2789
تا همتونو حامله نکنم بیخیال نمیشم😂

ببین جدی من هوس بچه کردم😂

یعنی الان امکانات یاسی رو داشتم سریع میزاییدم 

(چنان میگم سریع انگار زود پزم)😐

و پاییز زنی اصیل و عاشق بود که برای معشوق ،گیسوان خود را طلایی کرده بود🧡🍁و معشوقِ بی اعتنا ،نه عشق او را دید ، نه موهای تازه رنگ شده را...🧡🍁سالهاست که از مرگ پاییز میگُذَرد ،اما هنوز هم از هر تارِ مویِ طلایی رنگِ پاییز ،درختانی میرویند به وسعت عشق و تنهایی🧡🍁و از هر کدامشان غربتی میریزد به اندازه ی احساسی مدفون شده...🧡🍁آری پاییز همان زنیست که عاشقانه هایش دیده نشد🧡🍁
کراش اگه میتونی مخش رو بزن  وگرنه ببوس بزار کنار😐

نمی‌دونم واقعا میشه مخش رو زد یا نه چون از هم دوریم و منم فعلا شرایطم جور نیست یعنی تابستون تکلیف درسم مشخص میشه آخه از اون هم یه حسی گرفتم که فکر میکنم حس دو طرفه هست 

و گمان میکنی که پایان است،سپس خداوند همه چیز را درست میکند...🍀

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ولی من اطرافم خیلیا دارن بچه میارن یه مدت هیییچ کس حامله نمیشد الان چند ماهه همه دارن بچه میارن از ت ...

نگران نباش بعد این کوچیکترین عضو بچه توئه😂🤦‍♀️

فرار کنم تا دمپایی نزدی منو😂

و پاییز زنی اصیل و عاشق بود که برای معشوق ،گیسوان خود را طلایی کرده بود🧡🍁و معشوقِ بی اعتنا ،نه عشق او را دید ، نه موهای تازه رنگ شده را...🧡🍁سالهاست که از مرگ پاییز میگُذَرد ،اما هنوز هم از هر تارِ مویِ طلایی رنگِ پاییز ،درختانی میرویند به وسعت عشق و تنهایی🧡🍁و از هر کدامشان غربتی میریزد به اندازه ی احساسی مدفون شده...🧡🍁آری پاییز همان زنیست که عاشقانه هایش دیده نشد🧡🍁
نگران نباش بعد این کوچیکترین عضو بچه توئه😂🤦‍♀️ فرار کنم تا دمپایی نزدی منو😂

سلین کارما تو این گروه قویه بترس😂

نمی‌دونم واقعا میشه مخش رو زد یا نه چون از هم دوریم و منم فعلا شرایطم جور نیست یعنی تابستون تکلیف در ...

میدونی چرا گفتم از من بد به دل نگیر 

من خودم آدمی هستم تمام پیشنهادا رو رد کردم و میکنم چون سرسختم 

اما زد از یکی خوشم اومد 

اوایل خودمو واسه همین سرسختی گول میزدم 

نه یه کراش ساده اس و اینا

تا یکم بعد دیدم واقعا یه طرفه ازش خوشم اومده

ازش دور بودم ۹۰٪اوقات مثل تو 

تهش ازدواج کرد ....

سلین کارما تو این گروه قویه بترس😂

ببین من کارما اینا روم تاثیر نداره😎

میدونی چرا گفتم از من بد به دل نگیر  من خودم آدمی هستم تمام پیشنهادا رو رد کردم و میکنم چون سر ...

نه عزیزم ازت به دل نگرفتم خیلی خوبه که با این شرایط هم به فکر بقیه هستی حرفت درسته منم اوایل از ایشون خوشم نمیومد تا اینکه زد و دیدمش باورم نمیشه این همون آدمه هست که من اصلا حسی بهش نداشتم نمی‌دونم اصلا برم بهش بگم درسته یا نه چون قبلا به صورت ناشناس گفتم بهش و اونم خوب چون ناشناس بود هیچی نگفت گفت که باید ببینمش و فلان منم دیگه پیگیر نشدم ولی بازم دوسش دارم میدونی من از ۹۸ تابستون از این آدم خوشم میاد اگه الان هم نمیرم بگم به خاطر اینه که فکر میکنم شاید اون آدمی میخواد در سطح خودش چون اون دامپزشکه منم می‌خوام تکلیف کنکورم مشخص شه اون وقت اگه خدا خواست و خودش اومد جلو که هیچ اگه هم نیومد نمی‌دونم اصلا درسته گفتنش بهش یا نه

گفت الان کیست نداری ولی رحمت مستعده کیسته😐

نگفت چون مستعد کیسته زودتر بچه بیاری؟ 😂

الان بیشتر خانما درگیرن دیگه دکترا هم مثل قدیم نمیترسونن آدمو از کیست

# یک _ مینیمالیستِ _ دارا 🌱 

برو تو ستاد فرزندآوری همه رو راحت تشویق میکنی بچه بیارن😁😂

اتفاقا تو دنیای واقعی بحث بچه که میشه جزو مخالفان بچه ام😂

به خصوص زوجای جوون میگم چند سال اول نیارید(البته اگه سنشون کم باشه)

اصل مطلب همینه که مجردا بیشتر از متاهلا هوس بچه میکنن😂

والا من قبل از توصیفات تو زیاد رغبت نداشتم ولی چنان شیرین تعریف کردی دلم خواست🤪😂

رسپینا مگه شاغل هم بودی؟ چون خانم خونه دار کم پیش میاد بچه ازش دور باشع

دارم برات افسانه میگم؟ 😁 میگم ترم شش بودم بچه دار شدم،یه ترمم مرخصی گرفتم

بعد تعداد واحدامو کم برمیداشتم که اذیت نشم،بغز ترم تابستونی بر میداشتم

خلاصه نه ترمه تموم کردم

اگه اشتباه نکنم یک سال و نیمش بود که درسم تموم شد

نه شاغل نبودم،ولی باشگاه و کلاس میرفتم پیش مامانم بود

ببین جدی من هوس بچه کردم😂 یعنی الان امکانات یاسی رو داشتم سریع میزاییدم  (چنان میگم سریع انگ ...

راستی تو دانشگاه،تو کلاستون چیز میز به درد بخور پیدا نمیشه؟ 😂😂