2789
دارم میگردم داماد جنوبی پیدا کنم میگن جهاز با داماده😂

آفرین خوبه همینطور پیش برو 

والا ما شمالیم اینجا بیشتر خانواده عروس خمیده میشن تو خرج🤐سمت شمال نیا

و پاییز زنی اصیل و عاشق بود که برای معشوق ،گیسوان خود را طلایی کرده بود🧡🍁و معشوقِ بی اعتنا ،نه عشق او را دید ، نه موهای تازه رنگ شده را...🧡🍁سالهاست که از مرگ پاییز میگُذَرد ،اما هنوز هم از هر تارِ مویِ طلایی رنگِ پاییز ،درختانی میرویند به وسعت عشق و تنهایی🧡🍁و از هر کدامشان غربتی میریزد به اندازه ی احساسی مدفون شده...🧡🍁آری پاییز همان زنیست که عاشقانه هایش دیده نشد🧡🍁
وای یادم میاد یاسی تازه اومده بود  بعد همه ما دوست داشتیم یجوری جانا رو به فردین برسونیم  ...

آره واقعا چقدر اون روزا جانا تحت فشار بود خیلی دلم می سوخت براش ولی بازم خداروشکر الان راضیه 

و گمان میکنی که پایان است،سپس خداوند همه چیز را درست میکند...🍀

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

سلام بچه ها امیدوارم حالتون خوب باشه قضیه از اونجایی شروع شد که از همون اول قرار شد من تو شغلش دخالت ...

سلام دختررر کجا بودی تو🥺❤️

اول اینکه یکم اروم باش اتفاقیه که افتاده ، برای داشتن اینا هم حتما مجوز داره غیرقانونی که تو اتاقش نگه نداشته به خاطر شغلشه دیگه. به نظرم اصلا اصلا دور ننداز چون اگه بفهمه و بگی دور انداختم خیلی بد میشه حتی شاید اگه بندازی جایی که نباید ، برای خودش و شغلش بد بشه… به نظرم در اسرع وقت برو خونشون و مثل دیروز تایمی برو که خودش نباشه و به یه بهونه برو بذار سر جاش . یه سوال وضعیت اتاقش وقتی اومد بهم ریخته نشده بود؟ منظورم اینه که حس نکرده سر وسایلش بودی؟

حواست باشه تو سایت اطلاعات بیش از حد ندی ، خودتم این چیزا رو تاپیک نزنی باز همینجا بگی فقط خودمون هستیم الان این عکسی که دادی بین صفحه ها گم میشه بازم خوبه. 

حس میکنم خیلی بیشتر از این حرفا ناراحت و پُری🥺، حق داری هرکسی باشه با دیدن اینا شکه میشه اما خب به خاطر شغلشه، اینکه تو در جریان نذاشته بیشتر به خاطر خودته❤️

سلام بچه ها امیدوارم حالتون خوب باشه قضیه از اونجایی شروع شد که از همون اول قرار شد من تو شغلش دخالت ...

سلام جانا اول اینکه آروم باش مغزتو از فکر های بد و اتفاق نیفتاده پاک کن...

بعد اینکه ایشون اینا رو وقتی تحویل گرفته بابت تک تکش مسئوله نمیتونی بندازی بیرون باید برش گردونی سر جاش، آروم باش فکر کن ببین چطوری میتونی اینکارو انجام بدی

سلام دختر خوب حق داری اما یک نقشه ای بریز برو خونه شون و بگذار سرجاش . 

چون اگه بفهمه هم از چشم اون می افتی هم برای خودش دردسر میشه اگه کم بشه تا جاییکه می دونم برای دونه دونه اش باید جواب بده ...

در جستجوی آنچه که برایم مقدر نکرده ای خسته ام مکن ✨

ببین می‌دونم بی حوصله هستی و ناراحت 

ولی ی کیکی چیزی درست کن ببر خونه شون تا نیومده از سرکار الکی بهونه بیار که برای شما آوردم دلم نیومد تنها بخوریم بعد برو بگذار سرجاش.‌.

در جستجوی آنچه که برایم مقدر نکرده ای خسته ام مکن ✨

سلام دوستان عزیزم، من تا حالا خواننده خاموش بودم ولی از اول در جریان همه تاپیکها بودم، جانا عزیزم اصلا هول نکن واون فشنگها روحتما حتما برگردون تو اتاقش حالا به هر طریقی ولی مواظب باش دور نندازی چون همسرت بابت تک تکش باید پاسخگو باشه واگه نباشه براش مسلما بد میشه

سلام جانا خوبی دلم برات تنگ شده بود❤️ چه خوب که حرف زدی حداقل سبک میشی ولی زیاد اطلاعات و عکس نده

جانا اصلا نندازید دور به هیچ وجه اینکارو نکنید اونا به تعداد بهشون میدن بابت هر دونه ای که مصرف میشه مسئولن نمیشه که یهو چند تاش غیب بشن

دوباره یه جوری برو خونشون دوباره تنهایی برو اتاقش سریع بزار سرجاش یه بهانه ای جور کن تا دیر نشده که یه موقع نفهمه

آخه دختر این کارا چه سودی داره جز اینکه انقدر به خودت استرس و ترس وارد کردی🤦‍♀️

خوب الان خیلی از شغل ها این وسایل رو همیشه همراه دارن

هرچی میخایم حرف نزنیم نمیشه که، اینا که چیزی نیست جانا چرا اینقد سختش میکنی شوهر منم نظامیه چند مدل از اینا داره، چرا اینقد فکرتو مشغول کردن چند تا فشنگ، سری بعد که رفتی خونشون بزار سر جاش

یا مهدی🙏🌹🇮🇷ایران حسین تاابد پیروز است🇮🇷

سلام عزیزم خوبی ؟

جانا واقعا داشتن چند تا فشنگ انقدر به همت ریخته ؟

خب این واقعا طبیعیه که داشته باشه به خاطر موقعیت کاریش

من احساس میکنم بیشتر ترسیدی از خطرناک بودن موقعیتی که داره 

اما دخترر خوب همون طوری که بابات و خیلیای دیگه راحت به زندگیشون ادامه میدن 

تو و همسرت هم زندگی ارومی خواهید داشت 

اینا فقط برای روز مباداس که ممکنه اصلا هیجوقت ازشون استفاده ای نشه 

الان فقط خونسردیتو حفظ کن 

و همون طور که بچه ها گفتن یه بهونه ای جور کن وقتی خونه نیست برو خونشون و بذار سر جاش چون قطعا همسرت به خاطر تک تک اونها باید پاسخگو باشه  

و اینوه بچه ها به نظرم پست جانا رو گزارش بزنین پاک بشه که مشکلی پیش نیاد 

اره منم میخواستم بگم یا یه جوری پاکش کنیم یا حتی تاپیک جدید بزنم بریم اونجا . اینو کسی ببینه بد میشه براش😕

اره منم میخواستم بگم یا یه جوری پاکش کنیم یا حتی تاپیک جدید بزنم بریم اونجا . اینو کسی ببینه بد میشه ...

واقعا نمیفهمم چه قانونیه که این سایت داره

چی میشه امکان پاک کردن پیام رو بذارن خب شاید اصلا تا ۳ دقیقه یه نفر نتونه پاک کنه😐😐😐😐

فقط خدا کنه بچه ها تند تند گزارش بزنن پاک بشه