2821
2789
دوستای عزیزم من رو از دعای خیرتون فراموش نکنید  خیلی حال بدی دارم خیلی زیااااااااااد  گا ...

سلام عزیزم

انقد به خودت ظلم نکن

مگه چند بار فرصت زندگی داریم 

کاری که دلت میگه رو انجام بده

خودت از همه مهم تری به فکر بقیه نباش

اگه نامزدت به دلت نمیشینه ازش جدا شو

اینطوری هم به خودت ظلم میکنی هم به اون 

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭
دوستان عزیزم ازتون عذر میخوام که پیامتون رو جواب ندادم  خوندمشون اما حال خوبی ندارم برای جواب ...

تپش جان عزیزدلم ، امیدوارم هر چه زودتر حالت بهتر بشه عزیزم🥺 ایشالا زودتر بتونی با خودت کنار بیای و بفهمی چه راهی برات درسته❤❤❤❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستای عزیزم من رو از دعای خیرتون فراموش نکنید  خیلی حال بدی دارم خیلی زیااااااااااد  گا ...

فدات بشم چرا آخه همچین فکری میکنی؟

من در جایگاهی نیستم که بتونم راهنمایی کنم یا حتی نظر بدم

ولی تمام مدت شاهد این بودم که چقدر خودت بالغانه و عاقلانه نظر میدی و در کنارش احساسات هم در نظر میگیری

قطعا خودت خوب میدونی کار درست چیه 

و چی به صلاحته 

ترو خدا خودتو عذاب نده به فکر خودت هم باش❄️🍃🤍 

تا این حد؟ خیلی دلم میخواد بدونم چی باعث شده اینجوری بشی ولی نگی هم عیبی نداره هرجور راحتی💜 فقط امیدوارم هرچی به صلاحته برات پیش بیاد و حال دلت خوب خوب بشه 

دوستان عزیزم ازتون عذر میخوام که پیامتون رو جواب ندادم  خوندمشون اما حال خوبی ندارم برای جواب ...

تپش جونم به فکرت بودم ولی الان دیدم اومدی اینجوری گفتی بدتر نگران شدم😓 هرموقع تونستی یه حبری از خودت بده

این عید کلا عید دلچسبی نبود امیدوارم برای شما خوب بوده باشه تا اینجا ، من که لحظه شماری میکنم ۱۴ ام برسه و بپرم تو دانشگاه و برگردم به روال زندگی… ما دعوا داریم ازین قهر طولانیا که ظاهرا هیچ کدوم کوتاه بیا نیستیم:/ نمیدونم اینکه الان دارم لایه های درونیشو میبینم طبیعیه یا به خاطر اینه که نامزدیمون کوتاه بود؟ 

چقدر سوت و کوره اینجا😕 شما ها چیکار میکنین سفر رفتین یا موندین خونه؟ ما که جایی نرفتیم موندیم در خاک پاک شهرمون😂🤧 

راستی اون خانمایی که اسباب کشی داشتین همه کاراتون تموم شده؟ من هنوووز دارم یه لیست از چیزایی که باید بگیرم و نگرفتم مینویسم😀 بی دست و پا عم خودتونین😂💜

این عید کلا عید دلچسبی نبود امیدوارم برای شما خوب بوده باشه تا اینجا ، من که لحظه شماری میکنم ۱۴ ام ...

نامزدی و شناختتون از هم خیلی کم بود

اما به نظرم میتونین با هم سازش کنید

فقط زیاد هم منعطف نباش رو خواسته هات پافشاری کن

فکر میکنم همسرت از اون مردایی هست که کوتاه نمیاد درسته؟

قلقش دستت نیومده؟

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭
چقدر سوت و کوره اینجا😕 شما ها چیکار میکنین سفر رفتین یا موندین خونه؟ ما که جایی نرفتیم موندیم در خا ...

امسال انگار حال و هوای عید خیلی کم شده

منم بیشتر خریدامو بعد از سال تحویل کردم و جالبه هرسال بیشتر مغازه ها بسته بود اما امسال انگار هیچکس تعطیل نیست

فکر میکردم مسافرت رفته باشی یاسی

حتما به خاطر ماه رمضان نرفتید؟

یکی از آشناهامون شوهرش چند سال پیش فوت شد

خودش خیلی جوونه هم سن و سال خودمون

چند روز پیش عقد کرد.. خونه خواهر داماد مهمونی دعوت بودن

اینا رفتن اتاق کارای 🔞 کنن

دختره فهمیده پسره مشکل داره

نگو چند سال پیش تصادف کرده و تو کما هم بوده

طفلی همون موقع برگشته اومده خونه و به همه هم مجبور شده مشکلو بگه

حالا باید مهر طلاق بخوره تو شناسنامه ش ، بماند که پسره میگه نه مشکلی ندارم

فقط من چند روزه درگیر اینم چقدر سخته همه بفهمن داشتین چیکار میکردین اونم درست چند ساعت بعد از عقد🫠🫠🫠

میفهممت

من این روزاتو تجربه کردم

گذشتن از این مرحله رابطه مستقیمی به رفتار همسرت داره

خیلی سخته،یهو تمام امید و انگیزه هات پوچ میشن

ولی میگذره این روزا ،خوب میشی...

# یک _ مینیمالیستِ _ دارا 🌱 

این عید کلا عید دلچسبی نبود امیدوارم برای شما خوب بوده باشه تا اینجا ، من که لحظه شماری میکنم ۱۴ ام ...

سلام

برا من که اصلا خوب نبود

روز عید خبر فوت یه عزیزی رو شنیدم، و از همون اول عید پام به بیمارستان باز شد😭

هنوزم درگیرم

یهو چند تا مریضی باهم اومد سراغم

به خاطر تعطیلات هیچ دکتری هم نیست

همینطور دارم چند تا درد از ناحیه های مختلف رو تحمل میکنم،

تعطیلات تموم بشه از همون ۱۵ فروردین هر روز نوبت یه دکتر دارم، از متخصص جراحی ستون فقرات گرفته،تا اورولوژی و متخصص زنان و دندانپزشک و ...

خیلی برام دعا کنید،هم جسمی بهم ریخته ام هم روحی

بنظرم طبیعیه

حتی اونایی که عقد و نامزدی طولانی داشتن هم تازه وقتی میرن زیر یه سقف کلی از رفتارای پنهاشون برا هم رو میشه

2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز