2821
2789
قربونت برم عزیزم🥺😘 انشالله موفق ترین باشی عزیز دلم تو هر مسیری که خودت دلت میخواد ❤❤❤ چه جزییاتی ...

شل چیه خواهر جان

من سه کیلومتر آغوشمو باز کردم برا کارما نمیادکه..😑💔

فک کنم تنها کسی که قرار نیست ازش اعتراف بگیرید منم

شدیداً احساس قدرت میکنم🤣🤣🤣💪⚔️

سلام عزیزم  انشالله که خیره وهمه چیر همون طوری پیش میره که دلت میخواد ❤

تبریک میگم عزیزدلممم😍😍😍😍😍 ای بدجنس هیچی نگفتی ها 😂 الهی خوشبخت باشی قشنگم . به هیچ وجه به منطقت شک نکن، ازدواج در چارچوب خانواده و با منطق بهترینه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

قربونت برم عزیزم🥺😘 انشالله موفق ترین باشی عزیز دلم تو هر مسیری که خودت دلت میخواد ❤❤❤ چه جزییاتی ...

جزئیات و کلیات زیادهههه🤨😂😂 بیا از اینجا شروع کنیم که اقاداماد چند سالشه😂

از النگو نگو کهههههه😭😭😭🤣 نوردخت تو که عضویتت برا برج ۵،کجا تولدت نزدیکه؟ کدوم کاربریت؟ لو رف ...

خاک تو سر گیجم کنن🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️تا الان فکر میکردم اردیبهشت عضو شدم🤦‍♀️آیا از من حواس پرت تر هست🤦‍♀️

نه بابا کاربری دیگه کجا بود همینم تا جلو شوهرم گوشی دست بگیرم هی تیکه میندازه این ننه سایت تو رو از زندگی انداخت😂

ولی واقعا من به خاطر جانا عضو نشدم شوخی میکنم

«دوس داشتی تعریف کن» یعنی چی؟ بااااااید تعریف کنه این تپش خانم از زیر زبون جانا و یاسی کلی حرف کشی ...

آقا من نمیدونم چرا با یاسی جانا زیادی راحت بودم دیکه خودشونم شُل کردن تعریف میکردن😂

تپش بیا اینجا ببینم

اول مشخصات آقا داماد رو بگو

بعدش که از صحنه های احساسی قبل عقد که نگفتی 👀

حداقل یهو برو سر اصل مطلب از مثبت ۱۸ شروع کن🤣🤣

فقط یواش یواش بگو ما تازه داریم هضم میکنیم تو شوهر داری🤦‍♀️

الان دقیقا تو چه مرحله ای هست👀

همونجوری دوس داشتی جانا بگه تو بگو 🤣🤣

شل چیه خواهر جان من سه کیلومتر آغوشمو باز کردم برا کارما نمیادکه..😑💔 فک کنم تنها کسی که قرار نیس ...

اوفففففف روزی میاد جلو چشمم .

که اومدی با مظلوم نمایی میگی آخر کارما منو گرفت🤦‍♀️😂😂😂

حالا دوس دارید از کجاش بگم🤣🤣🤣

اوفففففف روزی میاد جلو چشمم . که اومدی با مظلوم نمایی میگی آخر کارما منو گرفت🤦‍♀️😂😂😂 حالا دوس ...

نه عزیزم این وصله ها به من نمی‌چسبه عمرا وابدااااااا💪

وایی نوردوخت اون روز داشتیم از در دانشگاه رد می‌شدیم دوستم به شوخی منو هل داد 

جلوم هم یه پسر بود یکم مونده بود بخورم بهش ولی خودم رو گرفتم

پسره تا دید ما دوتا خطرناکیم به سرعت نوررررر در رفت 

می‌گم در رفت یعنی واقعا داشت میدویید ها 

یکی بیاد برا من توضیح بده

مگه قبلاً اصولش این نبود دختر به پسره میخوره پسره درجا میگیرتش

پس این برادر چرا با ما چنین کرد 💔😑

آشنایی به صورت سنتی مدت آشنایی یک ماهم نشد ولی به صورت فشرده توی مدت آشنایی هم من اصلا حال خوبی ند ...

سلام تپش جون خیلی بهت تبریک میگم😍

مبارکتون باشه انشالله خوشبخت بشین❤️

انشالله آغوشتون با بهترین مرد زندگی بسته بشه🤩🤩🤩و همیشه به انتخابتون افتخار کنید

قربونتون برم . چقدر قشنگ گفتید ، تا حالا حرف کسی اینقدر به دلم ننشسته بود🥺🥺🥺😢 شما دعا کنید برا ما دخترا😘🥺😘😘😘😘

2824
2823
2791
2779
2792