2789
من برم زنگ بزنم به جاریم ببینم چی میگه شاید اون یه چیزی بگه 

یاسی جان نگران نباش

تجربه به من یچیزی رو یاد داده که با جاریت خوب باش امااا اصلاا قاطی مسائل خصوصیت نکنش و به حرفاش اعتماد نکن حتی جاری بزرگت منظورمه

امیدوارم با خبرای خوش بیای

زنگ زدم به جاریم اول برنداشت بعد خودش زنگ زد ولی اصلا تحویلم نگرفت البته بهش حق دادم به خاطر شرایطش ولی انگار زوری داشت باهام حرف میزد ازش چند تا سوال کردم بچه ها به نظرم میاد حتی یک ماهشم نشده بوده من که دکتر زنان و اینا نیستم ولی یه چیزایی حالیم میشه ازش پرسیدم حس کردم در حد این بوده که عقب انداخته و اگه یادتون باشه میدونستم تو اقدامه حالا به اینا کاری ندارم منظورم اینه برای این بچه دکتر زنان نرفته هنوز و احتمال میدم تست آزمایشگاه نداده شاید بیبی زده بوده ولی مثلا بتا اینا چک نکرده بوده بعد دیشبم که خونریزی داشته یا پریود شده یا اینکه سقط کرده الان خونه مامانش بود من بهش گفتم اگه کاری داره چیزی میخواد هستم گفت نه ولی خیلی بچم بچم میکرد من چون همچین حسی نداشتم هیچوقت نمیتونم درک کنم قطعا براش سخته ولی خب اخه رو هوا بوده یعنی قلبی هم تشکیل نشده بود نه سونو رفته نه هیچی من جرئت نکردم بگم حالا مطمئنی باردار بودی؟ نمیخوام قضاوت کنمااا ولی حسم میگه خیلی داره آب و تابش میده….

اهان بهش گفتم خب همون موقع که حس کردی خونریزی داری کاش میرفتی بیمارستان بالاخره امیرعلی و برادرشوهرم بود میگفتی میرفتین گفت نه دیگه دیر شده بود خیلی خون ازم رفت و ….. منم الان اصلا حالشو ندارم یکی هی بخواد برام ناله کنه دیگه کاری نکردم براش 

بهش گفتم برات اسم چند تا چیزو پیام میدم بگو برن برات از داروخانه بگیرن بخوری ولی انقدر تحویلم نگرفت  گفتم ولش کن به من چه دیگه ندادم براش🤦🏻‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یاسی زنگ زدن آرومت نمیکنه  سرزده پاشو برو اونجا هم امیر علی رو میبینی هم مادرشو. خواهشن یکم ج ...

اینا دیشب منو بیرون کردن خودم پاشم برم دوباره منو با راننده نفرستن خونه بابام🤦🏻‍♀️

اینا دیشب منو بیرون کردن خودم پاشم برم دوباره منو با راننده نفرستن خونه بابام🤦🏻‍♀️

ولی کاش امیرعلی امروز یه دو ساعت میومد پیش تو حداقل آرومت میکرد

آنقدر بی خیال از موضوع رد نمیشد

والا حال تو الان از جاریت بدتر بوده تازه معلوم نیس بچه ای در کار بوده یا شلوغش کرده

یاسی همسرت برات توضیح نداده چون یکبار توضیح داده و تو قبول کردی  درضمن اون موقع هم جاری و دختر ...

اگه واقعی باشه من چیکار کنم چطوری با یکی که کس دیگه رو دوس داره زندگی کنم دیشب موقع اون حرفا قلبم آب شد😭 چرا نمیفهمین من چی میگم کدومتون اگه چند بار شنیده باشین شوهرتون کس دیگه رو میخواسته تو رو بهش دادن میتونین راحت زندگی کنین

اگه واقعی باشه من چیکار کنم چطوری با یکی که کس دیگه رو دوس داره زندگی کنم دیشب موقع اون حرفا قلبم آب ...

یاسی جون تمام دل نگرانیات حقه عزیزم😔هر چی بگی حق داری ما هممون زنیم درکت میکنیم ولی آخه تو از چیزی مطمئن نیستی مگه امیرعلی بچه بوده که به زور زنش دادن

ولی در هر صورت حتی حرفش هم نباید تو خانواده بشه چون تو هی عذاب میکشی چرا باید هی این موضوع تکرار بشه

الان اگر یکی هی میومد به امیرعلی میگفت زنت یکی دیگه رو دوس داشته  به زور زنه تو شده اون چه حالی پیدا میکرد

فقط این سری جدی باش بزار این موضوع واسه همیشه تموم بشه

سلام یاسی  یه کم خبیث بشم 😶 شاید اصلا حامله نبوده چون اگر به خونریزی می‌افتاد خودش سریع میرف ...

خودمم همین حسو دارم اخه کدوم زن حامله ای وقتی خونریزی میکنه میگه خونریزیم زیاد بود دیگه فایده نداشت اه انگار من خرم یه جور مبهمی حرف میزدا 

اصلا من ازینجا شروع کردم که چند ماهت بود! بعد کم کم رسیدم به اینکه دکتر نداشتی مگه؟ تست بتات رو چند بوده؟ دیگه روم نشد بپرسم اصلا بی بی چک زدی یا اونم نزدی🤦🏻‍♀️

اگه واقعی باشه من چیکار کنم چطوری با یکی که کس دیگه رو دوس داره زندگی کنم دیشب موقع اون حرفا قلبم آب ...

عزیزم اصلا نمیشه بهش فکر نکرد اما من فقط میگم این قضیه فقط از سمت یک آدم هی تکرار شده آدم های مختلفی که بهت نگفتند 

در هر صورت قصد بیشتر ناراحت کردنت رو نداشتم معذرت می‌خوام 

در جستجوی آنچه که برایم مقدر نکرده ای خسته ام مکن ✨
اوفففففف مگه میشه هنوز بتا نداده باشه بعد بگه حامله بودم سقط کردم😐😐

اه بعد امیرعلی زنگ زده میگه این بچه سقط کرده برو کمکش هیچ کس فکر نمیکنه منم وجود دارم دیشب این حرفا رو شنیدم تازه دستور داده به خانوادت نگو

اه بعد امیرعلی زنگ زده میگه این بچه سقط کرده برو کمکش هیچ کس فکر نمیکنه منم وجود دارم دیشب این حرفا ...

اوفففففف کاملا حق با توعه یاسی

الان باید بیشتر به فکر حال روحی تو باشه 

ببین اونجا جاری چه جَوی داده که من حامله ام سقط شده که اونا الان فکر کردن حداقل ۴ ۵ ماهش بوده🤦‍♀️