2821
2789
@مامان73    هم هستن 😍😍

مرسی عزیزدلم🥰😘 

واقعا خیلیییی خوشحال شدم که منو یادتون هست❤️❤️❤️

از یه سنی به بعد شما دیگه وقت نداری بشینی گریه کنی         مجبوری همراه با اشک ریختن رانندگی کنی؛ظرف بشوری و به بقیه کارای عقب مونده ات برسی.....

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اینقده دلم میخواد بدونم چیا به هم میگن😂😂 حس کنجکاویم خیلی گل کرده😂😂 مثلا دوماد چطوری با تپش خجال ...

منم خیلی آروم ساکتم و ازدواجم هم کاملا سنتی بود خیلیی برام سخت بود اوایل 

ازدواج سنتی از این نظر سخته کلا عقد و عروسی هم تو سه ماه انجام شد و من کلییی وزن کم کردم🥲😂

از یه سنی به بعد شما دیگه وقت نداری بشینی گریه کنی         مجبوری همراه با اشک ریختن رانندگی کنی؛ظرف بشوری و به بقیه کارای عقب مونده ات برسی.....

مرسی عزیزدلم🥰😘  واقعا خیلیییی خوشحال شدم که منو یادتون هست❤️❤️❤️

فداتون بشم بانو🥰🥰😍😍 معلومه که شما رو یادم هست، شما هم جز کاربرای ساکت و آروم این تاپیک هستین😍😍😘😘

لطفا در تاپیک من غیر از دوستان خودم کسی لایک و کامنت نگذارد. با تشکر

منم خیلی آروم ساکتم و ازدواجم هم کاملا سنتی بود خیلیی برام سخت بود اوایل  ازدواج سنتی از این ن ...

میفهمم چی میگین، ازدواج سنتی این حس خجالتش خیلی اذیت کننده ست😁😁منم خواستگاری و عقدم کمتر از یک ماه طول کشید، بخوام راستش رو هم بگم دو بار بیشتر تا قبل از عقد با هم حرف نزدیم😁😁 یادمه شوهرم بهم گفت هیچ خواسته ای ازت ندارم فقط حلال و حروم رو از همه نظر تو زندگیم رعایت کن، الان که فکرش رو میکنم میبینم چقدر مظلوم و ساده و تباه بودیم😁😁شب قبل از عقدم همش برگه های آزمایش خونمون رو نگاه میکردم و عکسش رو میدیدم و میگفتم خدایا یعنی قراره این شوهر من بشه😂😂😂😂 ما حتی شماره های همو بعد از عقد به هم دیگه دادیم😂😂

میدونم پر حرفی هست اما بخوام بگم اولین بار کجا همو دیدیم و چطوری بود کلی میخندین😂😂مامان من زیاد خوشش نمیومد خواستگار راه بده، مادرشوهر منم میشد همسایه ی دوست خواهرم، در واقع دوست خواهرم معرف ما به هم بود، اون موقع ها من زیاد مسجد میرفتم، خلاصه به شوهر بدبخت من گفته بودن برو در فلان مسجد سه تا خانم رد میشن اولی نه، دومی هم نه، سومی که رد میشه نگاهش کن ببین همو میپسندین یا نه😂😂😬😬یعنی من و خواهرم و دوستش، اون بنده ی خدا هم به شوهرخواهرم گفته بود روم نشد نگاه کنم😂😂دیگه خواهرم گفت این چه کاریه، بیاد خونه ی ما، دیگه اومد و من شربت درست کردم، بردم تعارف کنم، حس کردم که نگام کرد، اما من بازم روم نشد😂😂😂😂 خلاصه که ما سر هر خواستگاری با مامانم کلی ماجرا داشتیم😂😂😂😂

ببخشید که پرحرفی کردم 🙏🙏🤦‍♀️🤦‍♀️😘😘

فداتون بشم بانو🥰🥰😍😍 معلومه که شما رو یادم هست، شما هم جز کاربرای ساکت و آروم این تاپیک هستین😍😍 ...

خدانکنه خانم خونه مهرررربون💛💛💛💛💛

انشاءالله همیشه قلبتون سرشار از شادی باشه😘

میفهمم چی میگین، ازدواج سنتی این حس خجالتش خیلی اذیت کننده ست😁😁منم خواستگاری و عقدم کمتر از یک ماه ...

اقا دوماد چه مرحله هایی که رد نکرده تا شما رو ببینه😍

و چه خوش شانس بوده که شما نصیبش شدید🥰🥰🥰🥰

ولی واقعا با حرفاتون دقیقا حس منو توصیف کردید😊💛

خدانکنه خانم خونه مهرررربون💛💛💛💛💛 انشاءالله همیشه قلبتون سرشار از شادی باشه😘

زنده و سلامت باشین بانو🤲🤲🥰🥰همچنین😘😘

اقا دوماد چه مرحله هایی که رد نکرده تا شما رو ببینه😍 و چه خوش شانس بوده که شما نصیبش شدید🥰🥰🥰🥰 ...

لطف دارین به من مهربونم🙏🙏😍😍

ان شاءالله کنار همسرتون و فرزندان دلبندتون همیشه شاد و سلامت و خوشبخت باشید🤲🤲❤️❤️

عاشق آدم های آروم هستین؟؟؟💔😶

وای میرا😂😂😂😂😂😂😂😂❤️ خدا نکشت😂😂

در قالب همسر خیلی دوست داشتم آروم باشم اما نیستم😂😂جیغ جیغوام😂😂 اما دخترمو دوست دارم شر و شیطون و زبون دار باشه،  از اینا که بتونه تو جامعه از خودش دفاع کنه😁😁 مثلا یه پسری چپ بهش نگاه کرد بشورش و بزارش سر جاش😂😂

میفهمم چی میگین، ازدواج سنتی این حس خجالتش خیلی اذیت کننده ست😁😁منم خواستگاری و عقدم کمتر از یک ماه ...

آخی چقدر شیرین😍😍🥺🥺 

خدا برای هم حفظتون کنه💛💛

عشقتون پایدار باشه💛💛💛💛

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭
لطف دارین به من مهربونم🙏🙏😍😍 ان شاءالله کنار همسرتون و فرزندان دلبندتون همیشه شاد و سلامت و خوشب ...

قربونتون و همچنین عزیزم🥰🥰

2824
2823
2791
2779
2792