2821
2789
یادتونه من یه مشاور کنکوری داشتم که براش کار میکردم یه مدت؟ بعدم دیگه کمتر میرفتم پیشش و …؟ حالا این ...

یاسی مسئله راننده رو حل کنی باور کن نصف مشغله های ذهنت برطرف میشه

حس میکنم اون خیلی رو مغزته و روحیه ات کاملا آزاد بار اومده و نمیتونه  اینو بپذیره

در حالیکه امیر علی فکر میکنه که راننده داشتن باعت رفاهته و راحت تر میری اینور اونور بدون دغدغه جای پارک ...

این مسئله رو باید حل کنی ولی خب سعی کن بدون دعوا و خونریزی😬😂

هرچقدر دعوا کنی  ها یهو چشمتو باز میکنی میبینی کیلومترهااا فاصله افتاده بینتون و هر چقدرم پشیمون باشی فایده نداره...

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

یاسی مسئله راننده رو حل کنی باور کن نصف مشغله های ذهنت برطرف میشه حس میکنم اون خیلی رو مغزته و روحی ...

اونم به زبون میگه میخوام تو رفاه باشی ولی حس میکنم دوس داره کنترل داشته باشه نمیدونم شایدم من بدبینم

از دعوای زن و شوهر فوبیا دارم

میخوام اخر هفته که عید فطره همه رو دعوت کنم بیان خونمون 

خواهرشوهر برادرشوهر ها مادرشوهر و پدرشوهر مامانبزرگام عمم دوتا از عموهام داییم مامان بابا و داداشم 

سوال اینه آیا زشت نیست عمه و عمو و ..  اون نباشن؟ اگه بخوام اونارم بگم خیلی زیاااد میشن 

سلام خانوما ببخشید مزاحم جمعتون شدم میشه به من کمک کنین و نظراتتون رو در مورد سوال هام بگین

البته اعتقاد هر کسی محترم هست و به خودش مربوطه

دیدگاه تون نسبت به حجاب چیه اگه با حجاب هستین یا بدون حجاب دلیل انتخاب تون چی هست؟

اگه کسی بخواد حجاب دیگه نذاره چطوری می‌تونه شروع کنه؟ ممنونم اگه پاسخ بدین چون واقعا به راهنماییتون نیاز دارم

میخوام اخر هفته که عید فطره همه رو دعوت کنم بیان خونمون  خواهرشوهر برادرشوهر ها مادرشوهر و پدر ...

نه زشت نیست

به اینم فک کن تو واقعا میخوای دختر عموش با خانواده اش رو دعوت کنی؟! قطعا هیچکس ازت توقع نداره

# یک _ مینیمالیستِ _ دارا 🌱 

میخوام اخر هفته که عید فطره همه رو دعوت کنم بیان خونمون  خواهرشوهر برادرشوهر ها مادرشوهر و پدر ...

نه عزیزدلم زشت نیست بعید می‌دونم کسی همچین توقعی داشته باشه از شما

از یه سنی به بعد شما دیگه وقت نداری بشینی گریه کنی         مجبوری همراه با اشک ریختن رانندگی کنی؛ظرف بشوری و به بقیه کارای عقب مونده ات برسی.....

نه زشت نیست به اینم فک کن تو واقعا میخوای دختر عموش با خانواده اش رو دعوت کنی؟! قطعا هیچکس ازت توقع ...

نه اونو که اصلا نه🤦🏻‍♀️ گفتم شاید انتظار دارن بقیشون ، فامیلای مامانشو بگیم