2789
آخه درس عمومی ارزش نداره توی طول ترم براش خوند من می رسم تموم کنم منتهی اینکه سر جلسه دقیق یادم نمیا ...

دو حالت وجود داره یا از اونایی هستی که هر مبحثی رو خیییلی اروم میخونی ولی خوب میخونی جوری که کلا یک دور میرسی بخونی 

یا از اونایی هستی که چون اضطراب میگیری داره دیر تموم میشه یا ممکنه تموم نشه ترجیح میدی مثلا دو بار سه بار حالت روخوانی و مروری بخونی 

این دو تا رو امتحان کن دیگه یکی از اینا بهتر برات جواب میده من خودم تیپ اولم کند میخونم ولی یه دور میخونم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

نمیدونم چرا این فکرو کردم😂 کلا از هر کاربری یه شخصیتی تو ذهنم میاد همون اول که اسمش رو میبینم . بعد ...

نه عزیزم منم 80هستم فکر کنم هم سن هستیم دور از جون عزیزم مشکل نداری شاید نسبت به کاربریا ذهنت جای خاصی می‌ره 😂😂😂

و گمان میکنی که پایان است،سپس خداوند همه چیز را درست میکند...🍀
فعلا فکر کراش و اینا رو از ذهنت بیرون کن به هیچی جز درس فکر نکن❤️ اون چیزا همیشه هست الان درست خیلی ...

آره دارم سعی میکنم از ذهنم بیرونش کنم تا تابستون براش یه فکری میکنم 

@مولار به نظر تو اگه خودم برم بهش بگم ازت خوشم میاد ضایع نیست یا اصلا تو نظرت راجبه پیشنهاد دختر به پسر چیه ؟

دو حالت وجود داره یا از اونایی هستی که هر مبحثی رو خیییلی اروم میخونی ولی خوب میخونی جوری که کلا یک ...

کلا هی چک میکنم چقدر مونده تموم شه و چندتا جزوه دیگه مونده فکر کنم استرس دارم . یک دور که اصلا برام کفایت نمیکنه چون تازه می فهمم چی به چیه باید دور دوم هم بخونم و در کنارش جاهای مهم رو بنویسم تا بتونم سوالات تشریحی رو جواب بدم 

در جستجوی آنچه که برایم مقدر نکرده ای خسته ام مکن ✨
@مولار به نظر تو اگه خودم برم بهش بگم ازت خوشم میاد ضایع نیست یا اصلا تو نظرت راجبه پیشنهاد دختر به ...

درباره پیشنهاد دختر به پسر نظرم منفیه کلااا ، شاید یه زوج باشن که دختر پیشنهاد داده و خیلی هم خوب باشن ولی به نظرم ما آدما از اول اول از قدیم این تو ذهنمون بوده که پسر باید بیاد جلو پسر باید شروع کننده باشه تو ذاتمونم همینه . پسرا تلاش میکنن برا بدست اوردن و دخترا انتخاب میکنن وبه نظرم این چیز بدی نیست ، الان خیلی دارن عادی سازی میکنن که دختر بره جلو پیشنهاد بده ولی من فکر میکنم تو همچین رابطه ای پسر همیشه پس ذهنش اینو داره که اون دختره اومده جلو و دختره هم احساس ارزش کمتری داره . ارزشش کم نمیشه ها ولی اعتماد به نفس همون دختر اگه بهش پیشنهاد میدادن خیلی بیشتر از وقتیه که خودش بره پیشنهاد بده

گفتم اینو اینجا جواب بدم چون چند نفر دیگم برا همین پیام میدن ، بچه ها من عکس جهیزیه رو نمیذارم از اولم همینجا گفتم 🙏🏻هم برا اینکه شناسایی نشم هم برای همون حرفایی که میدونین…

یه چیز دیگم که خیلی درخواست میشه شاته😂 بچه ها ما واقعا خیلی چت نمیکنیم چون امیرعلی اهلش نیست شاید یه روز کلا هیچ پیامی بین ما رد و بدل نشه😐 رفتم از چتمون اسکرین بگیرم حالا پیامای دیروز صبح تا الانو میذارم براتون هیچ چیز خاص و جذابی نداره که انقد میگین😂❤️❤️