2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بچه ها فهمیدین کاربر گربه ملوس فیک بوده؟ خودش اومد اعتراف کرد😑 اصلا رفتم تو شوک.

اره 😑 خیلی ذهن فانتزی ساز قوی داشت ....

در جستجوی آنچه که برایم مقدر نکرده ای خسته ام مکن ✨
بچه ها فهمیدین کاربر گربه ملوس فیک بوده؟ خودش اومد اعتراف کرد😑 اصلا رفتم تو شوک.

آخه لعنتی چطور میتونست اون همه دروغ بگه؟ 

من که حلالش نمیکنم چون گناهش بیشتر از هر چیزی اینه که خیلی بدبینم کرد

دیگه هیچ تاپیک رو تو این سایت باور نمیکنم...

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭
آخه لعنتی چطور میتونست اون همه دروغ بگه؟  من که حلالش نمیکنم چون گناهش بیشتر از هر چیزی اینه ک ...

گفتن دروغ به کنار..

چه سودی داره مگه براشون😑

باز اینستا دروغ بگی میشه یه منبع درآمد ، ولی اینجا😵‍💫

گفتن دروغ به کنار.. چه سودی داره مگه براشون😑 باز اینستا دروغ بگی میشه یه منبع درآمد ، ولی اینجا😵 ...

ذهن بیمار و پر از عقده

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭

چقدر بدِ بی خبری🥺🥺

اصلا نمیدونیم الآن یاس گل در چه حالیه ؟؟ جانا ازدواج کرد یا نه ؟؟ 

کاش به حرمت روزایی که کنار هم داشتیم ، می اومدن و یه خبر از خودشون میدادن، بالاخره چند ماه کنار هم بودیم، با هم خیلی وقتا خندیدیم، خیلی وقتا غصه خوردیم، خیلی وقتا شاد شدیم، چند ماه رو کنار هم گذروندیم، همو شناختیم، به هم عادت کردیم و شدیم یه گروه خوب و بی حاشیه🥺🥺💔💔

اما الآن میایم سر میزنیم، هیچ کس نیست و با دلگیری میریم 🥺🥺💔💔

امیدوارم همه ی بچه ها هر جا که هستن حالشون خوب باشه🤲🤲😊😊 

حقیقتا دلم برای همه تنگ شده 🥺🥺💔💔

لطفا در تاپیک من غیر از دوستان خودم کسی لایک و کامنت نگذارد. با تشکر

چقدر بدِ بی خبری🥺🥺 اصلا نمیدونیم الآن یاس گل در چه حالیه ؟؟ جانا ازدواج کرد یا نه ؟؟  کاش ب ...

سلام عزیزم 💛💛💛 

حالتون خوبه ؟

یاس گل و جانا به شدت بی معرفت بودن 

اما نمیدونم چرا همش میام به این تاپیک سر میزنم🫠 

به نظرم تنها تاپیکی بود که همه خیلی دلسوز و عاقل و فهمیده بودن خیلی این جمع و دوست داشتم

ان شاالله همه بچه ها سالم و خوشحال باشن 🙏

امیدوارم سلامت باشن ولی کاش یه خبر میدادن🥺

ان شاءالله 🤲🤲 آره واقعا یه خبر که فقط بگن خوبن.

نمیدونم چرا دلم واسه یاس گل شور میزنه این آخریا که اومد حرف زد زیاد حالش خوب نبود💔💔

سلام عزیزم 💛💛💛  حالتون خوبه ؟ یاس گل و جانا به شدت بی معرفت بودن  اما نمیدونم چرا هم ...

سلام به روی ماهت عزیزم🥰🥰🥰🥰

تو خوب باشی ، منم خوبم فدات شم 💝💝

نمیدونم چی بگم ، یعنی واقعا در حد ۵ دقیقه هم وقت ندارن که بیان اینجا💔💔

همه ی اینا به کنار ، اصلا دلشون برای ما تنگ نمیشه؟؟💔💔🥺🥺 بعد میگن دل به دل راه داره💔💔

منم همتونو از ته دلم دوست دارم🥰🥰💝💝

الهی آمین 🤲🤲

2824
2823
2791
2779
2792