2821
2789
من اگر با کراشم باشه با آغوش باز پذیرای این کارما هستم 😂😂😂

انشالله که با کراشت 

ولی کلا کارما فردین ازدواج سنتیه😐😂

و پاییز زنی اصیل و عاشق بود که برای معشوق ،گیسوان خود را طلایی کرده بود🧡🍁و معشوقِ بی اعتنا ،نه عشق او را دید ، نه موهای تازه رنگ شده را...🧡🍁سالهاست که از مرگ پاییز میگُذَرد ،اما هنوز هم از هر تارِ مویِ طلایی رنگِ پاییز ،درختانی میرویند به وسعت عشق و تنهایی🧡🍁و از هر کدامشان غربتی میریزد به اندازه ی احساسی مدفون شده...🧡🍁آری پاییز همان زنیست که عاشقانه هایش دیده نشد🧡🍁
حالا استرس نگیر اصلا بیا تمرکزمونو بزاریم روی نیلو🙃😅🤝

خوبه 

پس همه به نیلو حمله کنیم😂

و پاییز زنی اصیل و عاشق بود که برای معشوق ،گیسوان خود را طلایی کرده بود🧡🍁و معشوقِ بی اعتنا ،نه عشق او را دید ، نه موهای تازه رنگ شده را...🧡🍁سالهاست که از مرگ پاییز میگُذَرد ،اما هنوز هم از هر تارِ مویِ طلایی رنگِ پاییز ،درختانی میرویند به وسعت عشق و تنهایی🧡🍁و از هر کدامشان غربتی میریزد به اندازه ی احساسی مدفون شده...🧡🍁آری پاییز همان زنیست که عاشقانه هایش دیده نشد🧡🍁

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خود خودتی😎

کارمای بعدی شکم خودته که میزنه بالا🤐😂

بچه ها کاربر گربه ملوسم چیشد ؟؟

این همونه که گفتین شوهرش فوت شده با برادرشوهرش ازدواج کرده؟ من یه فیلم دیدم عین زندگی اون بود یاد اون افتادم ولی اسم کاربره یادم نمیومد

کجا مظلوم بود؟؟ حیف که میخواد دهنم بسته بمونه وگرنه اگه کارای این اخیرشو میگفتم میگفتی کاش اون وقتا ...

نه دیگه ببین تا قبل عقد دست و بالش بسته بود مظلوم بود و تو براش شیر بودی از حق نگذریم😂 الانم که دیگه به مراد دلش رسیده حالا کجا رو دیدی بذار عروسی کنی از خونه بابات بیای بیرون بعد میفهمی مظلوم واقعی خودتی😂 

این همونه که گفتین شوهرش فوت شده با برادرشوهرش ازدواج کرده؟ من یه فیلم دیدم عین زندگی اون بود یاد او ...

سلام عزیزم خوشحالم که برگشتی الهی چراغ عشق توی خونت فروزان باشه همیشه در کنار همسرت خوشبخت باشی عزیزم ،،فکر کنم گربه ملوس همون دختر خانمی هست که توی عقد باردار شد.....

سلام عزیزم خوشحالم که برگشتی الهی چراغ عشق توی خونت فروزان باشه همیشه در کنار همسرت خوشبخت باشی عزیز ...

سلام خوبین؟

مرسی عزیزم😘😍♥️ 

پس اونی که من میگم یکی دیگس من اینو نمیشناسم ولی اسمش خیلی آشناست

نه دیگه ببین تا قبل عقد دست و بالش بسته بود مظلوم بود و تو براش شیر بودی از حق نگذریم😂 الانم که دیگ ...

حرف حق من از اول توی تاپیکهاتون خواننده خاموش بودم  تاپیکهای جانا که بسته شد ولی باز دنبالون کردم وتازه عضو شدم بسلامتی دوباره همگیتون دور هم جمع شدین ادم یاد شب یلدا و عیدها می افته که دخترای فامیل خونه بابا بزرگا جمع میشن،الهی روزگار بر وفق مراد همتون باشه عزیزای دلم

سلام خوبین؟  مرسی عزیزم😘😍♥️  پس اونی که من میگم یکی دیگس من اینو نمیشناسم ولی اسمش خیل ...

سلام عزیزم. ممنون خوبیم خداروشکر ،،یه نفر دیگه یه کابری بااسم این کاربر زده فقط فکر کنم توی  تعدادمیم ملو سمش تفاوت هست 

2824
2823
2791
2779
2792