2821
2789
سلام عزیزم قربونت 😘 بخدا میگفتم نمیخوام ولی دیگه به زوووور عروسم کردن🥺  عقد کردم.....

تپش 😭😭😭😭😭😍😍😍😍😍🤩🤩🤩🤩🤩

وای تپش باورم نمیشه ، عقد کردی ؟؟؟؟😍😍

وای خدا تپش خوشبخت بشی عزیزدلم😭😭😍😍🤲🤲

الهی که سفیدبخت و عاقبت به خیر بشی قشنگم😍😍🤲🤲

چرا نگفتی برات جینگه جینگه بخونم پس 😭😭😭😭

میگفتی همراهیت بکردیم روز عقدت 😍😍

تپش دیدی گفتم حسم میگه نفر بعدی که براش جینگه جینگه بخونم تویی ، گفتی نه سمت من خبری نیست😂😂

آخی چه آقا پسر خوشبختیه که تو همسرش هستی😍😍

تپش جان از صمیم قلبم خوشحال شدم و خیلی خیلی تبریک میگم بهت 😍😍😍😍😍🤩🤩🤩🤩🤩

کاش میشد بغلت کنم و کلی بوست کنم 😍😍😍😍😂😂

لطفا در تاپیک من غیر از دوستان خودم کسی لایک و کامنت نگذارد. با تشکر

داداشم امروز بهم زنگ زد  گفت دیروز هیچ شور و اشتیاقی توی صورتت ندیدم متوجه بودم که خیلی گرفته ...

الهی بگردم تپش 🤗🤗🤗🤗

تپش جان توی ازدواجای سنتی حس و حال الآن تو کاملا طبیعیه، زمان بده به خودت مطمئنم میای میگی دوسش داری و عاشقشی 😍😍🥰🥰مخصوصا که شاه داماد احساساتی هم هست دیگه بدتر دلتو میبره 😁😁

فقط سعی کن فاصله نگیری ازش، با هم وقت بگذرونین، میرین بیرون دست همو بگیرین تا کم کم خجالتت هم از بین بره😍😍

میفهمم الآن چه حسی داری ولی مطمئنم زودی اوکی میشی و از سر و کول آقا داماد میری بالا 😍😍😂😂

تپش دامادمون مذهبیه یا میانه ؟؟ 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

جانا همه اینا از تاپیک زدن تو شروع شدها ببین با یه تاپیک زدن  چطوری یه تنه آمار ازدواج رو بالا ...

عشق من میرا خانوم گل چطوره ؟؟😍😍😍😍😍

دانشگاه خوبه عزیزم ؟؟ 

میرا چه رشته ای میخونی که گفتی بالای سر جسد بودی ؟؟😁😁

وای رسپینا و نوردخت چقدر با کامنتاتون خندیدم😂😂😂😂❤

خدا به طرز عجیب و غریبی همه چیزو کنار هم داره قشنگ میچینه👌👌👏👏 دمش گرم ❤

عشق من میرا خانوم گل چطوره ؟؟😍😍😍😍😍 دانشگاه خوبه عزیزم ؟؟  میرا چه رشته ای میخونی که گفتی ...

سلام عشق خودم😍😍😘

نگم برات از دانشگاه

یه ترم نگذشته همه منو میشناسن😂 

نگم از سوتی هام🤣

اگه یه کنکوری این پیام منو میبینیه باید بگم مزخرف تر از دانشگاه نیست 

رسماً ربات گیر آوردن

البته یه چیزای خوب هم داره 😶

فعلا نمیتونم بگم ولی اصلا باورتون نمیشه چه رشته اییه😂

سلام عشق خودم😍😍😘 نگم برات از دانشگاه یه ترم نگذشته همه منو میشناسن😂  نگم از سوتی هام🤣 ...

عشق کی بودم من 😂😂😍😍

سلام به روی ماهت گل تو خونه، دانشجوی نمونه 😂😂❤❤

آخی وای میرا دانشگاه خیلی خوبه، خیلی خوش میگذره😂😂قدرشو خیلی بدون فقط درس خوندنش سخته😂😂اگه میشد درس نخوند دیگه خیلی اوکی بود😂😂❤

ان شاءالله که موفق باشی عزیزدلم🤲🤲😍😍

بعدها دلت برای این روزا خیلی تنگ میشه 🥺🥺

میرا میگم نکنه رشته ات مربوط به کالبدشکافیه ؟؟

وای رسپینا و نوردخت چقدر با کامنتاتون خندیدم😂😂😂😂❤ خدا به طرز عجیب و غریبی همه چیزو کنار هم د ...

من نگرانم برا نوردخت خواستگار بیاد ،این بچه خیلی برا فردین شمشیر زده، دخترم که نداره بگیم سر دخترش تلافی میشه😐😂

# یک _ مینیمالیستِ _ دارا 🌱 

سلام زمزمه جان زیارتت قبول اتفاقا از بعد اخرین کامنتت که گفتی میخوای بری سفر، بچه ها یادت کردن ،فک ...

سلام عزیزم خوبم به دعای دوستان سفرم رو رفتم جاتون خالی انگار تو رویا گذشت

پسرمم خویه رفتم پیش،دکترش گفت حالش خوبه و کامل درمان شده و اثری از بیماریش نیست و می تونه بره دانشگاه چون انتقالیش اوکی نشد رفت همون سبزوار

قبلش هرجور شده باباشو مجبور کردم باهاش حرف بزنه بیشترین مشکلش زیادی بچه مثبت بودنش بود

انگار زیادی مودب بارشون آوردم آماده دنیایی واقعی نبودن خلاصه حرفهای باباش بیشتر از تراپیست اثر داشت 

.
سلام زمزمه جون خوبین؟🌸💮 اوضاع روبراهه؟زندگی با جناب سرهنگ چطوره؟ تونستین به حرفهای مشترکه بیشتر ب ...

سلام دختر گلم خوبم بهتر از هر وقتی چندماه میرم باشگاه دایره آدمای دورمو وسیع تر کردم و فرق دادم می خوام واسه بازنشستگی آماده بشم

با سرهنگم خیلی بهترم 

خودش گوشی نظامی داره گوشی من دائم دستشه چون تازگی واسه من یوتوب گرد شده البته دیگه خیلی گیر بهم نمیده 

ولی منم از لاک دفاعی اومدم بیرون و گاهی که غیر منطقی محدویت میزاره اعتراض می کنم 

بعد اوضاع به نفع من تغییر می کنه مهمترین چیزی که اتفاق افتاد اینه که قبول کردم مقصر منم که هیچ وقت نظر خودمو نگفتم چه با زبون خوش چه غیرخوش حالا که میگم می بینم که اثر داره 

.

تپش جونم خوشبخت بشی نگران نباش گذشت زمان همه رو بهتر میکنه 

شما دختر عاقلی هستی و برای ساختن یه زندگی خوب فقط عشق کافی نیست درایت داشتن بهتر از عشق می تونه باعث دوام زندگی بشه 

.
عشق کی بودم من 😂😂😍😍 سلام به روی ماهت گل تو خونه، دانشجوی نمونه 😂😂❤❤ آخی وای میرا دانشگاه خیل ...

من اصلا به قصد درس خوندن نرفتم دانشگاه

ولی این درس و امتحان ها خفتمو گرفته🤣

نه بابا کالبد شکافی چرا

واسه درس تشریح رفتیم نصف کلاس کشته دادیم

حالا من اون وسط میخواستم انگشت کنم تو حلق جسد

که با بیرون انداختنم توسط استاد این عمل مقدس ناتمام ماند😶😶

این کارما به تو کاری نداره فقط طرفدارای فردین رو میفرسته پای سفره عقد اونایی که به جانا اصرار میکر ...

سلام بچه ها خوشحال شدم از اینکه باز دوباره عروس داریم تپش مبارک باشه عزیزم ❤️

عه راست میگی رسپینا اونایی که طرف فردین بودن دچار کارما شدن خداروشکر من طرف جانا بودم 😂

و گمان میکنی که پایان است،سپس خداوند همه چیز را درست میکند...🍀
من نگرانم برا نوردخت خواستگار بیاد ،این بچه خیلی برا فردین شمشیر زده، دخترم که نداره بگیم سر دخترش ت ...

وای خدا از دست تو رسپینا با این پیامت من مردم 🤣🤣🤣

و گمان میکنی که پایان است،سپس خداوند همه چیز را درست میکند...🍀