2821
2789
این عید کلا عید دلچسبی نبود امیدوارم برای شما خوب بوده باشه تا اینجا ، من که لحظه شماری میکنم ۱۴ ام ...

سلام عزیزدلم  این رو بدون که هرگز یه زن نمیتونه لایه های درونی مردها رو کشف کنه این موجودات دوست داشتی عین کره زمین میمونن هرچی که لایه برداری کنی یه لایه جدیدتر و مرموزتر پیش روته فقط باید  تو مواد مذابشون حل بشیم تا جزیی از خودشون بشیم و به ارامش برسیم  سوای از شوخی عزیزم این بحثها عادی هست اکثر ماها این تضادهای اخلاقی رو با شوهرامون داشتیم و زمان برده تا قلقشون دستمون بیاد وبه ارامش برسیم یاسی تفاوت تو با خیلی از خانمها اینه که فکر میکنم خدارو شکر عاقل تری  ومطمینا راحتت تر وزودتر میتونی خودتو باشرایط وفق بدی پس نگران نباش همینکه عاقلانه فکر کنی وعاقلانه رفتار کنی همه چی درست میشه فقط نزار حرمتهای بینتون بشکنه قهر طولانی نداشته باش هرگز جای خوابتو جدا نکن در باره ناراحتیها وخواسته هات حتما بشین باهاش صحبت کن چون تاحرف نزنی این مردای کره زمینی   عین سنگن خودشون چیزی نمی فهمن باید درباره مشکل وناراحتیت حرف بزنی تا متوجه بشن بحث زیادی باعث میشه از چشم بی افتی محکم و سنجیده حرفتو بزن ولی هی تکرار نکن که مردا از تکرار بیزارن هر وقت خواسته ای داری دوتا خوبی هاشو بگو ،،وقتی ار رفتارش ناراحتی سه تا تعریفکن ازش ولابلاش رفتارو کار بدشو بگی بهتر قبول میکنه. فعلا اینارو رعایت کن تا ببینیم چی میشه خوشکلم موفق باشی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزدلم  این رو بدون که هرگز یه زن نمیتونه لایه های درونی مردها رو کشف کنه این موجودات دوس ...

الان اگه منو نشناسین و بشینین پای حرفای اون میگین وای زنش چقدر بچه و لجباز و قدرنشناسه🥲

جای خوابمو میخواستم جدا کنم نذاشت ولی قهر که نه بهتره بگم بحث و سرسنگینیمون ادامع داره 

وقتی قبل عید تو اسفند باهاش سر همون جریانا قهر کردم اشتباه بزرگی کردم به حرف خیلی از شما ها گوش ندادم و موضوع رننده حل نشده باقی موند چرا؟ چون گفتم رابطه خانوادم و امیرعلی ازین بدتر نشه برگشتم خونه به خودش گفتم دیگه راننده نمبخواد ول کن گفت حالا این اخر سالی با راننده برو تو دیگه خیلی دانشگاهی هم نداری و اینا بعد دیدم خیلی کاراش بهم ریخته چون قبل این دعواها هم ما خودمون سفر بودیم بعدش مجبور شد بره جای دیگه خلاصه خیلی بهم پیچیده بود گفتم اوکی تا اخر سال باشه

اما از دم دمای عید بهش گفتم من دیگه با راننده جایی نمیرما سال جدید شروع بشه دیگه خودت گفتی و واقعا هم تو این ۱۴ روزه راننده رو ندیدم البته خب همه جا خودش بود دیگه نیازی هم نبود. 

امیرعلی هم میگفت و میگه مگه بده راحت تری بخوای خودت بری دائم باید با بقیه سر و کله بزنی جا پارک میخوای و … این راننده رو هرموقع بگی میاد برات وایمسیه و دیگه کلی ازین حرفا 

حرفشم فقط برا دانشگاه نیستا برای همه جا میگه

الان اگه منو نشناسین و بشینین پای حرفای اون میگین وای زنش چقدر بچه و لجباز و قدرنشناسه🥲 جای خوابمو ...

