2821
2789
نامزدی و شناختتون از هم خیلی کم بود اما به نظرم میتونین با هم سازش کنید فقط زیاد هم منعطف نباش رو ...

من زیادی منعطفم در برابرش مشکل از خودمم هست . 

اون اینجوری نیست که تو همه چی بخواد حرف حرف خودش باشه ولی برا بعضی چیزا کاملا خودرای میشه 

نه والا قلقش دستم نیومده😕 یعنی چیزایی که بقیه میگن قلقه روی ایشون برا چیزایی که روش حساسه جواب نمیده

امسال انگار حال و هوای عید خیلی کم شده منم بیشتر خریدامو بعد از سال تحویل کردم و جالبه هرسال بیشتر ...

اره به خاطر ماه رمضان نرفتیم البته امیرعلی گفت اگه بخوای میتونیم ۱۰ ۱۱ روز بریم ولی چون دیر به فکرش افتادیم دیدیم تهش میخوره به شبای قدر که اونارم میخواست اینجا باشه دیگه نرفتیم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یکی از آشناهامون شوهرش چند سال پیش فوت شد خودش خیلی جوونه هم سن و سال خودمون چند روز پیش عقد کرد.. ...

خیلی سخته هم برای دختره هم برای پسره😓 

حالا چرا خونه خواهر داماد😂

سلام برا من که اصلا خوب نبود روز عید خبر فوت یه عزیزی رو شنیدم، و از همون اول عید پام به بیمارستان ...

ای بابا خیلی ناراحت شدم یهوویی اینجوری شدی؟؟

ایشالا هرچه زودتر خوب خوب بشی💜

سلام عزیزم سال نو تون مبارک  ما هم تا الان که بهمون خوش نگذشته نمی دونم چرا امسال این طوری دا ...

سال نوی شمام مبارک🪻 

وای هیچی بدتر این نیست که یه چیزی تو خونه رو مخ باشه و نشه کاریش کرد🤦🏻‍♀️ 

یاسی جان خوبی عزیزم؟ باور کن واسه من هم عیدی نبود  اصلا انگار از سال ۹۳ اینا به بعد دیگه جذاب ...

به ادمایی که شمال زندگی میکنن حسودیم میشه چون همیشه تو سفرن🤧😂😂

من خوشبختانه اتفاق بدی نیفتاده برام ولی اصلاااا اکی نیستم  کلی کار باید انجام میدادم که دقیقا ...

منم همینطووور با خودم گفتم خب حالا که عید خونه ای قشنگ بشین درساتو بخون خودتو برسونی بعد دیدم عه من هنوز برای یه سری درسام جزوه هم ندارم هیچی دیگه برنامه کنسل شد😂اگه بگم اخرین باری که عین ادم درس خوندم شب امتحان ترم پیش بوده دروغ نگفتم😐این ترم چطوری بگذره خدا میدونه👩🏻‍🦯

هعییی یادش بخیر، مینشستیم اینجا برا همدیگه پیشگویی میکردیم راستی یاسی تو اولین بار پارسال شب ...

اره با مامانش اومدن دنبالم رفتیم خونه مامانبزرگم یادش بخیر🤍

چقدر اونشب سر جاکلیدیم حرص خوردم کل مراسم همه خانوما دعا میخوندن من از جاکلیدیم حرص میخوردم😂 هنوزم دارمش کلید خونه مامانم اینا جاکلیدیش همونه

خیلی سخته هم برای دختره هم برای پسره😓  حالا چرا خونه خواهر داماد😂

اولین مکان بوده دیگه 😅 

اگه من بودم از خجالت اینکه بقیه نفهمن چیکار کردم اصلا مشکلشو به کسی نمیگفتم 😑 

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭

سلام دوستای عزیز 🤍💜

الهی که سال جدید ؛ سلامتی و پُر از ثروت و برکت و گشایش و خوشی های از تَه دل باشه براتون 🌈🪴🌺

نماز روزه هاتونم قبول درگاه حق 🦋

امیدوارم هر چیزی که باعث آشفتگی حالتون شده ؛ هر چه که هست زودتر بگذره و خوووب خوووب باشین 🤍💜 

سلام دوستای گلم امشب به یادتون بودم و دعاتون کردم امیدوارم بهترینا براتون رقم بخوره و حال دلتون عاالی باشه 

تپش عزیزم واسه شما هم دعا کردم انشاءالله هررررچه زودتر حال دلت خوب تر از خوب بشه❤️❤️❤️

التماس دعا از همگی 

از یه سنی به بعد شما دیگه وقت نداری بشینی گریه کنی         مجبوری همراه با اشک ریختن رانندگی کنی؛ظرف بشوری و به بقیه کارای عقب مونده ات برسی.....

2824
2823
2791
2779
2792