2789
چرا تابستون؟ از امروز تصمیم بگیر  چند سالشه؟ من کسی رو که دوست داشتم ۳۰ سالش شده تازه  ...

منظورم از تابستون این بود که بگن یا نگم بهش

29سالشه یعنی چندماه دیگه 30سالش میشه ولی خب من هم همیشه این احتمال تو ذهنمه که زن بگیره ولی نمی‌دونم چرا همیشه احساس میکنم این اتفاق که زن بگیره فعلا نمیفته البته اینم بگم من به صورت ناشناس یه مدت باهاش چت کردم این که میگی اگه تقدیر باشه و قسمت درسته ولی نمی‌دونم چرا وقتی دعا میکنم که شرایط جور بشه انگار امید و انگیزه ام هم بالا می‌ره اگر خدا قسمت کرد که چه بهتر نشد هم بازم خدا بزرگه 

و گمان میکنی که پایان است،سپس خداوند همه چیز را درست میکند...🍀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین ما دوتا ماله یه شهریم و تقریبا فامیل هم هستیم ولی تو یه شهر دیگه اولین بار با هم آشنا شدیم ما ا ...

راستش نفهمیدم😐😂

اصالتا هر دو برا یه شهر هستید که میشه شهر اول

بعد شما از اونجا مهاجرت کردید رفتید به شهر دوم

اونم رفته تهران

درسته؟

الان با خانواده اش رفته تهران؟ خانواده اش شهر اولن یا دوم؟

بعد اون هر چند وقت یبار میاد شهر اول یا دوم؟

# یک _ مینیمالیستِ _ دارا 🌱 

وای عزیزم ممنونم که اینقدر وقت گذاشتی❤ دوستم خوبه هنوز به کسی نگفته  سقط که کلا نمیتونه اینکا ...

میدونی چرا مامانت از الان به تو میگه بچتو نگه میدارم؟

چون نوه از بچه ات عزیزتره😂

همون ضرب المثل: بچه بادومه، نوه مغز بادوم

اونم پیج تو رو داره؟ استوری که میزاره عکس العمل نشون میدی؟

نه من با پیج فیک رفتم اون موقع بعد اون زمان که که میزاشت آره عکس العمل آره داشتم ولی اون پیج رو دیلیت کرده الان یه پیج دیگه زده و خصوصیه منم درخواست ندادم دیگه با این پیجم گفتم پیش خودش میگه باز این پیج فیکه من رو پیدا کرد😂

راستش نفهمیدم😐😂 اصالتا هر دو برا یه شهر هستید که میشه شهر اول بعد شما از اونجا مهاجرت کردید ر ...

ببین ما دوتامون ماله یه شهریم اصالتا بعد تو یه شهر دیگه اولین بار هم رو دیدیم که هر دو به خاطر شغل باباهامون اونجا زندگی میکردیم ما برگشتیم به شهر خودمون اون خانوادش موندن همون شهر ایشون هم رفتن تهران چون شغلش یه جوریه که شهر بزرگ بهتره کلا ,این که هر چند وقت یه بار میاد شهری که اصالتا اونجایی هستیم رو نمی‌دونم ولی عید یا عاشورا و اینا میاد پیش مامان باباش هم حتما هرچند وقت یه بار می‌ره دیگه ولی اونم دقیق نمی‌دونم 😂

نه من با پیج فیک رفتم اون موقع بعد اون زمان که که میزاشت آره عکس العمل آره داشتم ولی اون پیج رو دیلی ...

پیج فیک بچه بازیه بابا

اگه میخوای یه فرصت بدی به خودت و خودش، با پیج اصلیت درخواست بده که دقیقا بدونه خودتی و بشناسه

تکلیفت معلوم میشه

این راه بهترین از اینه که مستقیم بری به طرف بگی ازت خوشم میاد،

ببین سلین هم چند روز قبل گفت که شاید یکم پشیمونه که هیچوقت پیش قدم نشد و فرصتی نداد به خودش هر چند دیگه تموم شد، واسه همین میگم تکلیف دلتو معلوم کن

ببین ما دوتامون ماله یه شهریم اصالتا بعد تو یه شهر دیگه اولین بار هم رو دیدیم که هر دو به خاطر شغل ب ...

خیلی کارت سخته😐

میانگین هر ده سالی یبار میبینیش

احتمالا دفعه دیگه وقتی ببینیش که بچه اش بغلش باشه😂😂

پیج فیک بچه بازیه بابا اگه میخوای یه فرصت بدی به خودت و خودش، با پیج اصلیت درخواست بده که دقیقا بدو ...

آره فیک رو که تفریحی زدم ولی خوب برا همین میگم تابستون که تکلیف درسم مشخص شد این کار رو میکنم ،منم الان میگم ممکنه نگم بعدا حسرت بخورم 

خیلی کارت سخته😐 میانگین هر ده سالی یبار میبینیش احتمالا دفعه دیگه وقتی ببینیش که بچه اش بغلش باشه ...

آره بابا سخت فقط یه ذره شه ،بابا قبل از اینکه ازش خوشم بیاد میانگین سالی دوبار میدیمش الان هیچ که هیچ😂خدا نکنه بچه ش بغلش باشه😂😂😂

آره فیک رو که تفریحی زدم ولی خوب برا همین میگم تابستون که تکلیف درسم مشخص شد این کار رو میکنم ،منم ا ...

ببین من کلا میگم فراموشش کن😂

چون تو الان عاشق تصویر ذهنیت از اون پسر شدی😁

ولی از اونجایی که آدم عاشق کله شقه، و کار خودشو میکنه، پس منتظر بمون😄

البته فالو نکنیش بهتره، یه درصد احتمال بده گرم بگیره، دیگه باید با کنکورت خداحافظی کنی😂

همون تابستون اقدام کن

ببین من کلا میگم فراموشش کن😂 چون تو الان عاشق تصویر ذهنیت از اون پسر شدی😁 ولی از اونجایی که آدم ...

آره قصدم همینه تابستون چون الان برم بگم چی هستم یه پشت کنکوری ساده 😂

بابا اگه ازش فرکانس نگرفته بودم زودتر از اینا گذاشته بودمش کنار 😂

منظورم از تابستون این بود که بگن یا نگم بهش 29سالشه یعنی چندماه دیگه 30سالش میشه ولی خب من هم همیشه ...

امیدوارم که شما بیای و از رسیدنت بگی❤

اما این کسی که من دوست داشتم مادرش ۲۶ سالگی ازدواج کرده بود تو زمان قدیم باز میگفت زود بود 

من فکر نمیکردم پسرش ۳۰ زن بگیره واقعا محال بود اما شد 

الان به شما هم میگم تو ذهنت همه چیو تموم شده ببین 

و پاییز زنی اصیل و عاشق بود که برای معشوق ،گیسوان خود را طلایی کرده بود🧡🍁و معشوقِ بی اعتنا ،نه عشق او را دید ، نه موهای تازه رنگ شده را...🧡🍁سالهاست که از مرگ پاییز میگُذَرد ،اما هنوز هم از هر تارِ مویِ طلایی رنگِ پاییز ،درختانی میرویند به وسعت عشق و تنهایی🧡🍁و از هر کدامشان غربتی میریزد به اندازه ی احساسی مدفون شده...🧡🍁آری پاییز همان زنیست که عاشقانه هایش دیده نشد🧡🍁
امیدوارم که شما بیای و از رسیدنت بگی❤ اما این کسی که من دوست داشتم مادرش ۲۶ سالگی ازدواج کرده بود ت ...

ممنون عزیزم❤️