سلام عزیزم ،بحث که نمک زندگی هست واین رفتارا طبیعی ولی نزار ادامه دار بشه وهرگز از این که میخوای جای خوابتوعوض کنی حرفی نزن نزار کنار هم نبودنتون عادی بشه الان اول زندگیته متوجه نیستی اینا بزرگترین اسیب هست عزیز دلم خوبه که خواستتو قاطعانه ومحکم بگی ولی دیگه ادامه دارش نکن و سعی کن بحث وکشمکش کمتر داشته باشی ارامش توی زندگیت برات مهم باشه تا نازت خریدار داره بزار ناز بکشه ولی اگه پاسخ عکس بگیره از منت کشی قضیه کم کم برعکس میشه ومردا توی این موارد اگه زیادی لجبازی ببینن عطش ناز کشیدن محبوبشون میخوابه و ما نمی خوایم اینطور بشه ،،اتفاقا در موارد خیلی کم خوبه که خانما یه رفتار بچگونه  قشنگ داشته باشن تا اقایون روی ما حساب زن هفتاد ساله باز نکنن

یادتونه من یه مشاور کنکوری داشتم که براش کار میکردم یه مدت؟ بعدم دیگه کمتر میرفتم پیشش و …؟ حالا این آقا بهم پیام داد گفت مسافرتی؟ گفتم نه گفت اینجا همه بچها که پشتیبان بودن واسه کنکوریا دارن میرن سفر من موندم و دو نفر دیگه و حدود ۱۰۰ تا بچه کنکوری ( حالا نمیدونم میدونین یا نه ولی کنکور دو مرحله شده یکی اردیبهشته) منم اولش دلم نمیخواست برمااا اینجوری بودم که خب چقد این مرد پرروئه هر وقت با من کار داره یاد من میفته اصلا من دیگه ۴ سال از کنکورم گذشته برم اونجا چی بگم و واقعا نمیخواستم برم . به امیرعلی گفتم راستی فلانی مشاورم بوده پیام داده بیا این تعطیلات پیش ما کار کن و اینا ! امیرعلی هم یه جوری واکنش داد که وا این مگه نمیدونه تو ازدواج کردی مگه تو بیکاری مگه تو نیاز داری که میگه بیا تو عید کار کن و … حالا از قبلش سر جریان راننده با هم تو قیافه بودیم منم با وجود اینکه این آقاهه دیگه برا خودمم ارزشی نداره اما انگار از لجم گفتم میرم🤦🏻‍♀️ رفتن من همانا ، بدون راننده رفتن همانا ، دعوای ما هم که هنوز هست. البته من شاید کلا دو روز تنها رفتم بقیشو تنها نرفتم ولی الان نمیدونم از شنبه چی میشه 

این هفته هم دارم میرم پیش مشاورم از اون طرف امیرعلی میگه یعنی اولین عیدی که با همیم میری کار میکنی و عذاب وجدان میده😣 در حالی که مسئله من کار کردن نیست مسئله من چیز دیگه ایه

امیرعلی هم میگفت و میگه مگه بده راحت تری بخوای خودت بری دائم باید با بقیه سر و کله بزنی جا پارک میخو ...

بیبین عزیز دلم سیاست داشته قضیه راننده رو کم کم حل کن اگه یکباره بخوای کنار بزا ی اون هم مقاومت میکنه ولی مثلا بگو خریدو کارای اداری رو باراننده میرم ولی دکتر و دانشگاه و خودم میرم یا مثلا اشکال نداره دانشگاه با راننده ولی خرید و کارهای روزانه رو خودم میرم کم کم شروع کن چون از اول با این مسیله گنار اومدی الان اگه مقاومت کنی اون پیش خودش هزارتا فکر میکنه پس عاقل باش و با پنبه سر ببرعزیز دلم 

یادتونه من یه مشاور کنکوری داشتم که براش کار میکردم یه مدت؟ بعدم دیگه کمتر میرفتم پیشش و …؟ حالا این ...

یاسی جون نمیگم غلام حلقه به گوش اقا باش ولی میخوام در عین اقتدار شوهرت تو مشتت باشه یه مدت که اروم بشی واز کم شروع کنی اعتمادش  بیشتر میشه وتوراحتت تر میتونی اونطور که میخوای رفتار کنی اشتباهت این بوده که هم زمان دوتا کاری که مخالف بوده رو باهم انجام دادی حقیقتش من بودم این کار رونمیکردم 

یاسی یه خواهر کوچیتر دارم میگه هرگز به شوهرت نگو اجازه دارم این کار رو انجام بدم بگو عزیزدلم عشقم مندارم فلان کار رو میکنم،، حیف که خسته میشم از تایپ وگرنه کلا واست بازش میکردم 

سلام دوستای عزیزم 

حالتون خوبه؟

طاعات و عباداتتون قبول باشه 

بچه ها خیلی ممنونم ازتون بابت راهنمایی ها و دعاهای خیرتون 

من هم کمی  حالم بهتره 

گفتم بیام و اگر باعث نگرانی عزیزی شدم عذر خواهی کنم 

توی تایمی اومدم و اینجا نوشتم که اصلا حالم خوب نبود از همه جهات تحت فشار بودم و یجورایی کم اورده بودم

الان کمی به خودم اومدم

مررررسی از همگتیون که تو روزای سخت باهام صحبت کردین انشالله تو شادیاتون جبران کنم ❤😘