2789
امیرعلی زنگ زد جواب دادم گفت من هنوز اینجام ممکنه مجبور بشم شب بمونم تو میمونی همونجا دیگه؟ گفتم جال ...

نمیدونم واقعا چه رفتاری درسته

اما کار امیر علی خیلی اشتباهه

برادرشوهر دومیت که پیش مادرشوهر چرا امیرعلی از دیروز تو رو ول کرده و اونجاست! 

یعنی اصلا ناراحتی تو براش مهم نیست و نمیخواد که توضیحی بهت بده و آرومت کنه؟

ببخشید هر چقدر خواستم حرفای خوب بزنم نشد،از کار های امیر علی خیلی حرصم گرفت😠

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭
ستین جان این بی خیالی که میگی واسه ما که بیرون گود نشستیم گفتنش خیلی راحته ولی واسه یاسی اصلا این ط ...

میدونم عزیزم 

کاملا متوجه حرفاتم 

اما راستش اگه قرار باشه چیزی یاسی بفهمه 

خودش باید کنجکاوی کنه 

از اونا بپرسه چیزی دستگیرش نمیشه 

از طرفی من اگه نامزد بود میگفتم قشنگ موشکافی کنه 

اما الان سر زندگیشونن جریان فرق داره 

و پاییز زنی اصیل و عاشق بود که برای معشوق ،گیسوان خود را طلایی کرده بود🧡🍁و معشوقِ بی اعتنا ،نه عشق او را دید ، نه موهای تازه رنگ شده را...🧡🍁سالهاست که از مرگ پاییز میگُذَرد ،اما هنوز هم از هر تارِ مویِ طلایی رنگِ پاییز ،درختانی میرویند به وسعت عشق و تنهایی🧡🍁و از هر کدامشان غربتی میریزد به اندازه ی احساسی مدفون شده...🧡🍁آری پاییز همان زنیست که عاشقانه هایش دیده نشد🧡🍁

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

میدونم عزیزم  کاملا متوجه حرفاتم  اما راستش اگه قرار باشه چیزی یاسی بفهمه  خودش با ...

اره موافقم آدم تا وقتی فقط نامزده  همه چیو مو شکافی میکنه که اگر چیزی فهمید به راحتی نامزدی رو بهم بزنه 

ولی بعد ازدواج دیگه متاسفانه همه چی دیگه به این راحتی نیس 

اره موافقم آدم تا وقتی فقط نامزده  همه چیو مو شکافی میکنه که اگر چیزی فهمید به راحتی نامزدی رو ...

خب خانواده امیر علی آنقدر ویترین خوبی داشتن و هیچ مشکلی بینشون نبود یاسی می‌خواسته چطور بفهمه بنده خدا من فکر میکنم امیر علی نمی‌خواد یاسی از جزییات خانوادگیشون خبر داشته باشه به خاطر همینم نمیزاره یاسی چیزی بدونه 

و گمان میکنی که پایان است،سپس خداوند همه چیز را درست میکند...🍀

بچه ها به نظرم نمیشه همه چیو صد در صد قضاوت کرد

ما از جزئیات چیزی نمیدونیم پس نمیشه راحت گفت امیرعلی صد در صد مقصره

شایدم واقعا چیزی بینشون نبوده و این یه توطئه اس از طرف جاری واسه بهم زدن زندگی یاسی

شایدم خدایی نکرده چیزی بینشون بوده که انشالله احتمالش صفر باشه در این صورت همشون در حق یاسی نامردی کردن

تا صدام زدی اومدما😂👌

اینم از حس ششم قویته😎😂

و پاییز زنی اصیل و عاشق بود که برای معشوق ،گیسوان خود را طلایی کرده بود🧡🍁و معشوقِ بی اعتنا ،نه عشق او را دید ، نه موهای تازه رنگ شده را...🧡🍁سالهاست که از مرگ پاییز میگُذَرد ،اما هنوز هم از هر تارِ مویِ طلایی رنگِ پاییز ،درختانی میرویند به وسعت عشق و تنهایی🧡🍁و از هر کدامشان غربتی میریزد به اندازه ی احساسی مدفون شده...🧡🍁آری پاییز همان زنیست که عاشقانه هایش دیده نشد🧡🍁

یاسی من همیشه نطراتم مثبت بوده 

از دیروزم خیلی با خودم کلنجار رفتم خیلی که بگم یا نه 

ولی خب دیگه میگم 

خودمم مطمئن نیستما فقط یه گمانه

نکنه اینکه امیر علی برات راننده گذاشته به بهانه پیمان دلیلش چیز دیگه ای باشه ؟

مثلا اینکه کسی نتونه بهت نزدیک بشه و چیزی بهت بگه؟

اما باز هم فکر نمیکنم چیزی که بخوان بهت بگن اینه که امیرعلی و دختر عمو عاشق هم بودن به نظرم این نیست ...

و اینکه من چون خودم هنوز ازدواج نکردم 

اما از دید خانواده شوهر به خانواده امیر علی حق میدم که نخوان یاسی از دعوا های برادر دومی و اختلاف خانوادگیشون مطلع بشه ....

به عنوان مثال من واقعا وقتی برام مشکلی پیش میاد شاید با خواهر برادرام مشورت کنم و ازشون کمک بگیرم ولی واقعا دوس ندارم شوهر خواهرام یا زنداداشام ازش مطلع بشن چون حریم  شخصی منه

اینکه الان به یاسی بگیم برو اونجا باش تو هم عضوی از اون خانواده ای باید بدونی اونجا چه خبره کاملا اشتباهه...

شاید واقعا برادر شوهر دومی دوس نداره یاسی از ماجراهای زندگیش باخبر باشه  دلش نمیخواد ابروش پیش یاسی بره باید به حریم شخصی اون هم توجه کنیم ....

یاسی من همیشه نطراتم مثبت بوده  از دیروزم خیلی با خودم کلنجار رفتم خیلی که بگم یا نه  ول ...

دقیقا منم از دیشب به همین فکر میکنم ولی گفتم یاسی رو ناراحت نکنم با گفتنش

راننده گرفتن برا یاسی نمیتونه فقط به خاطر پیمان و مزاحمتاش باشه،

یاسی میگم تو خونتون دوربین دارید؟

# یک _ مینیمالیستِ _ دارا 🌱 

با اینکه امروز کلی درس و کار داشتم 

اما همش به فکرت بودم

یاسی بیا یه خبر بده از خودت عزیزم ❤