2789
شما هم مثل منین؟ من هرجا برم مهمونی ، مسافرت جایی که خیلی هم خوبه و خوش میگذره بعد یه تایمی دلم میخو ...

یاسی منم دقیقا بهترین مسافرتم برم همه چیم اوکی باشه نهایت ظرفیتم یه هفتس دیگه فقط بی تاب میشم برگردم خونمون

چهار روز بگذره دیگه فقط روز شماری میکنم تموم بشه🤦‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اومدم خونه مامانم اینا یعنی امیرعلی منو فرستاد اینجا نذاشت بمونم خودش مونده اونجا کاش بودین میکفت ...

سلام عزیزم 

کاش میگفتی میومدیم میخوندیم اینجوری منم ترکیدم از فضولی😅

اگه اومدی بگو

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭
میگم ببخشیدا یاسی جون من میخوام سرویس خواب بگیرم میشه تو و بقیه بچه ها  کمک کنین چه رنگ و مدلی ...

عزیزم این چیزا کاملا سلیقه ای هست 

ولی من پیشنهاد میکنم که رنگ و مدلی بگیری که همیشه مد باشه و معمولا سادگی همیشه مده رنگ هم قهوه ای و سفیدو خود رنگ چوب  به نظرم هیچوقت از مد نمیفته

بعضی رنگا و بعضی مدلا هستن که فقط یه مدت برات جذابیت دارن  و بعد دلتو میزنن سعی کن انتخابی بکنی که در طول زمان راضی باشی ..‌‌.

انشالله بهترین انتخاب رو داشته باشی عزیزم