2821
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اگه تاپیک خاصی با اون کاربری  داری پاک کن ممکنه برای کنجکاوی سرچ کنه

نمیتونم پاک کنم متاسفانه😭 حتی اگه کاربریمم تعلیق کنم بازم کاربری و تاپیکاش میمونه جدیدا اینجوری شده اگه تعلیق بشیم فقط دسترسیمون قطع میشه تاپیکا میمونه🤦🏻‍♀️

هم اسم کاربریت رو میدونه،هم اسم سایت رو دیده چون آدم تیزبینی هست و رو تو حساسه،احتمال داره سرچ کنه ...

اره دقیقا تو پیامه نوشته بود اسممو…. 

دیگه بعدش چیزی نگفت منم هیچی نکفتم امیدوارم پیگیر نشده باشه

سلام عزیزای دلم 

سال نو رو به همتون تبریک میگم 

امیدوارم سال خوبی داشته باشین پر از آرامش و موفقیت 

و شروع های جدید و عالی😍❤

و پاییز زنی اصیل و عاشق بود که برای معشوق ،گیسوان خود را طلایی کرده بود🧡🍁و معشوقِ بی اعتنا ،نه عشق او را دید ، نه موهای تازه رنگ شده را...🧡🍁سالهاست که از مرگ پاییز میگُذَرد ،اما هنوز هم از هر تارِ مویِ طلایی رنگِ پاییز ،درختانی میرویند به وسعت عشق و تنهایی🧡🍁و از هر کدامشان غربتی میریزد به اندازه ی احساسی مدفون شده...🧡🍁آری پاییز همان زنیست که عاشقانه هایش دیده نشد🧡🍁
اره دقیقا تو پیامه نوشته بود اسممو….  دیگه بعدش چیزی نگفت منم هیچی نکفتم امیدوارم پیگیر نشده ب ...

میتونی بیوت رو ویرایش کنی اطلاعات الکی بزنی مثل من😄

مثلا بزن دو فرزند یا تحصیلاتت رو یه چیز دیگه بزن

هرچند اگه میخواست چک کنه تا الان کرده بود

# یک _ مینیمالیستِ _ دارا 🌱 

سلام به همه ی عزیزان🥰🥰🤗🤗

سال نو رو از صمیم قلبم به همه ی شما خوبان تبریک میگم و آرزو میکنم سال جدید سالی پر از سلامتی و سلامتی و سلامتی و دل خوش و آرامش خاطر و خیر و برکت باشه براتون🤲🤲🤗🤗❤️❤️

آرزو میکنم که امسال سالی باشه که به همه ی آرزوهای قشنگتون برسین🤲🤲💝💝

نماز و روزه هاتونم قبول باشه الهی🤲🤲❤️❤️ تو این شبای عزیز منو از دعای خیرتون فراموش نکنین🙏🙏💞💞

امیدوارم تعطیلاتم حسابی بهتون خوش بگذره😍😍

لطفا در تاپیک من غیر از دوستان خودم کسی لایک و کامنت نگذارد. با تشکر

سلام به همه مهربانوهای عزیز سال نوی همگی مبارک انشالله که سال جدید براتون پر از خیر وبرکت وسلامتی و خوشبختی باشه وعشق ومحبت مهمون همیشگی قلبتون باشه سالتون سرشار از سلامتی و موفقیت باشه       

سلام دوستای عزیزم 

حالتون خوبه ؟

ص

طاعاتتون قبول باشه🌸🌸🌸

سال نو رو تبریک میگم  انشالله سال پیش رو پر از اتفاقات عالی باشه براتون ❤❤❤

پارسال عید نوروز توی تاپیک جانا دور هم جمع بودیم و راهکار میدادیم ...

چقدر زود گذشته .....

2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز