2789
به قول مامانم اونی که من میخوام خدا باید از نو بسازه

خواستگار در ظاهر خوب زیاد میاد ولی وقتی به جزئیاتش دقت میکنی میبینی مشکل داره . یه خواستگار داشتم عالی بود ، یعنی این هر جا بره بهش جواب مثبت میدن . جالبه که کراش نوجوونی های خودمم بود🥺😂 ولی متاسفانه خیلیی دختر بازه . خونواده منم برا همین جواب رد دادن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خیلی ناراحت شدم برات عزیزم🥺 انشالله از اینجا به بعد روزهای خوب زندگیت اتفاق بیفته ❤️

عزیزم ایشالا امسال رشته دلخواهت رو بیاری و از این کنکور کوفتی راحت بشی. منم چن سال پشت کنکور بودم . میدونم چقدر سخته 

[QUOTE=324200428]عزیزم ایشالا امسال رشته دلخواهت رو بیاری و از این کنکور کوفتی راحت بشی. منم چن سال پشت کنکور بودم . ...[/QUOTE

ممنونم عزیزم از دعای خوبت ❤️ انشالله خدا به همه کمک کنه به منم کمک کنه راحت بشم 

و گمان میکنی که پایان است،سپس خداوند همه چیز را درست میکند...🍀
اره موافقم با حرفت👌 خودمم جزو اون دسته ام که رشته دانشگاهم رو دوست نداشتم،بعدها رفتم دنبال علاقه و ...

خداروشکر عزیزم 

موفق باشی❤

و پاییز زنی اصیل و عاشق بود که برای معشوق ،گیسوان خود را طلایی کرده بود🧡🍁و معشوقِ بی اعتنا ،نه عشق او را دید ، نه موهای تازه رنگ شده را...🧡🍁سالهاست که از مرگ پاییز میگُذَرد ،اما هنوز هم از هر تارِ مویِ طلایی رنگِ پاییز ،درختانی میرویند به وسعت عشق و تنهایی🧡🍁و از هر کدامشان غربتی میریزد به اندازه ی احساسی مدفون شده...🧡🍁آری پاییز همان زنیست که عاشقانه هایش دیده نشد🧡🍁
خیلی ناراحت شدم برات عزیزم🥺 انشالله از اینجا به بعد روزهای خوب زندگیت اتفاق بیفته ❤️

فدات گلم 

امیدوارم که کنکورتو عالی بدی و با خبرای خوش بیای❤

و پاییز زنی اصیل و عاشق بود که برای معشوق ،گیسوان خود را طلایی کرده بود🧡🍁و معشوقِ بی اعتنا ،نه عشق او را دید ، نه موهای تازه رنگ شده را...🧡🍁سالهاست که از مرگ پاییز میگُذَرد ،اما هنوز هم از هر تارِ مویِ طلایی رنگِ پاییز ،درختانی میرویند به وسعت عشق و تنهایی🧡🍁و از هر کدامشان غربتی میریزد به اندازه ی احساسی مدفون شده...🧡🍁آری پاییز همان زنیست که عاشقانه هایش دیده نشد🧡🍁
وایی منم مث تو سخت پسندم 

خیلی بده و دیدمم کسایی که سخت پسند بودن تهش ازدواج آنچنان جالبی نداشتن🤦‍♀️

خواستگار در ظاهر خوب زیاد میاد ولی وقتی به جزئیاتش دقت میکنی میبینی مشکل داره . یه خواستگار داشتم عا ...

میدونم چی میگی عزیزم 

منم از این موارد داشتم اما اینو در نظر بگیر پسر بالای ۲۷ سال کم پیدا میشه تو زندگیش کسی نبوده باشه 

من مشکلی ندارم طرف اگه مجردیش کسی تو زندگیش بوده باشه

اما لاشی باشه که کاملا بحثش جداست و قیچی میکنمش🤦‍♀️

کلا وضع جامعه خیلی خراب شده و واقعا من میترسم 

یه پسره هست خیلی وقته پیگیر من هستش 

تا اینکه فهمیدم که نامزد داره!اونم چه نامزدی از نظر کلاس کار و خانواده و... من به گرد پای دختره هم نمیرسم 

مسافرت های آنچنانی برو با دختره یه وضعی هست

الان بیشتر از ۲ سال بود پیگیر بود من محل نمیدادم بهش 

اصلا هیچوقت حس خوب نداشتم بهش دلیلشم نمیدونستم 

امروز اعصابم خورد شد به مادرم گفتم اگر یکبار دیگه ببینم جلو پام سبز میشه همه چی رو به نامزدش میگم 

حالا بیا و ببین تو اینستا چجوری قربون صدقه دختره میره 

حالم اصلا از هرچی پسر و مرد بهم خورد🤦‍♀️

امروز یه امتحانی داشتممم ، از صبح جمعه ساعت ۵ که پاشدم تا امروز که رفتم سر جلسه نخوابیدم🫠🤧 

و انقد سختتتتت بود که خود استاده اومد بالاسرمون گفت من سوالی جواب نمیدم چون برا تصحیحشم باید کتاب کنارم باشه😐 میدونم سخته ولی همینه که هست و از سالن رفت🥴 

خلاصه که خیلی داره خوش میگذره😊😊 شما ها چه خبر

امروز یه امتحانی داشتممم ، از صبح جمعه ساعت ۵ که پاشدم تا امروز که رفتم سر جلسه نخوابیدم🫠🤧  ...

منم از دوشنبه امتحاناتم شروع میشه و هیچ کاری نکردم 🥴 

میشه مدل درس خواندنت رو بگی من متاسفانه یادم نمی مونه مطالب و نهایت بتونم دو دور از روی منبع بخونم 

در جستجوی آنچه که برایم مقدر نکرده ای خسته ام مکن ✨
امروز یه امتحانی داشتممم ، از صبح جمعه ساعت ۵ که پاشدم تا امروز که رفتم سر جلسه نخوابیدم🫠🤧  ...

سلام 

میگفتید برا روح پرفتوحت فاتحه خریدی؟! 😂

منم امروز امتحان ریاضی داشتم 

هفته قبل علوم و فارسی دادم که نمره ام «خیلی خوب» شد

هدیه های آسمانی و مطالعاتم مونده هنوز😐😂

# یک _ مینیمالیستِ _ دارا 🌱