمی خیلی ضعیف شدم خداروشکر الان به تنظیمات کارخانه برگشتم دیگه دردا ازم دور ...

زنده باشی عزیزم🤲🤲🥰🥰

خدا رو شکر که خوبی، خیلی خوشحال شدم از خبر سلامتیت😍😍🥰🥰 همیشه خوب باشی الهی عزیزم🤲🤲

آره والله🥺🥺منم دلم خیلی براشون تنگ شده🥲🥲

کاش بیان مثل سابق از خودشون بگن که خیالمون راحت بشه حالشون خوبه🥺🥺

زنده باشی عزیزم🤲🤲🥰🥰خدا رو شکر که خوبی، خیلی خوشحال شدم از خبر سلامتیت😍😍🥰🥰 همیشه خوب باشی اله ...

سلامت باشی💚

جانا که فکر نمیکنم دیگه بیاد،تا الان حتما عروسی گرفتن و شرایطش طوریه نمیتونه سایت بیاد

امیدم به یاسیه که برگرده

سلام عزیزای دلم حالتون خوبه ؟؟🥰🥰💞💞@مولار‍ @آذین1380_a@nilou_far‍ @tapesh1999‍ @پناه828

سلااام خانم خونه ❤️🌱

ممنون از مهربونیتون 😍😘خوبم خداروشکر  

شما خوبین؟ بچه های گلتون خوبن ؟💕

سلام خانم خونه مهربون ممنون که بیادم بودین من خوبم😍💛شما خوب هستین؟انشاالله همیشه شاد و سالم باشین ...

سلام مهربون جاااانم🥰🥰😍😍الهی خوب باشی همیشه عزیزدلم🤲🤲🫂🫂منم خوبم خدا رو شکر🤲🤲

ممنونم از دعای قشنگت عزیزم😘😘همشون هزار برابر واسه خودت باشه🤲🤲🫂🫂

سلامت باشی💚جانا که فکر نمیکنم دیگه بیاد،تا الان حتما عروسی گرفتن و شرایطش طوریه نمیتونه سایت بیادام ...

فدات ❤️❤️

آره جانا شرایطش یکمی حساسه، یاس گلم که اومد یه پیام گذاشت و  باز تو افق محو شد🥺🥺

سلااام خانم خونه ❤️🌱ممنون از مهربونیتون 😍😘خوبم خداروشکر شما خوبین؟ بچه های گلتون خوبن ؟💕

به به سلام پناه خانوم گل😍😍🥰🥰فدایی داری🫂🫂

خوبم به خوبیت عزیزدلم🥰🥰🫂🫂 همه خوبیم خدا رو شکر، داریم آخرین روزای تابستون رو میگذرونیم و آماده میشیم واسه یه سال تحصیلی سخت و پرماجرا😁😁🥺🥺

سلامت باشی💚جانا که فکر نمیکنم دیگه بیاد،تا الان حتما عروسی گرفتن و شرایطش طوریه نمیتونه سایت بیادام ...

راستی رسپیناجان یکی دیگه از غایبای اصلی هم تپش😁😁

عقد که کرد کلا رفت که رفت 🥺🥺😁😁

چرا همه تا ازدواج میکنن غیب میشن، بعد ما که شوهر و بچه داریم همش میایم سر میزنیم😂😂😁😁

سلام عزیزای دلم حالتون خوبه ؟؟🥰🥰💞💞@رسپینا۹۲‍@مامان73‍ @میرا9‍ @zmzme‍ @سماوات‍

سلام خانوم خونه مهربونم 

خیلییییی زیاد ازتون ممنونم که یادم بودید چون توی شرایط سخت زندگی که دارم تحمل میکنم و هر لحظه چشام اشکیه پیام شما خنده به لبم آورد امیدوارم انرژی مثبت پیامتون به زندگیتون برگرده و همیشه حال دلتون خوب باشه 

💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛

از یه سنی به بعد شما دیگه وقت نداری بشینی گریه کنی         مجبوری همراه با اشک ریختن رانندگی کنی؛ظرف بشوری و به بقیه کارای عقب مونده ات برسی.....

فدات ❤️❤️آره جانا شرایطش یکمی حساسه، یاس گلم که اومد یه پیام گذاشت و باز تو افق محو شد🥺🥺

از پیام یاسی مشخص بود شرایط روحیش طوری نیست که بخواد سایت بیاد

ایشالا مشکلاتش حل شده تا الان و به ارامش رسیده

2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز