2821
2789
چقدر سوت و کوره اینجا😕 شما ها چیکار میکنین سفر رفتین یا موندین خونه؟ ما که جایی نرفتیم موندیم در خا ...

سلام عزیزم

سال نو تون مبارک 

ما هم تا الان که بهمون خوش نگذشته نمی دونم چرا امسال این طوری داره می گذره اونی که برامون کابینت کار کرده کارش خوب از آب در نیومد اونی که کفپوش کار کرده کارش بد شده اما قرار هست بعد از تعطیلات بیان درستشون کنن ولی توی این ایام من می بینم وحرص می خورم

امیدوارم که برای بقیه عالی گذشته باشه

سلام برا من که اصلا خوب نبود روز عید خبر فوت یه عزیزی رو شنیدم، و از همون اول عید پام به بیمارستان ...

خدا رحمتشون کنه و به شما خانواده اش صبر بده 

ان شاءالله که سالم باشین و مشکلی نداشته باشین منم توی عید متوجه شدم که دختر ۷ سالم پاش یکم انحراف داره موقع راه رفتن بعد از تعطیلات درگیر دکتر برای قد پسرم و مشکل پای دخترم و رماتیسم خودم و دندان کل اعضای خانواده میشم از الان دارم نوبت های اینترنتی می گیرم. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا رحمتشون کنه و به شما خانواده اش صبر بده  ان شاءالله که سالم باشین و مشکلی نداشته باشین منم ...

سلامت باشی ایشالا شما و بچه های گلت هم مشکلشون زود حل بشه

این چند روز انقدر درد کشیدم،روزی دوبار در حد زایمان درد میکشم

این تعطیلات از نظر پزشکی بیچاره میکنه ملتو

همینطور بلاتکلیف موندم،حتی یه عید دیدنی خونه داداشام نتونستم برم

کلی برنامه داشتم برا این روزا که هیچکدومو نتونستم انجام بدم

# یک _ مینیمالیستِ _ دارا 🌱 

سلام دوستای عزیزم  حالتون خوبه ؟ ص طاعاتتون قبول باشه🌸🌸🌸 سال نو رو تبریک میگم  انشا ...

سلام 

تپش جان اگه صلاح میدونی یکم بیا از شرایط بگو بتونیم کمکت کنیم 

باور کن خیلی ناراحت میشم میبینم حالت خوب نیست عزیز دلم ❤

یادم نمیره چقدر همیشه خواهرانه راهنمایی میکردی و شنونده حرفام بودی 

امشب شبه قدر هست چند روزی بود سایت نمی اومدم یهو دلم خواست که بیام 

حتما واست دعا میکنم قشنگم 😍

و پاییز زنی اصیل و عاشق بود که برای معشوق ،گیسوان خود را طلایی کرده بود🧡🍁و معشوقِ بی اعتنا ،نه عشق او را دید ، نه موهای تازه رنگ شده را...🧡🍁سالهاست که از مرگ پاییز میگُذَرد ،اما هنوز هم از هر تارِ مویِ طلایی رنگِ پاییز ،درختانی میرویند به وسعت عشق و تنهایی🧡🍁و از هر کدامشان غربتی میریزد به اندازه ی احساسی مدفون شده...🧡🍁آری پاییز همان زنیست که عاشقانه هایش دیده نشد🧡🍁
این عید کلا عید دلچسبی نبود امیدوارم برای شما خوب بوده باشه تا اینجا ، من که لحظه شماری میکنم ۱۴ ام ...

یاسی جان خوبی عزیزم؟

باور کن واسه من هم عیدی نبود 

اصلا انگار از سال ۹۳ اینا به بعد دیگه جذابیتی نداشت 

حالا جالبه یاسی همه میان شمال 

منکه شمال زندگی میکنم از در خونه نرفتم بیرون😂

و پاییز زنی اصیل و عاشق بود که برای معشوق ،گیسوان خود را طلایی کرده بود🧡🍁و معشوقِ بی اعتنا ،نه عشق او را دید ، نه موهای تازه رنگ شده را...🧡🍁سالهاست که از مرگ پاییز میگُذَرد ،اما هنوز هم از هر تارِ مویِ طلایی رنگِ پاییز ،درختانی میرویند به وسعت عشق و تنهایی🧡🍁و از هر کدامشان غربتی میریزد به اندازه ی احساسی مدفون شده...🧡🍁آری پاییز همان زنیست که عاشقانه هایش دیده نشد🧡🍁
این عید کلا عید دلچسبی نبود امیدوارم برای شما خوب بوده باشه تا اینجا ، من که لحظه شماری میکنم ۱۴ ام ...

خیلی هم دلتنگ بودم امسال خیلی🤦‍♀️

یاسی آره واقعا مدت نامزدی تاثیر داره 

خودت تصور کن پارسال همین موقع اصلا امیرعلی رو نمیشناختی 

اما الان فکر کن ۱۱ ماهه تو زندگیته 

تا بخواین قلق هم رو دست بیارین طول میکشه 

این مدت زندگی شما فکر کن حکم آشنایی قبل ازدواج رو داره

من خوشبختانه اتفاق بدی نیفتاده برام ولی اصلاااا اکی نیستم 

کلی کار باید انجام میدادم که دقیقا به هیچ کدوم نرسیدم 

فکر اینکه بعد عید قرارع سرویس بشم مثل خوره افتاده به جونم 🤐🤐

یاس گل فکر نکنم به دوران نامزدی ربط داشته باشه

من شنیدم طرف چندین سال دوست بودن یا نه طرف پسرخاله اش بوده از بچگی مثل کف دست بهش رویت داشته

ولی رفتن زیر یه سقف تازه فهمیده با چه جونوری وصلت کرده 

اصلا نمی‌دونم این زیر سقف لعنتی چی داره همه مشکلات زیر سر خودشن🤣🤣

یاس گل من همچنان به عنوان کوچک ترین فرزند مامان رسپینا 

حق مشاوره دادن ندارم ولی به علت پرویی بسیار همچنان طومار طومار می‌نویسم🤣🤐 

حسم میگه امیرعلی یه آدم کاملا مستقله تا این سن هم تنها بوده و خودش برای خودش تصمیم می‌گرفت اوصولا هم آقایون همینطورن

زیاد هم انگار تو جمع خانوم ها نبوده یا چون علاقه ایی نداشته خیلی با روحیاتشون آشنایی نداره

واسه همین هنوز با مفهموم زندگی مشترک کنار نیومده 

یه جاهایی به جای تو برای زندگیتون و حتی خود تو تصمیم میگیره احتمالا هم تصمیم بدی نمیگیره ولی شاید به جای تو تصمیم میگیره اونم تو که یه دختری بودی که تا دیروز واسه خودت زندگی میکردی 

خیلی خوشایند نباشه

نمی‌دونم سر چی تفاهم ندارید ولی حسم میگه شاید اینطوری باشید

یاس گل من همچنان به عنوان کوچک ترین فرزند مامان رسپینا  حق مشاوره دادن ندارم ولی به علت پرویی ...

هعییی یادش بخیر، مینشستیم اینجا برا همدیگه پیشگویی میکردیم

راستی یاسی تو اولین بار پارسال شب قدر امیرعلی رو دیدی درسته؟

# یک _ مینیمالیستِ _ دارا 🌱 

هعییی یادش بخیر، مینشستیم اینجا برا همدیگه پیشگویی میکردیم راستی یاسی تو اولین بار پارسال شب ...

واقعا یادش بخیر.

این کارما هم داره کم کاری می‌کنه ها

نمیاد یقه یکیو بگیره دوباره یکم سرگرم شیم🤣

راستش یاسی بنظرم اگر ۱۰ سال هم بگذره باز ممکن ه رفتارهایی جدید از خودتون نشون بدید و قسمت هایی از شخصیتتون رو کشف کنید که خودتون هم سوپرایز بشید ، فک نکنم ربطی به مدت نامزدی داشته باشه . باید به مرور با هم سازگاری پیدا کنید . اتفاقا دو شب پیش پادکست جافکری رو گوش دادم ، اون قسمت که درباره تصمیم گیری درباره ازدواج هست . با دکتر علی صاحبه صحبت میکردن . خیلی قشنگ بود ، حتما گوش بده 

هعییی یادش بخیر، مینشستیم اینجا برا همدیگه پیشگویی میکردیم راستی یاسی تو اولین بار پارسال شب ...

عزیزم امیدوارم زودتر حالتون خوب بشه 🥺 خیلی ناراحت شدم ، انشالله همیشه سلامت باشید ❤❤❤

سلام برا من که اصلا خوب نبود روز عید خبر فوت یه عزیزی رو شنیدم، و از همون اول عید پام به بیمارستان ...

ان شاالله هر چه زودتر سلامتی کاملتو به دست بیاری🙏🙏🙏

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭
2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز