2821
2789
بچه هاااا مرررسی از تبریکاتتون 🥺❤ میرای عزیزم مرسی گل انشالله هر وقت دلت خواست قسمت خودت با کسی که ...

تپش باور میکنی یک لحظه اشک تو چشمام جمع شد

یه حس خیلی عجیب داشتم انگار خواهرم عقد کرده

خیلی زیاااااد برات دعا میکنم✨🤍

امیدوارم

یه مسیر به شدت قشنگ نصیبت بشه

هر شب هم ازت گزارش می‌خوایم ها

یادته خودت جانا رو مجبور میکردی با جزییات بگه حالا من جای جانا انتقامشو میگیرم 🤣🤣😜

از این دعا ها واسه من نکن هیچ داداشی سمتم پر نمی‌کشه ماشاالله خواهرت از جنس فولاده کارما منو میبینه جیغ می زنه😜🤥

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تپش باور میکنی یک لحظه اشک تو چشمام جمع شد یه حس خیلی عجیب داشتم انگار خواهرم عقد کرده خیلی زیاااا ...

قربونت برم عزیزم🥺😘

انشالله موفق ترین باشی عزیز دلم تو هر مسیری که خودت دلت میخواد ❤❤❤

چه جزییاتی عزیزم😂

تازشم کارما بخواد کسی رو بگییره میگیره تو هم یکم شل کن خواهر 🤪

بچه ها من خیلی تنبل شدم هیچ کاری نمیکنم و همین هیچ کاری نکردن رو مخمه فقط میرم دانشگاه و برمیگردم و ...

خب من الان حسودیم شد بهت بیا یکم از کارامو بدم مشغول بشی😂

# یک _ مینیمالیستِ _ دارا 🌱 

سلام به همگی  حکایت من حکایت اون بنده خدایی هست که از پشت بوم میفته تو کوچه مردم بالاسرش جمع م ...

سلام زمزمه جان

زیارتت قبول

اتفاقا از بعد اخرین کامنتت که گفتی میخوای بری سفر، بچه ها یادت کردن ،فکر نمیکردم تاپیک رو گم کرده باشی❤️

اتفاقا دیروز به یادت بودم،پسرت چیکار کرد برا دانشگاه؟ انصراف داد یا کنار اومد با دوری؟

سلااااام رسپینا جان امیدوارم شلوغ بودن سرت خیر باشه❤️❤️ منم دارم به تولد یکسالگیم نزدیک میشم منم به ...

از النگو نگو کهههههه😭😭😭🤣

نوردخت تو که عضویتت برا برج ۵،کجا تولدت نزدیکه؟ کدوم کاربریت؟ لو رفتی آیا؟😂

سلام عزیزم قربونت 😘 بخدا میگفتم نمیخوام ولی دیگه به زوووور عروسم کردن🥺  عقد کردم.....

شوخی نکنننننن

تبریک میگم❤️❤️❤️❤️

چقد یهویی😍😍

باورم نمیشهههههههههه

وایییییییی تپش عقد کردی😶😶😶 الان داری میگی😐 تو دیگه زدی رو دست همه از سرعت عمل🤣🤣

کی بود میگفت قبل ازدواج حداقل باید ۶ ماااااااه آشنایی باشه؟؟؟

کی بود میگفت قبل ازدواج از مشاوره نباید غافل شد؟؟؟؟

کی بود میگفت هنوز زوده من عروس نمیشم؟؟؟؟

جانا کجایی مادر بیا که بیچارمون کردی با این کارمات🤣🤣

@جانا۳۶۹  

وای تپش انقدر غافلگیر شدم یادم رفت تبریگ بگم🤦‍♀️ مبارک باشه عروس خانوم🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰 خوشبخت ب ...

«دوس داشتی تعریف کن» یعنی چی؟

بااااااید تعریف کنه

این تپش خانم از زیر زبون جانا و یاسی کلی حرف کشیده بیرون،

من که تا ریزترین مکالمات و اسکرین چت پیاماشون رو نبینم ول نمیکنم😂😂

منم به خاطر جانا عضو شدم حالا خودش نیست هممون موندیم اینجا😂 تا جایی که یادمه گفت بعد ماه رمضان میگی ...

چند سال قبل، یه رفیق داشتم باشگاه میرفت میخواست منو به زور ببره باشگاه منم نمیرفتم

خلاصه به زور و دعوا منو برد ثبت نام کرد، باورت نمیشه من که ثبت نام کردم فقط یک ماه اومد باشگاه بعدش دیگه نیومد، ولی من تا سالها ادامه دادم و ول کن نبودم😂😂 یادش افتادم

اره گفت تابستون مراسم دارن

دیروز رفتم خونه مامانبزرگم در یه کلام بخوام بگم فقط خودمو گرفتم دیگه کار خاصی نکردم😬 با مامانم رفتم ...

یاسی فک کنم تو هم مثل منی وقتی از یه نفر دلخور باشیم نمیتونیم ظاهر رو درست کنیم ،قشنگ از قیافمون معلومه ناراحتیم😐😂

هر چقد دقت میکنم تو اطرافم، تو روابط عروس با خانواده شوهر بهترین گزینه همون دوری و دوستیه

نه بی احترامی کنیم، نه زیادی صمیمی و خودمونی

آشنایی به صورت سنتی مدت آشنایی یک ماهم نشد ولی به صورت فشرده توی مدت آشنایی هم من اصلا حال خوبی ند ...

ایشالا خوشبخت بشی😍

ولی خیلی نامردی

ببین، نظر مامان و بابات چی بود؟ اصرار اونا بود؟