2789
سلام بچه ها امیدوارم حالتون خوب باشه قضیه از اونجایی شروع شد که از همون اول قرار شد من تو شغلش دخالت ...

سلام

به به خانم چه عجب تشریف اوردی

چه شروع طوفانی

جانا چرا فکر میکنی کار بدی کردی؟

تو به عنوان همسرش باید خیلی چیزازو بدونی این حقته،

این که رفتی تو اتاقش فضولی( حالا به قول خودت کنکاش) اصلا ایرادی نداره

الان نمیفهمیدی دو روز دیگه اینا میومد تو خونه خودت اونجا میدیدی

حتما اونارو برگردون سرجاش چون تا جاییکه میدونم برا هر فشنگی و نوع استفاده اش ازشون تعهد میگیرن،اینطوری نیست که هر جا خواستن استفاده بکنن و قطعا گم شدنش براش تبعات داره

من مخالف ظاهرسازی هستم، چون اخلاقات مثل خودمه میگم تو خودت نریز، بهش بگو همه چیو

قبلا هم بهت گفته بودم الکی ادای آدم خوشحالارو درنیار، هر جا ازش ناراحتی به روش بیار نزار غده بشه

# یک _ مینیمالیستِ _ دارا 🌱 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

سلین نمیدونم چرا امروز تو منو یاد اشعار عرفانی مولانا میندازی😄 یه چیز دیگه  از ظهری تو ...

چند روز قبل این کامنتو گذاشتم برات جانا😢

قشنگ معلوم بود سایت نیومدنت از رو ناراحتیه

سلام به به خانم چه عجب تشریف اوردی چه شروع طوفانی جانا چرا فکر میکنی کار بدی کردی؟ تو به عنوان ه ...

اصلا به نظر من با توجه به اینکه جانا همیشه میگه که محمد خیلی تیزه 

من فکر میکنم محمد فهمیده تا الان 

اقتضای شغلشون همینه متوجه همه چیز میشن 

و فکر میکنم جانا باید در مورد این موضوع باهاش حرف بزنه و از هر فکری که داره اذیتش میکنه باهاش حرف بزنه ...

اما در کل با حرف مادر جانا موافقم نباید خودشو وارد شغل محمد بکنه چون تنها کسی که داغون میشه خود جاناس و به اصطلاح مامانش پیر و فرسوده میشه که به شدت باهاش موافقم

اصلا به نظر من با توجه به اینکه جانا همیشه میگه که محمد خیلی تیزه  من فکر میکنم محمد فهمیده تا ...

اره بابا میفهمه

مگه میشه چیز به این مهمی رو متوجه نشه

البته که جانا هم استاد مسائل بحرانیه😂 یکم اروم باش دخترجان، سختش نکن،ارامشتو حفظ کن 

سلام دختررر کجا بودی تو🥺❤️ اول اینکه یکم اروم باش اتفاقیه که افتاده ، برای داشتن اینا هم حتما مجوز ...

چرا نمیبینم پست جانا رو؟

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭
اصلا به نظر من با توجه به اینکه جانا همیشه میگه که محمد خیلی تیزه  من فکر میکنم محمد فهمیده تا ...

منم فکر میکنم فهمیده صبحم برا جانا نوشتم 

برا اینکه اون لحظه جانا خیلی هول هولی اونا رو ریخته تو کیفش احتمالا اونجا مرتب نبوده

بچه ها مرسی از همتون ولی قبل اینکه من بخوام کاری کنم خودش فهمید😔 صبح ساعتای شیش و نیم هفت بود زنگ زد چیزایی که برداشتی بیار پایین جلو در ام  منم بردم دادم  گرفتشون و رفت   خیلی ناراحتم

بچه ها مرسی از همتون ولی قبل اینکه من بخوام کاری کنم خودش فهمید😔 صبح ساعتای شیش و نیم هفت بود زنگ ز ...

چقدر سریع فهمیده !

در جستجوی آنچه که برایم مقدر نکرده ای خسته ام مکن ✨
بچه ها مرسی از همتون ولی قبل اینکه من بخوام کاری کنم خودش فهمید😔 صبح ساعتای شیش و نیم هفت بود زنگ ز ...

جانا بیشتر حرف بزن ...

هیچ توضیحی ندادی ؟

بعدش باهم حرف نزدین ؟

اون عصبانی بود ؟

جانا من نمیفهمم چرا انقدر جا خوردی از دیدن اون وسیله ها 

به نظرم کاملا طبیعیه با موقعیتی که داره همچین اجازه ای هم داشته باشه . تو چرا برای یه موضوع طبیعی انقدر به هم ریختی ؟