2789
یاسی من خوندم چیزایی که تعریف کرده بودی رو  بنظرم که بر فرض که حرف جاریت درست باشه  اگه ...

امیرعلی اگه به من میگفت من قبلا n تا دوست داشتم تموم شده رفته اوکی بود ، حتی اگه میگفت من یه مدت تو فکر ازدواج با دختر عموم بودم اوکی بود . اینکه الان بعد ۵ ماه از عروسیمون گذشته هنوز حرفش هست و تو روی خودم بهم میگن فکر کردی دوستت داره؟! نه یکی دیگه رو میخواسته نشده اومده سراغ تو ولی بازم عشقشون تموم نشده اینا خیلی فرق میکنه ها

برم از جاری دومی بپرسم کار درستیه؟ اون الان رسما دشمن ایناس نمیدونم بد نشه🤦🏻‍♀️

تو فامیل کسی ندارن باهاش صمیمی باشی؟

میترسم جاریه بیشتر گند بزنه نپرس ازش

و پاییز زنی اصیل و عاشق بود که برای معشوق ،گیسوان خود را طلایی کرده بود🧡🍁و معشوقِ بی اعتنا ،نه عشق او را دید ، نه موهای تازه رنگ شده را...🧡🍁سالهاست که از مرگ پاییز میگُذَرد ،اما هنوز هم از هر تارِ مویِ طلایی رنگِ پاییز ،درختانی میرویند به وسعت عشق و تنهایی🧡🍁و از هر کدامشان غربتی میریزد به اندازه ی احساسی مدفون شده...🧡🍁آری پاییز همان زنیست که عاشقانه هایش دیده نشد🧡🍁

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

برم از جاری دومی بپرسم کار درستیه؟ اون الان رسما دشمن ایناس نمیدونم بد نشه🤦🏻‍♀️

تنهایی روبه رو شدن با جاری کار درستی نیست

اگرم میخوای ببینیش همراه مامانت یا خود امیر باید بری

# یک _ مینیمالیستِ _ دارا 🌱 

سلام یاسی مگه سقط کردن به این سادگیاس؟! حتی از رو فشار و استرس هم سقط کنی حداقل ۲۴تا۷۲ساعت بعدش س ...

نه مطمئن شدم سقط نکرده امیرعلی گفت وسط دعوا دیدم دست بچه رو گرفته میگه اومدن دنبالم دارم میرم ولی خب اون زمان درد اینا نداشته فقط گفته حالم بده اگه حالش اونقد بد بود که خب اینا ولش نمیکردن میبردنش دکتری جایی ولی صبح گفتن سقط کرده تموم شده!

امیرعلی اگه به من میگفت من قبلا n تا دوست داشتم تموم شده رفته اوکی بود ، حتی اگه میگفت من یه مدت تو ...

آره یاسی اما من یچیزی رو مطمئنم 

اینکه اگه میخواست به دختر عموش عشق داشت قطعا باهاش ازدواج میکرد 

چون اون دختر مجرد بوده

به قول داداشم اگه یه پسر دختری رو بخواد شده پاشنه در طرف رو از جا در بیاره تا بهش برسه!

اگررر چیزی بوده تموم شده بوده که خیلی اوکی بود و اومد ازدواج کرد 

و پاییز زنی اصیل و عاشق بود که برای معشوق ،گیسوان خود را طلایی کرده بود🧡🍁و معشوقِ بی اعتنا ،نه عشق او را دید ، نه موهای تازه رنگ شده را...🧡🍁سالهاست که از مرگ پاییز میگُذَرد ،اما هنوز هم از هر تارِ مویِ طلایی رنگِ پاییز ،درختانی میرویند به وسعت عشق و تنهایی🧡🍁و از هر کدامشان غربتی میریزد به اندازه ی احساسی مدفون شده...🧡🍁آری پاییز همان زنیست که عاشقانه هایش دیده نشد🧡🍁
نه مطمئن شدم سقط نکرده امیرعلی گفت وسط دعوا دیدم دست بچه رو گرفته میگه اومدن دنبالم دارم میرم ولی خب ...

چقدر از این جاریه بدم اومد

پس مثلا چرا میخواسته سیاه بازی در بیاره؟😐😐😐

چقدر از این جاریه بدم اومد پس مثلا چرا میخواسته سیاه بازی در بیاره؟😐😐😐

شایدم توهم بارداری زده

خیلی از خانما رو دیدم یه هفته  پریود عقب بندازن توهم حاملگی میگیرن،به خصوص اگه تو اقدام باشن که صد درصد مطمئنن،

نمیشه گفت آگاهانه دروغ میگه

و اینکه من چون خودم هنوز ازدواج نکردم  اما از دید خانواده شوهر به خانواده امیر علی حق میدم که ...

خیلی این حرفتو قبول دارم الان بین یه عالمه فکر مختلف گیر کردم نمیتونم منطقی فکر کنم

شایدم توهم بارداری زده خیلی از خانما رو دیدم یه هفته  پریود عقب بندازن توهم حاملگی میگیرن،به خ ...

دیگه اگه یه هفته بگذره طرف بیبی چک میزنه حالا آزمایش خون میگیم نه ...من اطرافم اینجورین حالا دیگه جاری یاسی رو نمیشناسم

یاسی میگم الان خانواده شوهرت یعنی از جریان راننده و محدود شدن تو خبر دارن؟ یعنی حتی مادرشوهرت هم موافق این موضوعه که تو همه جا با راننده بری؟

خانواده خودت چی؟ میدونن؟ نظرشون چیه؟ دخترشون که تا قبل ازدواج رفت و امدش ازاد بوده و حتی ماشین شخصی زیرپاش بوده الان اجازه نداره تنها جایی بره؟

بهترین فرصته که این موضوعو حل کنی

یه امتیاز مثبت برا خودت بگیر

دقیقا منم از دیشب به همین فکر میکنم ولی گفتم یاسی رو ناراحت نکنم با گفتنش راننده گرفتن برا یاسی نمی ...

تو خود خونه نه ولی توی حیاط و دم در داریم برای دزد و اینا 

خیلی این حرفتو قبول دارم الان بین یه عالمه فکر مختلف گیر کردم نمیتونم منطقی فکر کنم

اوفففف یاسی دوتا جاری گیرت اومد دوتاشون آنرمالن🤦‍♀️

از اون پیام جاری اولی که داده بود میشد فهمید مشکل داره