2789

سلام به همه و مخصوصا یاسی و جانا

جانا دخترم داشتن اون اقلام واقعا برای همه قضات مجازه و مجوز دارن حتی اگه ما کارکنان هم لازم باشه می تونیم مجوز حمل اسپری بگیریم اینکه اینقدر شوکه شدی برام عجیبه شاید چون ما تو خانواده نظامی داشتیم دیدن این چیزا برام عادی شده هرچند همسر من اصلا خونه نمیاره و اگه فراموش کنه تحویل بده و بعد یادش بیار هر زمان باشه میره تحویل میده

حتما از همسرت عذر خواهی کن 

و توضیح بده شوکه شده بودی ببین ممکنه مدارکی از پرونده ببینی که اصلا نتونی تصور کنی روزی که اولین بار باهات آشنا شدم خیلی از سختی های اینکار گفتم الان که این زندگی رو قبول کردی خیلی باید قوی تر بشی 

.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

جانا بیشتر حرف بزن ... هیچ توضیحی ندادی ؟ بعدش باهم حرف نزدین ؟ اون عصبانی بود ؟ جانا من نمیف ...

نه دیروز صبح که زنگ زد بی هیچ حرفی فقط گفت چیزایی که برداشتی بیار دم در

پشت گوشی اینقدر مطمین بود که حتی ازم نپرسید تو برداشتی یا نه؟ تنها حرفی که گفت این بود  بیارشون جلوی در ام  منم بردم پایین دادم بهش  بعدشم پاشو گذاشت رو گاز و رفت

هیچ حرفی نزدیم دیروزم همینطور 

الانم که سرکاره

منم فکر میکنم فهمیده صبحم برا جانا نوشتم  برا اینکه اون لحظه جانا خیلی هول هولی اونا رو ریخته ...

نه بعد اینکه اونا رو دیدم تو اتاقش ، وقتی اومد اتاقش مرتب بود  منظورم اینه من که کل اتاق رو نگشتم که بخواد بهم ریخته بشه  تقریبا مطین بودم کجا رو باید بگردم چون از قبل شک داشتم گفتم که از چند وقت پیش میدونستم یه چیزی هس ولی همش جلوی خودمو گرفته بودم به خودم اجازه ندادم برم سر وقت وسایل هاش... خط قرمزهاش... ولی اون روز صبرم تموم شد نتونستم جلوی خودمو بگیرم..😞

یاسی من چند شبو توی اون اتاق خوابیدم  موقعیت اتاق و وسایلو میدونستم احمق نیستم که کل اتاقو بگردم.. تقریبا میدونستم کجا رو باید بگردم... واین احتمالو میدادم همونجا باشه و وقتی رفتم ببینم دیدم بله...😞 

نامرتبی یا بهم ریختگی اتاق باعث فهمیدنش نشده مطمینم چون اصلن اتاق نامرتب نبود که بخواد شک کنه...

حتی اون روز که اون اتفاق افتاد من خیلی سعی کردم خونسردی خودمو حفظ کنم خیلی طبیعی بودم رفتارم طبیعی  حتی تا شب بعد شامم خونه مادرشوهرم موندم همه چی مرتب بود بعدشم که منو رسوند خونمون هیچ شکی نداشت مطمینم

ولی صبحش...

صبحش فهمیده بود و اومد گرفتشون  هرچی بوده مربوط به صبح بوده صبح فهمیده  احتمالا چک شون کرده فهمیده تعدادشون کم شدن..😞

قطعا این موضوع به تنهایی باعث به هم ریختن جانا نشده

اره درسته ولی این اتفاق اخری مزید بر علت شد منفجر بشم گلوم داشت خفه میشد اگه حرف نمیزدم و خودمو خالی نمیکردم خفه میشدم و اومدم اینجا پیش شما... دیگه حواسم نبود چی میگفتم یا نباید عکس یا چیزی بگم😞  من تموم این چند وقت که باهم بودیم حواسم به حرف زدنم بود ولی تو اون پست دیگه کارد به استخونم رسیده بود حواسم نبود چی میگم بچه ها ممنونم ازتون که گزارش زدین و به فکر بودین 

نه دیروز صبح که زنگ زد بی هیچ حرفی فقط گفت چیزایی که برداشتی بیار دم در پشت گوشی اینقدر مطمین بود ک ...

خب غیر تو کسی دیگه به اتاقش نرفته مطمئن بوده

البته که احتمالا دوربین هم داره اتاقش

# یک _ مینیمالیستِ _ دارا 🌱 

سلام بچه ها

من متعجبم کسی که خودش تو همچین محیط و شرایطی بزرگ شده چرا باید براش عجیب باشه داشتن اونا!!!!!!

یا چرا باید به هم بریزه با دیدنشون!!!!

من فک میکنم خودم مشکل دارم ن؟؟؟؟

ببخشید جانا گل ولی رفتارتون یه کم کودکانه اس انگار تو سن بلوغی...

به نظر من ازدواج با کسی که سطح فکری و تحصیلاتی متفاوتی با هم دارن آسون نباشه...

موفق باشی گلم

روز و روزگار همه دوستان بخیر

گفتم یه خداحافظی کنم از همه این مدت کارتون خوش گذشت خوشحال شدم از آشنایی باهاتون 

موفق باشین

درخواست دوستی ممنوع...

سلام بچه ها من متعجبم کسی که خودش تو همچین محیط و شرایطی بزرگ شده چرا باید براش عجیب باشه داشتن اون ...

فکر کنم اصلا متوجه نشدین جانا چی دیده

و اولین باره که از نزدیک همچین چیزی رو دیده،

راستش من خودمو گذاشتم جای جانا و کاملا بهش حق دادم.

منم خوشحالم از آشنایی با شما و بقیه دوستان این جمع❤️

خدا نگهدارتون باشه 🌺

# یک _ مینیمالیستِ _ دارا 🌱 

نامرتبی یا بهم ریختگی اتاق باعث فهمیدنش نشده مطمینم چون اصلن اتاق نامرتب نبود که بخواد شک کنه. ...

سلام عزیزم

من اون پستتو ندیدم

اما تعجب میکنم چرا این موضوع انقدر تو رو به هم ریخته و چرا اونا رو برداشتی؟

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭
نه بعد اینکه اونا رو دیدم تو اتاقش ، وقتی اومد اتاقش مرتب بود  منظورم اینه من که کل اتاق رو نگش ...

خب شاید هر دفعه کسی میره تو اتاقش بعدش جای وسایل رو چک میکنه 

اره درسته ولی این اتفاق اخری مزید بر علت شد منفجر بشم گلوم داشت خفه میشد اگه حرف نمیزدم و خودمو خالی ...

اشکال نداره ❤️ اینو که پاک کردیم تموم شد ولی خواستی چیزی بگی حواست باشه ، قشنگ مشخص بود دلت از چیزای دیگم پره