2789
به سرم زده بینیمو عمل کنم🤦🏻‍♀️😂 کسی اینجا بینیشو عمل کرده؟ 

عکسشو بزار ببینم👀

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭
سلام کیمیا جون  خوبی عزیزم؟ الان تاپیکتو دیدم ، خیلی ناراحت شدم اوضاع احوالت روبه‌راهه؟ اگه ...

سلام دوست عزیز ممنونم از محبتت ❤️

در جستجوی آنچه که برایم مقدر نکرده ای خسته ام مکن ✨

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

الان ترم اول بیشتر عمومی داری نه؟  استادای عمومی هم خیلی سخت گیر ترن هم بدتر نمره میدن😑

اره

وای خیلییییی بد نمره میدن 

البته منم آنچنان درس نخوندم ولی خب🥲

گیرم هوای پر زدنم هست ... بال کو ؟
اره وای خیلییییی بد نمره میدن  البته منم آنچنان درس نخوندم ولی خب🥲

مال ما مسابقه گذاشتن کی دانشجو بیشتری بندازه

کلاس های ما هم طول ترم هم امتحانات رو میخوند ولی الان خودمون هم هاج و واج موندیم

یاسی فکر کنم زیاد درس خوندی زده به سرت 👀  مماخت که خوب بود🤦‍♀️

نه باور کن نوکش یه کوچولو جمع شه خیلی خوب میشه☹️ کلا میخوام یه تنوعی بدم امروزم رفته بودم ارایشگاه نزدیک بود بگم موهامو روشن کنن تا دوباره بره به سمت عسلی و بلوند و اینا😐😂 دیگه وقت نداشتم وگرنه میموندم اینکارو میکردم

اره وای خیلییییی بد نمره میدن  البته منم آنچنان درس نخوندم ولی خب🥲

نمیخواد درس بخونی بابا ، دیگه بعد کنکور درس ممنوع😁تا ترمای بالاتر که دیگه نمیتونی نخونی🥲

هنوز جدی بهش نگفتم ، چند شب پیش گفتم خوبه برم عمل کنم یه جوری نگاه کرد انگار چرت ترین چیز ممکن رو&nb ...

شاید چون واقعا چرت گفتی..😂

ولا شنیده بودم آدم تو دوره امتحان ها دلش شوهر یا بچه میخواد

ولی عمل کردن رو نه😂

عکس بینی چه شکلی بذارم😬

برش بده یا بقیه شو خط خطی کن

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭
وقتی تو هر شرایطی ازت عکس میخوان تا حالا این مدلی رو ندیده بودم فک کنم تو نی نی سایت دوست دارن از ...

نه عزیزم

میخواستم مدل بینی شو ببینم که چرا به فکر عمل افتاده

فرق نمیکنه موقع سلام یا وقت خداحافظی باشه، من همیشه میگم:
“تنور دلت گرم”
تابستونو زمستون نداره…
انگار تنور دلت که گرم باشد نان مهربانی دلت را میخوری
هرچه دلت گرم تر، مهربانیت بیشتر
روزگارت آبادتر، خودت راضی تر…

دوستان مجازی من، حقیقت وجودی شما تنور دل مرا گرم کرد و اکنون بنا به دلایلی مجبور به ترک شما عزیزانم ، امیدوارم ایام به کامتون باشه و روزگاری در دنیای واقعی بتونم تک تک شما عزیزان رو از نزدیک ببینم و یاس گل جان امیدوارم زندگیت سرشار از آرامش و عشق باشه خوشحال شدم از اشناییت عزیزم انشاالله مشکلات ریز و درشتی که با پسر حاجی داری خیلی زود حل شه 😊💜

از طرف کاربر قدیمی پر ستاره 🙂

خداوند یار و نگهدار همه شما باشه🌹🌹🌹

خداحافظ

این کاربری کلا واگذار شده ، از تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۲۰ به بعد تاپیکای منه