2821
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

سلام دخترا یاسی همونه ک داروسازی میخوند و بعد با ی مرده آشنا شد و ازدواج کردن؟

کاربری قبلیش چیشد اصلا؟

خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است...💔

سلام به همگی 

امیدوارم روزگار بر وفق مرادتون باشه 

من واقعا نمیدونم علت این غیبت طولانی رو  

با شناختی که از یاسی داشتم ادم بیتفاوتی نسبت به کسایی که دوسش دارن نبود

یا اتفاقی افتاده که باعث شده کلا به هم ریخته و حوصله هیچ چیزی رو نداره چه برسه که بیاد اینجا و حرف بزنه 

یا کلا تو شناختی که داشتیم باید تجدید نظر کنیم ...

به هر حال امیدوارم مورد اول نباشه 

اگر هم کسی نظرش عوض شده و تصمیمش بر اینه که توی سایت عمومی دیگه نباید حضور پیدا کنه  حد اقلش اینه که یه توضیح چند خطی بنویسه و خداحافظی کنه  و بره نه اینطور بیخبر و کلی ادم رو نگران بذاره ...

ولی خب در هر حال ماهم بی تفاوتی رو یاد میگیریم شاید طول بکشه ولی خب شدنیه....

سلام به همگی امیدوارم روزگار بر وفق مرادتون باشه من واقعا نمیدونم علت این غیبت طولانی رو با شناختی ...

سلام قربونت بشم🥰🥰

راستش تپش منم اصلا دلم نمیخواد باور کنم که بچه ها عمدا نمیان، خدا کنه غرق در خوشی باشن که ما رو فراموش کردن💔💔 اما واقعا نگرانشونم، یاس گل آخرین باری که اومد حال روحیش خوب نبود، جانا حتما تا حالا ازدواج کرده، دلم میخواست بدونم اوضاعشون خوبه🥺🥺

آخ، آخ بی تفاوتی خیلی سخته🥺🥺ای کاش احساسات همو بفهمیم و برای احساس هم ارزش قائل بشیم🥲🥲

لطفا در تاپیک من غیر از دوستان خودم کسی لایک و کامنت نگذارد. با تشکر

سلام قربونت بشم🥰🥰راستش تپش منم اصلا دلم نمیخواد باور کنم که بچه ها عمدا نمیان، خدا کنه غرق در خوشی ...

سلام عزیز دلم 

نمیدونم چی بگم 

باز غیبت جانا برام قابل درک تره چون با توجه به شرایط حساسش طبیعیه که نخواد بیاد 

ولی یاسی رو نمیدونم واقعا 

کاش بیان و یه خبر سلامتی بدن بعدم اگه میخوان نیان خدافظی کنن و تمام 

اینطوری  رسمش نیس واقعا 

تازه از رسپینام خبری نیس🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️

سلام عزیز دلم نمیدونم چی بگم باز غیبت جانا برام قابل درک تره چون با توجه به شرایط حساسش طبیعیه که نخ ...

میفهمم چی میگی عزیزم🥺🥺

کاش واقعا بیان و خبر سلامتیشونو بدن🤲🤲

رسپینا نیست، اِلی نیست، خیلیا نیستن💔💔🥲🥲

تپش عزیزم اوضاع خودت چطوره ؟؟ شوهرت خوبه ؟؟ بهتر شدی؟؟

اگر میبینی چیزی نمیپرسم از بی تفاوتی نیست، فقط چون حس کردم زیاد دوست نداری حرفی بزنی، منم چیزی نپرسیدم.

سلام به همگی امیدوارم روزگار بر وفق مرادتون باشه من واقعا نمیدونم علت این غیبت طولانی رو با شناختی ...

سلام تپش جان 

امیدوارم حال همه بچه‌ها خوب باشه

راستش من یه کم به غیبت یاسی و جانا با هم حس خوبی ندارم

خیلی فکرا تو ذهنمه اما چون میترسم قضاوت و تهمت باشه به زبون نمیارم

واقعا هیچوقت نباید مجازی رو جدی گرفت مخصوصا این سایت رو

یه لحظه هایی کنار هم بودیم و خوش گذشت و الان هم باید قبول کنیم تموم شده 💔

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭
سلام تپش جان امیدوارم حال همه بچه‌ها خوب باشهراستش من یه کم به غیبت یاسی و جانا با هم حس خوبی ندارمخ ...

تموم عمرمون به این گذشت که بپذیریم، بپذیریم، بپذیریم💔💔همش ما درک کنیم، همش ما بپذیریم، همش ما کنار بیایم💔💔 چرا هیچوقت کسی پیدا نشد که ما رو بفهمه و درک ‌کنه

ببخشید اینطوری گفتم🤦‍♀️🤦‍♀️چند تا حسو همزمان دارم، نگرانی، دلشوره، دلتنگی، دلگیری، کنار گذاشته شدن، بی تفاوتی، مهم نبودن.

مهم نیست از ما هم میگذره، دوست داشتن که زوری نمیشه💔💔

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز