2789

اینجور که خواهرشوهرم گفت همشون به خون جاری دومی تشنه ان اون که هیچی ، جاری اولی هم ظاهرا هنوز رو تخت خوابیده سقط کرده جون نداره🤦🏻‍♀️ ببینین من کجا گیرم😑 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

دیروزم با مامانم رفتیم خونه مامانبزرگم گفتن من میدونم ادمایی که میخواستن امیرعلی دامادشون بشه کم نبودن حالا یکیشونم عموی امیرعلی برای تو چه فرقی میکنه مهم اینه تو الان زنشی ، مثل خودت که انتخابایی داشتی ردشون کردی به امیرعلی بله گفتی خب اونم همینطور بوده و انقدر سختش نکنین و ازین حرفا 

گفتم مطمئنین خودش میخواسته؟ اجباری نبود زوری نبوده؟ گفتن الان دخترا رم کسی نمیتونه زوری شوهر بده چرا انقدر تحت تاثیر حرفای اون زنه قرار میگیری و اینا…

خلاصه حرف خاصی نزدن ، قرار بود مامانبزرگم به مادرشوهرم زنگ بزنه که دیشب اونجوری شد 

من حال مادرشوهرم خوب نیست فکر نمیکردم اونشب انقد حالش بد شه من تازه فهمیدم چی شده دیشبم حالش بد شده ...

یاسی چه ماجرایی پیش اومد...🤦‍♀️

امیدوارم حال مادرشوهرت بنده خدا زودتر خوب بشع

یاس گل عزیزدلم بیا یه خبری از خودتون بده💜 یاس گل هم به داداشت و هم امیرعلی وقتی اوضاع خوب شد بگ ...

من خودمم هیچ وقت دلم نمیخواد بین این دوتا تنشی پیش بیاد چون جفتشون برام عزیزن . داداشم اصلا خوب حرف نزد ولی خب کوتاه هم نمیاد چون فکر میکنه امیرعلی چه چیزای دیگه ای هست که به من نگفته کلا دیدش منفی شده منم  الان تو این شرایط زبونم کوتاهه نمیتونم چیزی بگم

خب خداروشکر برگشتی یاسی ،الان با توجه به حرفای مامانبزرگت نظر مامانت چیه ؟نظر خودت چیه ؟امیرعلی چیزی نمیگه که برگردی؟الان تو این شرایط پیچیده کمی سخته این موضوع هم بیاد وسط

و گمان میکنی که پایان است،سپس خداوند همه چیز را درست میکند...🍀
من خودمم هیچ وقت دلم نمیخواد بین این دوتا تنشی پیش بیاد چون جفتشون برام عزیزن . داداشم اصلا خوب حرف ...

یعنی حرفای بدی زد که امیرعلی به دل بگیره ؟

و گمان میکنی که پایان است،سپس خداوند همه چیز را درست میکند...🍀
اینجور که خواهرشوهرم گفت همشون به خون جاری دومی تشنه ان اون که هیچی ، جاری اولی هم ظاهرا هنوز رو تخت ...

وای خدای من ادم میمونه با این حجم از مکر چی بگه ،تو یه اهوی بی ازاری بین این همه روباه البته ببخشید منظورم به این جاری های مکار هست 

فدای اشکات بشم من، بیا بغلم عزیزم 🤗🤗🥺🥺 خدا بزرگه ، هوای بنده هاش رو داره همیشه. این ماه ، ماه ...

💛💛💛💛 

قربونت برم ان شاالله 🙏 

ممنونم از دعاهای قشنگت💛💛💛

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭
من خودمم هیچ وقت دلم نمیخواد بین این دوتا تنشی پیش بیاد چون جفتشون برام عزیزن . داداشم اصلا خوب حرف ...

یاسی چقدر همه چی بهم ریخته شد 

فقط مواظب باش داداشتو امیرعلی خدایی نکرده روشون به روی هم باز نشه چون بعدا که آشتی کنی خیلی سخت میشه برات بینشون بمونی

فقط فاز جاری اولی رو نفهمیدم😐

الان چه خبر؟

از امیر علی و مادرش چه خبر؟

محبت و علاقه ی داداشت به تو قابل ستایشه عزیزم🥰🥰

الهی خدا واسه هم حفظتون کنه عزیزدلم 🤲🤲

تو فقط میانه رو نگه دار عزیزم ، هوای دو طرفو داشته باش

یاس گل الآن اوضاع چطوره ؟؟ حال مادرشوهرت خوبه ؟؟ 

رفتی خونه ات ؟؟ خوب میشد تو این شرایط کنار شوهرت میبودی عزیزم چون فکر نکنم اصلا اوضاع طوری باشه که بشه موضوع شما رو مطرح کرد فعلا 🤦‍♀️🤦‍♀️

لطفا در تاپیک من غیر از دوستان خودم کسی لایک و کامنت نگذارد. با تشکر